• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akapunktur sonradan kilo aldırıyor mu?

rmysaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
akapunktur tedavi süresinde çok zayıflandığını fakat daha sonra iki katı kilo alındığını duydum gitmek istiyorum ama korkuyorum bu konuda bi bilginiz vear mı ?

kesinlikle tavsiye etmem vücudunun dengesi herşeyi bozuluyo ben gittim ve gercek anlamda neredeyse iki katını aldım zaten aç bırakıolar insanı hiç gitmeden evde ypsanda o şekilde zayıflarsınız kesinlikle diyetisyen en iyisi evet biraz daha uzun sürüo ama verdiğini geri almıosun

Bir sürü ticari amaç gözeten yüzünden akapunktur kötüleniyor. Akapunkturun rejimle bir ilgisi yoktur, diyet programınızı yavaş kilo kaybettiren bir reçete uygulatan doktordan yada diyetisyenden alıp da akapunktur yaptırırsanız kolay kolay kilo almazsınız. Akapunktur rejim yaparken hissedilen açlık krizlerini, baş ağrılarını, mide kazıntıları ve moral bozukluklarını yok ettiği için diyete destek olmaktadır. kilo kaybettiren şey sizin uyguladığınız diyet reçetesidir akapuntur değildir. Eğer diyetiniz hızlı kilo kaybettirmeye yönelikse hemen kilo alırsınız. Kilo yavaş kaybedilirse sonrasında kilo almazsınız ama yaşam şeklinizi de yeni yeme alışkanlığınıza dönüştürmeniz gerekir. Sakın sadece salatalık yedirip soda içirten diyetleri öneren akapunkturculara gitmeyin derim....Akapunkturu kötülemeyin ben 20 yıldır değişik sebeplerle uygulatıyorum kendime. Pek çok hastalığı ilaçsız tedavi ediyor ayrıca....

Bende akupunktura gittim ne kilo verdiriyor ne aldiriyor. Tabi kilo vermek icin giderseniz orasini bilemem. Ama ben sinir hastasiydim 200 mg antidepresan kullaniyodum onun icin gittim adama adam 2gun falan igneleri batirdi hemen birak ilaclari dedi. Birakis o birakis o eski halimden eser yok simdi gercekten cok tesekkur ediyorum ona. 10seans surdu benimki birde tabi bazi seyleri yasakliyo sana yagli tuzlu asitli falan yasak aksam saat 8 ile 10 arasi yemek yasak mide uyurmus o saatte. Yemek yersek direk kilo aldirirmis. Yemekten kahvaltilardan 1saat once su ve 1 saat sonra su icilmesini soyluyor. Ben sahsen cok yarar gordum. Kilo aldirmasi verdirmesi falan yok tabi benim gibi normal hastalillar icin vs giderseniz. Bu arada igneler cok aci veriyo haberiniz olsun normal igne onun yaninda hic denebilir. Elim morarmisti benim igneleri ayni yere batirmasi yuzunden. :KK70: Tedavi sonunda da igneleri bana verdi. Tekrar turkiyeye gelcekmis istanbula, bi tanidigimiz sayesinde bulmustuk onu demis cereni tekrar tedavi edicem ggelince demis. Kabus geri baslicak sanirim :KK43:

Back
X