- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi dogapoyraz
-
canım benim çok saol ... ne kusuru ... evet allah nasip edecekse hiç bir şey engel olamaz ... dilerim diler nasip eder.. çok saol :)aaa evet daha önce konuşmuştukk inann bana daha yeniii şarz etti kafamm ne diyeceğimi bilemiyorum şu annn ne olur kusuruma bakma üzülme dicem ama elde değilll yukardaki ol derse bir bakarsın mucize gerçekleşmiş sabrını ve ümitlerini tüketme sakınn
çok saol canım samimiyeti n yeter. her zaman sözcük gerekmez ya hissetmeye :) yaşandı bitti üzüldük ama normale döndüm artık inş tekrardan nasip olur olmazsada allah oğluma sağlık verir diyelim.kızın nasıl işe başlamıştın değil mi ?
selam kızlarrr çok özledim sizi uzunca bir zaman giremedim.Oğlum 9. ayını bitirdi bugün.tuba nın doğumuna hayırlı olsun diyemedim hep niyetlenip yazamadım.
tubacım nasılsın ? doğumun nasıldı ? hastaneden sende memnun kaldın mı ? en önemlisi ikizlerin nasıl ? emzirebiliyormusun ? zorlar mı ?
bonbonşekerim, yeni bebek yola düşecek inş desene.banada tolga bey mayısta gel yeniden tüp yapalım demişti menapozum var.işede yeni başladım istemiyordum işe başlayınca ertelemeyi düşündüm ama ya olmazsa korkularımla kendimi dr uma teslim etme kararı aldım.bakarsın aynı dönemde hamilelik yaşarız.ikiz deneyeceğiz bizde hocamla kocamla ortak kararlarımız :)) ilkinde tek tuttu ikiz transfere rağmen ama bakalım artık hayırlısı.oğlun nasıl ?
melayden, canım nasılsın ? madem değerler normal en iyisi ayçayı biraz büyütmek.bizim o şansımız yok ve anane babaneye muhtaç olmamakta güzel.bende devlet personeliyim fakat işçiyim kpss yle girmeme rağmen. izin konusuna çok kızıyorum o açıdan(( kızın nasıl ?
alya_talha, canım söz konusu tolga beyse güvenim sonsuz.ekipman en iyi şekilde hazırdır eminim.ben birkaç kez rapor için gittim odasına filan giremedim fakat daha geniş ve yoğundu çalışma ortamı.akaydan iyi olduğunu düşünüyorum ben çünkü doğumda aşırı memnun kalmıştım.inş tedavin başarılı geçer bebeklerine kavuşursun.
Merhaba. Tolga hoca şu an medicanada. Daha önce akaydaydıCanım senin tolga bey dediğin nerde görev yapıyor anlamadım ankara akay has. Tüp bebek merkezinde mi ?
evet liv hospitalda bende görüştüm kendisiyle. karar veremedim başlayıp başlamamaya sizin yorumlarınız nedir. arkadaşlar
Duyguysf Tolga bey ben tedaviye başladığımda akay Hastanesi'nin tüp bebek merkezindeydi.ben tedaviye alayda başladım ve çok şükür alayda hamile kaldım hamilelik haberimi öğrendiğim gün Tolga bey medicana hastanesi tüp bebeğe geçeceğini söyledi.hamileliğimin 3. Ayında medicanaya geçti Tabi bende peşini bırakırmıyım bende peşinden gittim :) Doğumu medicanada Yaptım 15 Kasım'da.ocak ayındada Liv hospital e geçti artık ligde görev yapıyor.özel muayenesi Kasım Ayında 250 tl idi Liv Hastanesi'ndeki muayene ücretide 200 tl.Canım senin tolga bey dediğin nerde görev yapıyor anlamadım ankara akay has. Tüp bebek merkezinde mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?