Aka tvbe derken yeniden Ak oldum...

Cizirti

Hala muhterem , pek muhterem
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
6.566
13.557
773
Diğer
Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun
Yangınlarıma sular yagdırdın
Damla damla söndüm serinledim
10'ar 10'ar saydıgım kayıp yıllarımı onardın
Saat saat bulunduğum mechulden gün yüzüne çıktım
Günler gördüm yüzünde
Gönlümün kapılarını sana açtım
Çalmadan gir içeri diye
Adıyorum sana
Onca kırık aşktan sonra arta kalanımı
Temize çekiyorum sende bütün yalanlarımı
Senin aşktaki kandirini bilmek için
Önce kadersiz aşklardan geçmeli insan
Eksiltip yoran bütün ayrılıklar
Kavuşmalara giden yollara çıkar
Vefai mozada gülmeyi gülhanede unuttuğum
Garip bi zamanda çıka geldin
Hoşgeldin yitirilmiş sevgililer köyü cografyama
Hoşgeldin bir daha seversem namerdim sokağına

Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun

Bitti dediğim yerden başlıyorsun
Dindi artık dediğim yerden oluk oluk kanıyorsun
Beni en iyi sen tanıyor
Sen anlıyorsun
Ne hoş geliyor ne hoş gülüyorsun
En güzel renkleri komşu kızların
Gözlerinde gördüğüm
Solgun sarı bir zamanda çıka geldin
Hangi yollardan uğradın durağıma
Hoşgeldin yitirilmiş sevgililer cografyama
Hoşgeldin bir daha seversem namerdim sokağıma

Ağlamak yalan su gibi bahtın olsun
Ağlamak yalan su gibi bahtın olsun
Ben sensiz yapamam dünyaya ahtım olsun
Ben sensiz yapamam dünyaya ahtım olsun

Aşk acısından yüzüm gülemez olmuşken.. vefa nedir bilmeyenlerle harap olmuşken en güzel günlerim... verdiğim o büyük sevgiyi yerden yere vurmuş beni en zor anımda terketmişken o insafsız.. yeniden aşık oldum.. iyi ki oldum... =) umudunuzu yitirmeyin kızlar allah birgün sizi mükafatlandıracak elbet. birgün hakettiğiniz gibi sevilecek doya doya yaşayacaksınız aşkı...a.s

Değeriniz bilinecek, sevileceksiniz... şımarır diye korkmadan dilediğiniz gibi sevebileceksiniz sevdiğinizi... bileceksiniz ki aynı yolda yürüyor aynı düşü görüyor aynı heyecanı yaşiyorsunuz yüreklerinizde... Bir daha tövbe derken sardı bütün yaralarımı benim kara gözlü sevdiğim.. o kadar güzel bir yüreği var ki.. benim için o "huzur" demek "aşk" demek.. =) ne kadar acı çekerseniz çekin aşka tövbe demeyin.. elbet çıkacaktır karsınıza değer bilen vefalı bir sevgili.. =) umudunuzu yitirmeyin.. paylaşmak istedim sizlerle işte bu mutluluğumu... çok acı çekmıstım, antidepresan kullaniyordum yaşadiklarımı atlatmak için, hepsi bitti hepsi geride kaldi.. ilaçlara ihtiyacım kalmadı artık, bahar geldi yorgun yipranmıs kırgın yüreğime, güneş doğdu erimek bilmeyen karlarımın üzerine,, Allahıma binlerce şükürler olsun.. ne kadar acı çeksem de isyan etmedım acılar insanı olgunlaştırır hayırlısı böyleymiş deyip avuttum kendimi bilmiorum belki de bunun için mükafatlandırıldım =) ama inanın kızlar bir gün herkes hak ettiğini buluyor.. Allah herkesin gönlüne göre veriyor... hepinize mutluluklar =)

canım öncelikle seninadına çoook sevindim.
kesinlikle haklısın..bir gün herkes hak ettiğini buluyor..bende tam ümidimi yitirmişken artık aşık olamam derkennallahım karşıma tayfunumu çıkardı..2 senedir beraberiz.değerim biliniyo,seviliyorum,seviyorum.çokta mutluyum:nazar:.Allah herkesin gönlüne göre versin:asigim:

saolun kızlar..=) Allah hepimizin yüzünü güldürsünnnnnnnn

sizin adınıza çok sevindim :1hug:
bende umudumu kaybetmişlerden biriyim :çok üzgünüm:
insan bi defa üzülünce sanki hep üzülecekmiş gibi geliyor
aman aşk mı uzak dursun diyor
aslında her bitiş yeni bir başlangıçmış
sen başlangıcını çok güzel bir şekilde yaptın umarım bizimde senin gibi
başlangıçlarımız olur amin deyin kızlar :1rolleyes::1rolleyes:

sizin adınıza çok sevindim :1hug:
bende umudumu kaybetmişlerden biriyim :çok üzgünüm:
insan bi defa üzülünce sanki hep üzülecekmiş gibi geliyor
aman aşk mı uzak dursun diyor
aslında her bitiş yeni bir başlangıçmış
sen başlangıcını çok güzel bir şekilde yaptın umarım bizimde senin gibi
başlangıçlarımız olur amin deyin kızlar :1rolleyes::1rolleyes:

