bu ülkede yüzde yüz türk olan çok yok zaten. hepimiz karışmışız. saf kan türkü bulmakiçin orta asyaya gitmek gerek
Ahahahah ayyy yerlerdeyim koptum.
Bunama alametleri olmasin bu
neden nefret edelim..T.C nin yüzlerce sorunu var..Osmanlı ,geçmiş derken bu sorunlar göz ardı ediliyor..birlik ve beraberlik bu kadar önemliyse geçmişimiz önemliyse neden hdp ve apoya bıu kadar taviz verildi..hepimiz aynı ülkede eşit şartlarda değilmiyiz?valla kendi fikrimce geçmişteki türk askerlerinin askeri üniformalarla temsil edilmesi bir Türk olarak beni sevindirdi
birilerinin atalarını alay konusu yapmalarını da gerçekten anlamıyorum ,
Birde anlamadığım biz neden kendi geçmişimizden bu kadar nefret ediyoruz?
yabancı olan bir şeyi yüceltip yerli olanı kötülemek nedendir acaba?
Birilerini eleştireceğiz derken yine linçe başlanmış sonuçta gelenekleri kökleri olan bir devletsin bunlar normal.
Ne kadar anlamadığım şey var ah ah
yok artık olayı nereden nereye getirmişsiniz yahu mustafa kemalin 16 türk devletli cumhurbaşkanlığı forsundaki 16 yıldızın simgesi o... Daha siz neyin derdinseniz ne alaka apoyla felan, yeni değil 16 türk devletli fors, m.kemal'den beri kullanılıyor. entel dantel iskoç askeri kıtafetli bando olamayacağına göre bizim tarihimiz böyle aksedilmiş , olay bu.neden nefret edelim..T.C nin yüzlerce sorunu var..Osmanlı ,geçmiş derken bu sorunlar göz ardı ediliyor..birlik ve beraberlik bu kadar önemliyse geçmişimiz önemliyse neden hdp ve apoya bıu kadar taviz verildi..hepimiz aynı ülkede eşit şartlarda değilmiyiz?
ne alaka derken..T.c nin genel sorunlarından bahsediyorum..Bu yapılan gösterilerin halka ne faydası var?yok artık olayı nereden nereye getirmişsiniz yahu mustafa kemalin 16 türk devletli cumhurbaşkanlığı forsundaki 16 yıldızın simgesi o... Daha siz neyin derdinseniz ne alaka apoyla felan, yeni değil 16 türk devletli fors, m.kemal'den beri kullanılıyor. entel dantel iskoç askeri kıtafetli bando olamayacağına göre bizim tarihimiz böyle aksedilmiş , olay bu.
Neden insanlar tarihinden nefret etsin neden?öyle bir şey yok hiç kimseden duymadım şimdiye dek böyle bir şey..insanların hazzetmediği bu gün açılan konudaki öğretmenin kadınlar evde otursun şiiri tarzı düşünceler..evet bu tarz gerici şeyler duymak istemiyor..yok artık olayı nereden nereye getirmişsiniz yahu mustafa kemalin 16 türk devletli cumhurbaşkanlığı forsundaki 16 yıldızın simgesi o... Daha siz neyin derdinseniz ne alaka apoyla felan, yeni değil 16 türk devletli fors, m.kemal'den beri kullanılıyor. entel dantel iskoç askeri kıtafetli bando olamayacağına göre bizim tarihimiz böyle aksedilmiş , olay bu.
Şöyle anlatayım oradaki askerler 16 türk devletini temsil ediyor. öz kimliğimize yakışır türk usulü bir karşılama sadece bir karakterimiz bir töremiz batı taklidi olmayan kendimize has bir şeklimiz olduğunu göstermişler, prestij için bu şekilde şovlar yapılır ülkeler de yeni olan bir şey değil yani, ayrıca osmanlıyla da alakası yok o gösterinin türk askerleri simgeleniyor.ne alaka derken..T.c nin genel sorunlarından bahsediyorum..Bu yapılan gösterilerin halka ne faydası var?
