sizin adınıza çok sevindim :1hug:
bende umudumu kaybetmişlerden biriyim :çok üzgünüm:
insan bi defa üzülünce sanki hep üzülecekmiş gibi geliyor
aman aşk mı uzak dursun diyor
aslında her bitiş yeni bir başlangıçmış
sen başlangıcını çok güzel bir şekilde yaptın umarım bizimde senin gibi
başlangıçlarımız olur amin deyin kızlar :1rolleyes::1rolleyes:
Değeriniz bilinecek, sevileceksiniz... şımarır diye korkmadan dilediğiniz gibi sevebileceksiniz sevdiğinizi... bileceksiniz ki aynı yolda yürüyor aynı düşü görüyor aynı heyecanı yaşiyorsunuz yüreklerinizde... Bir daha tövbe derken sardı bütün yaralarımı benim kara gözlü sevdiğim.. o kadar güzel bir yüreği var ki.. benim için o "huzur" demek "aşk" demek.. =) ne kadar acı çekerseniz çekin aşka tövbe demeyin.. elbet çıkacaktır karsınıza değer bilen vefalı bir sevgili.. =) umudunuzu yitirmeyin.. paylaşmak istedim sizlerle işte bu mutluluğumu... çok acı çekmıstım, antidepresan kullaniyordum yaşadiklarımı atlatmak için, hepsi bitti hepsi geride kaldi.. ilaçlara ihtiyacım kalmadı artık, bahar geldi yorgun yipranmıs kırgın yüreğime, güneş doğdu erimek bilmeyen karlarımın üzerine,, Allahıma binlerce şükürler olsun.. ne kadar acı çeksem de isyan etmedım acılar insanı olgunlaştırır hayırlısı böyleymiş deyip avuttum kendimi bilmiorum belki de bunun için mükafatlandırıldım =) ama inanın kızlar bir gün herkes hak ettiğini buluyor.. Allah herkesin gönlüne göre veriyor... hepinize mutluluklar =)
Canim bu yazini Ocak ayinda yazmissin ,ben ise tesadufen buldum, ozellikle tam aska tovbe etmisken bu guzel yazini okumak feci sekilde kalbimi agritti, "gunes dogdu erimek bilmeyen karlarimin uzerine"...demissin, kendini ne tatli ifade etmissin, umarim Allahim bana da boyle bir sevgi nasip eder insallah...opuyorumnanaktan
evet hayatım tam 10 aydır beraberiz sevgilimle opuyorumnanaktan her ilişkide olduğu gibi ufak tefek anlaşmazlıklarımız olsa da gercekten kadir kıymet bilen bi insan.. en azından şunu öğrendim, hayat hep sürprizlerle dolu, yarının ne getireceği hiç belli değil.. o yüzden tam bitti dediğimiz anda başlıyor asıl hersey... benim de önceki ilişkilerim hep hayalkırıklıklarıyla dolu, ama bak şuan en güzelini yaşiyorum =) daha kimsete güvenemem dediğim anda girdi hayatıma... aylardır içim sevgisiyle sıcacık... çok şey borçluyum ona... umarım senin de allah gönlüne göre verir.. umutların hiç solmasın canımm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?