Amin canımm benım amin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Değeriniz bilinecek, sevileceksiniz... şımarır diye korkmadan dilediğiniz gibi sevebileceksiniz sevdiğinizi... bileceksiniz ki aynı yolda yürüyor aynı düşü görüyor aynı heyecanı yaşiyorsunuz yüreklerinizde... Bir daha tövbe derken sardı bütün yaralarımı benim kara gözlü sevdiğim.. o kadar güzel bir yüreği var ki.. benim için o "huzur" demek "aşk" demek.. =) ne kadar acı çekerseniz çekin aşka tövbe demeyin.. elbet çıkacaktır karsınıza değer bilen vefalı bir sevgili.. =) umudunuzu yitirmeyin.. paylaşmak istedim sizlerle işte bu mutluluğumu... çok acı çekmıstım, antidepresan kullaniyordum yaşadiklarımı atlatmak için, hepsi bitti hepsi geride kaldi.. ilaçlara ihtiyacım kalmadı artık, bahar geldi yorgun yipranmıs kırgın yüreğime, güneş doğdu erimek bilmeyen karlarımın üzerine,, Allahıma binlerce şükürler olsun.. ne kadar acı çeksem de isyan etmedım acılar insanı olgunlaştırır hayırlısı böyleymiş deyip avuttum kendimi bilmiorum belki de bunun için mükafatlandırıldım =) ama inanın kızlar bir gün herkes hak ettiğini buluyor.. Allah herkesin gönlüne göre veriyor... hepinize mutluluklar =)

Canim bu yazini Ocak ayinda yazmissin ,ben ise tesadufen buldum, ozellikle tam aska tovbe etmisken bu guzel yazini okumak feci sekilde kalbimi agritti, "gunes dogdu erimek bilmeyen karlarimin uzerine"...demissin, kendini ne tatli ifade etmissin, umarim Allahim bana da boyle bir sevgi nasip eder insallah...opuyorumnanaktan

Canim bu yazini Ocak ayinda yazmissin ,ben ise tesadufen buldum, ozellikle tam aska tovbe etmisken bu guzel yazini okumak feci sekilde kalbimi agritti, "gunes dogdu erimek bilmeyen karlarimin uzerine"...demissin, kendini ne tatli ifade etmissin, umarim Allahim bana da boyle bir sevgi nasip eder insallah...opuyorumnanaktan

evet hayatım tam 10 aydır beraberiz sevgilimle opuyorumnanaktan her ilişkide olduğu gibi ufak tefek anlaşmazlıklarımız olsa da gercekten kadir kıymet bilen bi insan.. en azından şunu öğrendim, hayat hep sürprizlerle dolu, yarının ne getireceği hiç belli değil.. o yüzden tam bitti dediğimiz anda başlıyor asıl hersey... benim de önceki ilişkilerim hep hayalkırıklıklarıyla dolu, ama bak şuan en güzelini yaşiyorum =) daha kimsete güvenemem dediğim anda girdi hayatıma... aylardır içim sevgisiyle sıcacık... çok şey borçluyum ona... umarım senin de allah gönlüne göre verir.. umutların hiç solmasın canımm opuyorumnanaktan

evet hayatım tam 10 aydır beraberiz sevgilimle opuyorumnanaktan her ilişkide olduğu gibi ufak tefek anlaşmazlıklarımız olsa da gercekten kadir kıymet bilen bi insan.. en azından şunu öğrendim, hayat hep sürprizlerle dolu, yarının ne getireceği hiç belli değil.. o yüzden tam bitti dediğimiz anda başlıyor asıl hersey... benim de önceki ilişkilerim hep hayalkırıklıklarıyla dolu, ama bak şuan en güzelini yaşiyorum =) daha kimsete güvenemem dediğim anda girdi hayatıma... aylardır içim sevgisiyle sıcacık... çok şey borçluyum ona... umarım senin de allah gönlüne göre verir.. umutların hiç solmasın canımm opuyorumnanaktan

Canimcigim cok kotu gecen bir geceden sonra senin guzel dileklerin kalbimi isitti,cok cok cok tesekkur ederim, dilerim senin de mutlulugun hep daim olsun .:1hug:

burcucum benımde yenıden karlarım eriyecek gıbı gözüküyor.en zor zamanlarımda kısım kısım yazılarını farklı topiklerden okuyarak kımı zaman senınle dertleşerek yaralarıma tuz basmayı öğrendim.artık yoruldum aşk ıstemıyorum derken senınde degerını bılecek bırısı cıkacak yeterkı bıtır deyışlerinle güç buldum.ve unuttum artık başka bır ınsan ıcın ıcım kıpır kıpır oluyor.Rabbım nasıp ederde umarım mutlulugum daha da artar.
Sen gönlün gibi herseyın en güzelini hakedıyorsun canım benım.sen bıtanesın.umarım mutlulugun daha da artar..

canım benim çoook sevindim =)) sevgi senin yüreğinde çağlayıp durur canım unutma bunu ve ne kadar hayalkırıklığına uğrarsan uğra aşktan vazgecemezsin.. geçme de zaten.mutlaka sevgini vermek istersin birilerine.. ve herkes bir değildir.. düşe kalka öğreniyoruz hayatı bak.. tecrübe sahibi oluyoruz.. aynı hatayı 2. defa yapmıyoruz ilişkilerimizde..severken kendimizi kontrol edebilmeyi de öğreniyoruz.. ve bu şekilde büyüyüruz canımm

umudunuzu yitirmeyin kızlar allah birgün sizi mükafatlandıracak elbet. birgün hakettiğiniz gibi sevilecek doya doya yaşayacaksınız aşkı...

İnşallah Mutluluğun daim olsun canımopuyorumnanaktan

kesınlıkle haklısın kuzum o zor günleri atlattıysam kesın bundan sonrada güzel bir ilişki yaşayacağımdır kesın mutlu olacağım dıye düşünüyorum.başlıgı görünce yazıyım dedım.:)

Back