Abbasmı karşıladı bizimkini böyleee..
Ben kime ne anlatıyorum ki ya neyse kim ne düşünürse düşünsün, saygılar : )Neden insanlar tarihinden nefret etsin neden?öyle bir şey yok hiç kimseden duymadım şimdiye dek böyle bir şey..insanların hazzetmediği bu gün açılan konudaki öğretmenin kadınlar evde otursun şiiri tarzı düşünceler..evet bu tarz gerici şeyler duymak istemiyor..
yok artık olayı nereden nereye getirmişsiniz yahu mustafa kemalin 16 türk devletli cumhurbaşkanlığı forsundaki 16 yıldızın simgesi o... Daha siz neyin derdinseniz ne alaka apoyla felan, yeni değil 16 türk devletli fors, m.kemal'den beri kullanılıyor. entel dantel iskoç askeri kıtafetli bando olamayacağına göre bizim tarihimiz böyle aksedilmiş , olay bu.
cumhurbaşkanlığı forsundaki 16 yıldız, tarihteki 16 büyük türk imparatorluğunu, ortadaki güneş ise türkiye cumhuriyeti'ni simgeler. olay bu değil mi arkadaşım neyden bahsediyorsun anlamadım ?Aslında o yıldızların tarihteki Türk devletlerini temsil ettiği düşünülse de Ayyıldız Teşkilatı'nda farklı anlatılıyor mevzu ilginizi çekiyorsa okuyun derim.
batı takilidimi,herhangi bir durumda devlet ortada bir durum sergiliyorki bizim dünyadaki duruşumuz bu..batıdan ve doğudan etkilendik doğal olarak..Şöyle anlatayım oradaki askerler 16 türk devletini temsil ediyor. öz kimliğimize yakışır türk usulü bir karşılama sadece bir karakterimiz bir töremiz batı taklidi olmayan kendimize has bir şeklimiz olduğunu göstermişler, prestij için bu şekilde şovlar yapılır ülkeler de yeni olan bir şey değil yani, ayrıca osmanlıyla da alakası yok o gösterinin türk askerleri simgeleniyor.
gerçekler bunlar rte nin neden bu tarz şeyler üzerinde durduğunuda anlamış değilim..anladığım dünyadaki konumumuz eskiden neyse şimdide o..fransanın tepkisini ele alırsak yol kaydedememişiz yeni türkiye olarak demekki..Ben kime ne anlatıyorum ki ya neyse kim ne düşünürse düşünsün, saygılar : )
cumhurbaşkanlığı forsundaki 16 yıldız, tarihteki 16 büyük türk imparatorluğunu, ortadaki güneş ise türkiye cumhuriyeti'ni simgeler. olay bu değil mi arkadaşım neyden bahsediyorsun anlamadım ?
valla bu konu hakkında çok araştırma yapılmış ve çok kafadan ses çıkmış , yine de okurum teşekkürler.Aynen kırmızı ile yazdığınız şekliyle bilinir ancak bu salt gerçek değil bir yorumdur, Akib Özbek'e ait. Ayyıldız Teşkilatı belgeselinde/kitabında bunun yanlış bir bilgi olduğu ve 17 sayısının Türk tarihinde daha farklı anlamlara geldiği anlatılır ve eften püften değil ciddi bir kaynaktır.
Türk tarihi, tarihimiz diyorsunuz her mesajınızda ilginizi çekiyorsa bu tarz konular okuyun diye tavsiyede bulundum.
Ne oldu? 16 Türk Devleti'nin askerleri de mi bir tarafınıza battı?
çözüm süreci nedir?neo Osmanlı için bir adımmı?Buyuk ortadogu projesi ni incelerseniz keske neoosmanli olsa dersiniz durum o kadar vahim acikcasi belki bana kizacaksinjz ama neoosmanli ya karsi degilim ama boyle bir sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?