iyi cesaret ediyorsunuz valla ya ilginç
burda paylaşıyorsunuz kızın adı da var resmi de var bu yaptınız şey meşru mu ?
Kızın yaptığı da anayasaya göre suç.
twitter kullanmıyorum facebooktan alıp ekledim buraya o bunları yazarken düşünmüşmüki ben paylaşırken düşünücem bana laf sokmaya çalışmayın konu için konuşacaksanız konuşalım yok konuşmayacaksanız benımle uğraşmayın zira bu topiğin günah keçisi değilim
İzliyorum tesekkurler.
ben kız doğru söylüyor demedim...konu o değil..
senin yazdığın burada paylaşılsa naparsın ben görsem dava ederim yani..
başka bir sitede adımda yazdığımda paylaşılıyor normal mi bu ?
ben sizinle neden uğraşayım ?
laf sokmadım direk yazdım ben..
ya bırakın ya içeriğine bakmamışsınız birinzi diyo suç biriniz diyo polemik yaratmaya calışıyosun polemık yaratmam ben lafımı adam akıllı yazarım o kızın yazdıkları sizin hoşunuza gittimiki gelip koruyosunuz banım açıldıgından beri bu bölüme edeplice yazmaya çalışıyorum ama gerçekten insanı kışkırtıyosunuz nedemek gelde laikliği başlarına yıkalım ya bu resmi de görsün benide dava etsin bakalım kim kazanıyo içeriğini okuyun içeriğini
tamam para sayıldı dedikodularına inanıyorlar eyvallah da
şeyi anlamıyorum ben başbakanın villasını abartmalarını anlamıyorum
yada gemisi var abartmalarını anlamıyorum..
başbakan ya başbakan, normal devlet memuru mu asgari ücretle geçinen biri mi.
hayır başbakanın villası olmayackta benim mi olacak :)
sanki bugüne kadar ki başbakanlar gecekonduda yaşadı da ilk defa villa da yaşayan bir başbakan gördüler :)
kendileri başbakan olsa hergün villa değiştirirler beee :)
bu fikirlere cevaben...tamam doğrudur böyle düşünmekte haklısınız..
yanlız bir de şu var başbakan diyoruz, yani bu insanın güvenliği en üst düzeyde olması lazım..
dolayısıyla bir apartman dairesinde yaşayamaz ki... bu tehkileli olur bir başbakan için.
hem başbakının misafiri ile bana gelen misafir aynı statüde değildir.
yani başbakanın yaşam alanı iyi olmak zorunda..
başbakanın mütevazi bir yaşam süremez bu çok zor maalesef..
evet ülkemizde bugüne kadar tek başbakan Ecevit di zaten hı hı
Tek başbakan Ecevit demedim,bir başbakan mütevazi bir yaşam da sürebiliyormuş,apartman dairesinde oturabiliyormuş demek ki dedim.evet ülkemizde bugüne kadar tek başbakan Ecevit di zaten hı hı
Tek başbakan Ecevit demedim,bir başbakan mütevazi bir yaşam da sürebiliyormuş,apartman dairesinde oturabiliyormuş demek ki dedim.
Tek başbakan Ecevit demedim,bir başbakan mütevazi bir yaşam da sürebiliyormuş,apartman dairesinde oturabiliyormuş demek ki dedim.
yazar kasa fırlatma olayıyla mal varlığının ilgisi olmadığını biliyorsunuz değil mi?yazar kasa fırlatma olayını da biliyorsunuz değil mi???
yazar kasa fırlatma olayıyla mal varlığının ilgisi olmadığını biliyorsunuz değil mi?
ya bırakın ya içeriğine bakmamışsınız birinzi diyo suç biriniz diyo polemik yaratmaya calışıyosun polemık yaratmam ben lafımı adam akıllı yazarım o kızın yazdıkları sizin hoşunuza gittimiki gelip koruyosunuz banım açıldıgından beri bu bölüme edeplice yazmaya çalışıyorum ama gerçekten insanı kışkırtıyosunuz nedemek gelde laikliği başlarına yıkalım ya bu resmi de görsün benide dava etsin bakalım kim kazanıyo içeriğini okuyun içeriğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?