• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akay Hastanesi hakkında yardım...

damlaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
97
0
36
Ankara
Arkadaşlar ben 5 haftalık gebeyim. Şuan hangi hastaneye gideyim diye araştırma yapıyorum. Ankara'da Akay Hastanesini önerdiler. Orda Gül hanımın çok ilgili olduğunu duydum. Bu Hastane ile ilgili olarak tecrübeleriniz varsa lütfen yardımcı olur musunuz. Gebelik takibini seçeceğim hastanede yapıp doğumu da orda yapmak istiyorum. İlk gebeliğim olduğu için çok heyecanlı ve endişeliyim. İyi bir doktoru bulma çabasındayım. Lütfen yardım.

canım ben de akay hastanesine gidiyorum, doğumu da orda yapıcam, doktorum tolga bey, çok memnunum. inşallah kolay doğum yaparız.

Saol canım. İnş sağlıklı doğumlarımız olur. Akay hastanesinden memnun kalındığını duyuyorum hep. Bende daha 5 haftalık gebeyim. İlk gideceğim. Memnun kalmayıp sürekli değiştirmek istemediğimden iyice araştırayım dedim. Gül hocayı çok methettiler. İlgisi, titizliği vs. Ben de orda Gül hocayı düşünüyorum. Canım ücretlerle ilgili bilgin varsa paylaşır mısın. Muayene, test, doğum ücretleri.

Saol canım. İnş sağlıklı doğumlarımız olur. Akay hastanesinden memnun kalındığını duyuyorum hep. Bende daha 5 haftalık gebeyim. İlk gideceğim. Memnun kalmayıp sürekli değiştirmek istemediğimden iyice araştırayım dedim. Gül hocayı çok methettiler. İlgisi, titizliği vs. Ben de orda Gül hocayı düşünüyorum. Canım ücretlerle ilgili bilgin varsa paylaşır mısın. Muayene, test, doğum ücretleri.

Merhaba!
Pazartesi için Gül hanımdan randevu aldım.
Normalde Akropol Hastanesinde Bülent Alp Aydın'a gidiyorum.Çok çok ilgili davrandı bana karşı;eğer herkese öyleyse süper bir insan.Madem çok memnunsun neden Gül hanımdan da randevu aldın dersen;hamileliğimde bir takım sıkıntılar var;Bülent bey hariç iki doktora daha gittim.Bir de Gül hanımın fikrini alıp ;olayın seyrini belirleyeceğim.

Nasıl olduğuna dair izlenimlerimi pazartesi paylaşabilirim seninle ancak.

Teşekkürler Smart, merakla bekleyeceğim izlenimlerini. Bebişinde iyidir umarım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.

canım doğum fiyatlarını sormuşsun, ben epidural normal istediğim için en çok onu hatırlıyorum, 1500, sezeryan da 1750 olması lazımdı. soralı 2 aydan fazla oldu ama değişiklik var mı bi dahaki randevumda sorucam.

Damla merhaba...
Sana söylediğim gibi bugün gittim Gül hanıma.
Çok ilgili bir bayanmış hakikaten;gayet üzel bana durumumu anlattı.Tabi tıbbi bilgisini
benim bilebilmem mümkün değil ama güler yüzlü ve pozitif elektrik veren bakımlı bir bayan.
Tekrar gebeliğin hayırlı uğurlu olsun;Allah öncelikle kalp atışlarını duymayı ardından da kucağına almayı nasip etsin...

Canım çok teşekkür ederim. Bilgilendirmen içimi rahatlattı. Ben de Gül hocadan randevu aldım çarşamba günü için. Ben de memnun kalırım inş. Bebişini görebildin mi canım, kaç haftalıkmış? Ayrıca hastane ortamı nasıl, izlenimlerini paylaşır mısın?

Merhaba!
Pazartesi için Gül hanımdan randevu aldım.
Normalde Akropol Hastanesinde Bülent Alp Aydın'a gidiyorum.Çok çok ilgili davrandı bana karşı;eğer herkese öyleyse süper bir insan.Madem çok memnunsun neden Gül hanımdan da randevu aldın dersen;hamileliğimde bir takım sıkıntılar var;Bülent bey hariç iki doktora daha gittim.Bir de Gül hanımın fikrini alıp ;olayın seyrini belirleyeceğim.

Nasıl olduğuna dair izlenimlerimi pazartesi paylaşabilirim seninle ancak.

Merhaba arkadaşlar,bende Bülent bey'den randevu aldım 30 ekimde gideceğim,bizim şirkette doğum yapan tüm bayanlar o hastanede doğum yaptılar ve çok memnunlar dolayısıyla bende arayış içerisine girmeden direkt randevu aldım,bende yeni hamileyim ,henüz 6+2 30 ekimde kalp atışını duymak için gideceğiz umarım sağlıkla kucağımıza alabiliriz..

Back