- 24 Mart 2018
- 286
- 64
- 27
- Konu Sahibi bittercikolatambeniim
Küçümsemiyorum asla doktor açıklama yapmadan direk ilaç yazdı hani bu bi enfeksiyon dedi sadece başka da bir şey demedi ben kağıtta gördüğümü yazdım sadece buraya.Hanımefendi siz zatürre nedir biliyor musunuz? Daha ne sorun olacak acaba? Doktor değilim, hemşire değilim, tıp eğitimi almadım, röntgende ben bile ne olduğunu görüyorum eğitimli acil doktoru mu göremeyecek? Küçümsediğiniz pratisyen hayat kurtarıyor hayat
Böyle yaşamak zorsa gidin tedavi olun kimse sizi tatmin etmek zorunda değil
Ve alanı olmadığı için de belki yanılma payı vardır diye düşündüm sonuçta eğer her doktor her bölüme bakabilse ayrı dallar olmazdı
Bu kadar cıldıracak kadar ne yaşadınız acaba
Hayatınızda tanımadığınız birine bu kadar öfkelenecek kadar ne yaşadınız da bu kadar sinirlendiniz
Panik atak tedavisi gördüm ilaçları gebelik düşündüğüm için kontrolle bıraktım maalesef suan kullanamıyorum bagımlı kalmak istemiyorum daha bırakalı 2-3 ay oldu doktorum bile psikolojik olarak etkileneceksin ama bırakmak zorundasın derken siz hayırdır tedavi ol git o zaman zart zurt bu ne kabalık ya kimse istemez böyle evhamlı olmak anladınız mı bu kişinin elinde olan bir şey olsa bu hayatta milyonlarca bunu yaşayan insan olmaz
Sakin olun lütfen