- 20 Mart 2008
- 141.062
- 212.077
- 60
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
bugün sivas katlıyamının yıldönümü ya.. sivas katliamı ?'' Madımak Oteli'nin Sünni İslamcılar tarafından yakılması ve çoğunluğu Alevi 33 yazar, ozan, düşünür ile 2 otel çalışanının yanarak ya da dumandan boğularak hayatlarını kaybetmesi ile sonuçlanan olaylardır.'' o troll de sivasın yollarına derken neyi ima ettiği çok açık.. bi daha olsa bi daha yakarlar...eee haber niteliğini anlayamadım keleşimm..
çocukca bir yaklaşım ve yazım şekli kim olsa seçilen meclis başkanı için söylenmiştir anlar baa..bugün sivas katlıyamının yıldönümü ya.. sivas katliamı ?'' Madımak Oteli'nin Sünni İslamcılar tarafından yakılması ve çoğunluğu Alevi 33 yazar, ozan, düşünür ile 2 otel çalışanının yanarak ya da dumandan boğularak hayatlarını kaybetmesi ile sonuçlanan olaylardır.'' o troll de sivasın yollarına derken neyi ima ettiği çok açık.. bi daha olsa bi daha yakarlar...
demek ki öyle anlamayanlar da var hı? sosyal medya da dün konuşuluyordu zaten sivas katliamı .. meclis başkanlığı için atacaksa başka bi msj atsaydı öyle olduğunu da hiç sanmıyorum da neyse... baaçocukca bir yaklaşım ve yazım şekli kim olsa seçilen meclis başkanı için söylenmiştir anlar baa..
çocukca bir yaklaşım ve yazım şekli kim olsa seçilen meclis başkanı için söylenmiştir anlar baa..
kelimenin tam anlamı ile yarası olan gocunmuş...
bu ülkenin dersim katliamı gibi yaralarını da biliyor benim vicdanım ,sakinnnO yara bu ülkenin yarası yalnız, siz bu olaydan dolayı acı hissetmiyorsanız bir sorgulayın vicdanınızı.
bu ülkenin dersim katliamı gibi yaralarını da biliyor benim vicdanım ,sakinnn
ona sanmıyorum buna sanmıyorumm akıl fikir gerçeği seçilen başkan için söylenmişsede sizler hayır onun altında katliam için söylemişdir demeniz yokmu güleyimmi ağlayayımmı bilemedim..kimm insanların ölümünü isteyecek kadar hayvandan aşağı olmak ister arkadaşımm.. ay hele seni beğenende yokmu oda ayrı bir vakıa..demek ki öyle anlamayanlar da var hı? sosyal medya da dün konuşuluyordu zaten sivas katliamı .. meclis başkanlığı için atacaksa başka bi msj atsaydı öyle olduğunu da hiç sanmıyorum da neyse... baa
O yara bu ülkenin yarası yalnız, siz bu olaydan dolayı acı hissetmiyorsanız bir sorgulayın vicdanınızı.
katliam katliamdır arkadaşlar bunun dersimi olmaz madımağı olmaz ölenler insanlar ama bunlara sevinenlere şaşarımm. sen seviniyormusun duka yada sen ağlatan ben hiç sanmıyorum eee neyi ispat ediyoruz birbirimizee..katliam bunlar yahu katliamm..bu ülkenin dersim katliamı gibi yaralarını da biliyor benim vicdanım ,sakinnn
ben sivaslıyım ve bu hadise döneminde orda yaşıyordum.çocukca bir yaklaşım ve yazım şekli kim olsa seçilen meclis başkanı için söylenmiştir anlar baa..
rahatsız olmadığımı adama inanmış olmama mı bağlıyorsunuz...Ne alaka Dersim şimdi? 2 Temmuz Sivas Katliamı'nın yıl dönümü ve haliyle bu olaydan bahsediyoruz, Dersim'i de yıl dönümünde anabilirsin, biliyorsan tabii. Sivas olayından rahatsızlık duymuyorsan vicdansızsın, net, Dersim'den bağımsız bak.
Bu arada sen Dersim dedin diye gaza geleceğim, Neyzen Tevfik'e bağlayacağım, konu sapacak güya di mi? Ehehe ya neyse :)
katliam katliamdır arkadaşlar bunun dersimi olmaz madımağı olmaz ölenler insanlar ama bunlara sevinenlere şaşarımm. sen seviniyormusun duka yada sen ağlatan ben hiç sanmıyorum eee neyi ispat ediyoruz birbirimizee..katliam bunlar yahu katliamm..
rahatsız olmadığımı adama inanmış olmama mı bağlıyorsunuz...
gerçekten komik....
niye yanlış anlamak zorunda mıyım....