- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Biliyorumm canım benim yengemde sivaslıı olayları onun annesinin ağzından dinleseniz şaşarsınız oradaki pravakatörlerin nasıl iş başında olduğunu bir anlatsa .. yazık o ölenlere .. yazık o canlaraben sivaslıyım ve bu hadise döneminde orda yaşıyordum.
yıllardır biz alevi-sünni beraber yaşıyoruz.
o provasyon edilen olaylar süreci dışında kimse kimseye farklı davranmamıştır.
cami önüne gidip insanları provake edip meydana döken,oteli yakan da aynı gruptur.
her iki taraftan insanlar zarar görmüştür.
orda olmadığı halde ihbar edilen bir çok tanıdığımız oldu.
yargılanıp beraat eden...
otelde asker yakınları da vardı.
sonuçta bizim insanlarımız zarar gördü.
ayrıca sivas akli selim bir yapıya sahiptir.
taşkınlıkların olmadığı,olaylı bir şehir olmamıştır bu hadise dışında.
iştee aynı yaklaşımmm kışkırtmayı çok bir seviyorsun canım devam et olurmu..İnsanların yerine düşünüp atlama lütfen her konuya, ara bulucu pozlarına da girme. Herkesin aklı var, buraya yazdığına göre bilgisayar kullanmayı da biliyor, bırak herkes kendi kendini ifade etsin. Uzaktan uzaktan "ayy seni beğenen de yok mu çok ayrı bir vakaaa" diye gönderme yapmaya da çalışma. Ben okuduğumu senin über yorumlarına gerek olmadan anlayıp değerlendirebiliyorum.
iştee aynı yaklaşımmm kışkırtmayı çok bir seviyorsun canım devam et olurmu..
niye kıvırayım..."Yarası olan gocunur" ne demek? Dersim ile kıyaslamak ne alaka? Bunlara cevap verebilir misin kıvırmaya başlamadan önce? :)
Ay yaa adamcağız ülkesinin değerlerine bağlı işte, bilinen bir türkümüzü icra etmek istemiş. Napsaydı Justin Bieber mı söyleseydi?
İnsanlar alınacak yer arıyor şekerim. Ne olmuş Madımak'ın yıldönümünde böyle emojili falan Sivas'ın yollarına yazıldıysa?Ya bizi değerlerimizden koparmak istiyorlar ama biz bu oyunu bozarız!! Adamcağız meclis başkanını kutlamış. Ben de genelde insanları başkan seçildiklerinde kutlamak için memleketlerine ait türküler yakarım, çok normal yani.
Yiyorlar efendim durduramıyoruz.Bence de kasıtlı yazmış. İyi kıvırmış ama, yersen....
annemmi o lafı ben hiç kullanmam .. sen karıştırdın herhal.. bide yazdıklarını takip ederim .. ve takdirde ederim ama bazen öyle tuhaflaştığın yazıların varki teee işte böyle oluyorummEvet off çok seviyorum kışkırtmayı, bayılıyorum, var mı bir sorun? En azından uzaktan uzağa laf söyleyip sonra göstermelik “ayy kızz canımm kavga etmeyin anneemm” modlarında takılmıyorum, ne düşünüyorsam çat çat söylüyorum çekinmeden, hakaret etmeden.
Bence de kasıtlı yazmış. İyi kıvırmış ama, yersen....
annemmi o lafı ben hiç kullanmam .. sen karıştırdın herhal.. bide yazdıklarını takip ederim .. ve takdirde ederim ama bazen öyle tuhaflaştığın yazıların varki teee işte böyle oluyorummvalla sen yazmaya devam et okuyacağım seni çatır çatırda yorumda yapacağım sana
eee haber niteliğini anlayamadım keleşimm..
kız bul annem lafı değildir ayoldur bide anam dır oo"Annemm"li yorumlarını bulurum bak :) Yap istediğin gibi yorum bir şey demem ben uzaktan uzağa laf göndermelere ayar oluyorum.
kız bul annem lafı değildir ayoldur bide anam dır oo
evet Yaram var.. evet aleviyim.. ve sen o insanlar için verdiğim tepkiye böyle kaba bi yorumla çok iyi bişey yaptığını sandın.. yazık!kelimenin tam anlamı ile yarası olan gocunmuş...
senden niye günah gitsin okudum ve demişim ..ama devamlı kullanıyorsun dedin yoruma kızmışım ve son nokta diye yazmışımm..Benden günah gitti bak, al aşağıda var :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rali-gundem-oldu.785517/page-32#post-38848368
kim insanın ölümünü isteyecek kadar hayvandan aşağı olur demişssin... kısa bişey söylicem bu katliamı yapanlar bulunamadı zaman aşımına uğratı ve RtE 'hayırlı olsun' dedi.. diri diri yakılan insanların hesabı sorulmadığı gibi zaman aşımına uğranması bi de üstüne hayırlı olsun denilmesi.. gerisi senin vicdanın..ona sanmıyorum buna sanmıyorumm akıl fikir gerçeği seçilen başkan için söylenmişsede sizler hayır onun altında katliam için söylemişdir demeniz yokmu güleyimmi ağlayayımmı bilemedim..kimm insanların ölümünü isteyecek kadar hayvandan aşağı olmak ister arkadaşımm.. ay hele seni beğenende yokmu oda ayrı bir vakıa..