Ak Trollden skandal Sivas tweeti

ben sivaslıyım ve bu hadise döneminde orda yaşıyordum.

yıllardır biz alevi-sünni beraber yaşıyoruz.

o provasyon edilen olaylar süreci dışında kimse kimseye farklı davranmamıştır.

cami önüne gidip insanları provake edip meydana döken,oteli yakan da aynı gruptur.

her iki taraftan insanlar zarar görmüştür.

orda olmadığı halde ihbar edilen bir çok tanıdığımız oldu.

yargılanıp beraat eden...

otelde asker yakınları da vardı.

sonuçta bizim insanlarımız zarar gördü.

ayrıca sivas akli selim bir yapıya sahiptir.

taşkınlıkların olmadığı,olaylı bir şehir olmamıştır bu hadise dışında.
Biliyorumm canım benim yengemde sivaslıı olayları onun annesinin ağzından dinleseniz şaşarsınız oradaki pravakatörlerin nasıl iş başında olduğunu bir anlatsa .. yazık o ölenlere .. yazık o canlara

İnsanların yerine düşünüp atlama lütfen her konuya, ara bulucu pozlarına da girme. Herkesin aklı var, buraya yazdığına göre bilgisayar kullanmayı da biliyor, bırak herkes kendi kendini ifade etsin. Uzaktan uzaktan "ayy seni beğenen de yok mu çok ayrı bir vakaaa" diye gönderme yapmaya da çalışma. Ben okuduğumu senin über yorumlarına gerek olmadan anlayıp değerlendirebiliyorum.
iştee aynı yaklaşımmm kışkırtmayı çok bir seviyorsun canım devam et olurmu..

iştee aynı yaklaşımmm kışkırtmayı çok bir seviyorsun canım devam et olurmu..

Evet off çok seviyorum kışkırtmayı, bayılıyorum, var mı bir sorun? En azından uzaktan uzağa laf söyleyip sonra göstermelik “ayy kızz canımm kavga etmeyin anneemm” modlarında takılmıyorum, ne düşünüyorsam çat çat söylüyorum çekinmeden, hakaret etmeden.

"Yarası olan gocunur" ne demek? Dersim ile kıyaslamak ne alaka? Bunlara cevap verebilir misin kıvırmaya başlamadan önce? :)
niye kıvırayım...
yazdıklarım ortada ...
şimdi olumlu bakalım adam gerçekten bunun için yazmışsa yarası olan gocunur sözü gerçek olmuş olmuyor mu?
ben o açıdan baktım yani...
dersim katliamı bir örnekti, bu ülkede adı konmamış bir çok katliam yapıldı....bir çok olay biliyorum vicdanımı derinden etkileyen hem de çok yakınlarımdan onun için benim vicdanımı yargılamak sana düşmez....

Ay yaa adamcağız ülkesinin değerlerine bağlı işte, bilinen bir türkümüzü icra etmek istemiş. Napsaydı Justin Bieber mı söyleseydi?

Ya bizi değerlerimizden koparmak istiyorlar ama biz bu oyunu bozarız!! Adamcağız meclis başkanını kutlamış. Ben de genelde insanları başkan seçildiklerinde kutlamak için memleketlerine ait türküler yakarım, çok normal yani.

Ya bizi değerlerimizden koparmak istiyorlar ama biz bu oyunu bozarız!! Adamcağız meclis başkanını kutlamış. Ben de genelde insanları başkan seçildiklerinde kutlamak için memleketlerine ait türküler yakarım, çok normal yani.
İnsanlar alınacak yer arıyor şekerim. Ne olmuş Madımak'ın yıldönümünde böyle emojili falan Sivas'ın yollarına yazıldıysa?

Yani meclis başkanı akşamüstü seçildi, adam kutlamak için taa geceyi beklemiş mesela. Buna falan mı bakacağız şimdi?

Evet off çok seviyorum kışkırtmayı, bayılıyorum, var mı bir sorun? En azından uzaktan uzağa laf söyleyip sonra göstermelik “ayy kızz canımm kavga etmeyin anneemm” modlarında takılmıyorum, ne düşünüyorsam çat çat söylüyorum çekinmeden, hakaret etmeden.
annemmi o lafı ben hiç kullanmam .. sen karıştırdın herhal.. bide yazdıklarını takip ederim .. ve takdirde ederim ama bazen öyle tuhaflaştığın yazıların varki teee işte böyle oluyorumm:KK57::KK57: valla sen yazmaya devam et okuyacağım seni çatır çatırda yorumda yapacağım sana

Bence de kasıtlı yazmış. İyi kıvırmış ama, yersen....

Yiyen cok iste.
Yok hadi baskasini destekle ama bu adam provakatif bir adam.En son kurtler hakkinda igrenc bir paylasim yapmisti.Baya bir tepki almisti da yine tornistan etmisti.Sirtini saglam kaziga bagladigi icin diledigi gibi kosturuyor ve haliyle meydan bu ve bunun gibi trollere kaliyor.

annemmi o lafı ben hiç kullanmam .. sen karıştırdın herhal.. bide yazdıklarını takip ederim .. ve takdirde ederim ama bazen öyle tuhaflaştığın yazıların varki teee işte böyle oluyorumm:KK57::KK57: valla sen yazmaya devam et okuyacağım seni çatır çatırda yorumda yapacağım sana

"Annemm"li yorumlarını bulurum bak :) Yap istediğin gibi yorum bir şey demem ben uzaktan uzağa laf göndermelere ayar oluyorum.

ona sanmıyorum buna sanmıyorumm akıl fikir gerçeği seçilen başkan için söylenmişsede sizler hayır onun altında katliam için söylemişdir demeniz yokmu güleyimmi ağlayayımmı bilemedim..kimm insanların ölümünü isteyecek kadar hayvandan aşağı olmak ister arkadaşımm.. ay hele seni beğenende yokmu oda ayrı bir vakıa..
kim insanın ölümünü isteyecek kadar hayvandan aşağı olur demişssin... kısa bişey söylicem bu katliamı yapanlar bulunamadı zaman aşımına uğratı ve RtE 'hayırlı olsun' dedi.. diri diri yakılan insanların hesabı sorulmadığı gibi zaman aşımına uğranması bi de üstüne hayırlı olsun denilmesi.. gerisi senin vicdanın..

X