- Konu Sahibi cimcimegfb
Ben hiç hakarete rastlamadım mesela ne söylenmemesi gereken hani bilelimde ona göre konuşalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde şöyle deneyin;Google bile gercekleri biliyor. İnanmayan googleye
Sırasıyla
Chp dönemi
Mhp dönemi
Ak parti dönemi
yazıp beklesin. Açılan sonuçlar ibret verici...
O biraz zorlama ve adaletsiz olur. Benim onerdigim her parti ićinde eş değer aramalardırbirde şöyle deneyin;
ak parti döneminde yapılan yolsuzluklar
chp döneminde yapılanlar
mhp dönemi icraatları
hayır siz öyle yazıyorsunuz öyle çıkıyor yani sizin istediğiniz gibi,işinize geldiği gibi.benim dediğim gibi yazarak deneyin birde,bana göre de sizinki pek bir zorlama ve adaletsiz geldi.O biraz zorlama ve adaletsiz olur. Benim onerdigim her parti ićinde eş değer aramalardır
Mesela 2. Üyelikten banlanıyorlar...Niye banlılar var ne demişlerki biraz okudum geçmişi ama hakaret falan içermiyo neyse fazla soru sormayım bu sayfaya giren banlanıyo sanırım meraktan başına gelirmiş ne gelirse insanın
bide akp zamanında diye aratın bence:)Google bile gercekleri biliyor. İnanmayan googleye
Sırasıyla
Chp dönemi
Mhp dönemi
Ak parti dönemi
yazıp beklesin. Açılan sonuçlar ibret verici...
bide akp zamanında diye aratın bence:)
Bu sonuçlar o kelimelerin ara sıklığı ve yogunluğa göre çıkıyor.Bu konu kilitlenmişti aslında, keşke tekrar açılmasaydı. Bazen kendini tutamıyor insan, sonra da ceza alıveriyor.
Ayrıca bu arama motoru görüntüleri ne saçma iş? Bir şey ispatladığını mı düşünüyorsunuz?
İnsanların aradığı şeyler ile partilerin ne gibi bir bağlantısı var?
Michael Jackson yazınca da ölmedi mi vs çıkıyor, e n'olacak ölmemiş mi olacak adam?
Parti tüzüğüne bakarsanız sozu edilen partinin orjinal ve resmi adı Ak Parti'dir.
AKP ismi Ak Parti karşitlarinın ısrarla kullandikları hic bir resmi dayanaģı olmayan bir kısaltmadır.
Hal böyle olunca Akp kısaltmasıyla olumlu bir sey bulmak neredeyse imkansızdır.
Bu sonuçlar o kelimelerin ara sıklığı ve yogunluğa göre çıkıyor.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demiş atalarımız.
Bu sonuçlar google'in uydurduğu şeyler degildir.
Bu kelimeler ve türevleriyle en çok arananlar listesidir.
Dogal bir anlettir aslında
Ateş olmayan yerden duman çıkmadığına inanıyorsanız o zaman ses kayıtlarına da inanıyorsunuz, öyle mi? Para sıfırlamalara falan?Bu sonuçlar o kelimelerin ara sıklığı ve yogunluğa göre çıkıyor.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demiş atalarımız.
Bu sonuçlar google'in uydurduğu şeyler degildir.
Bu kelimeler ve türevleriyle en çok arananlar listesidir.
Dogal bir anlettir aslında
Adalet ve Kalkınma Partisi=AKPParti tüzüğüne bakarsanız sozu edilen partinin orjinal ve resmi adı Ak Parti'dir.
AKP ismi Ak Parti karşitlarinın ısrarla kullandikları hic bir resmi dayanaģı olmayan bir kısaltmadır.
Hal böyle olunca Akp kısaltmasıyla olumlu bir sey bulmak neredeyse imkansızdır.
Güzel kardeşim şu an akp için saydığın tüm kurallar diğer partiler için de geçerli.
Örneğin milliyetçi hareket partisi yazdığında hiç olumsuz bir şey çıkmıyor. Bu bir kriter mi yani?
Akpnin yaptıkları ulkenin durumu herşey ortada. Bunun için böyle çocukça kanıtlama çabalarına gerek yok.
Baksana tayyibin kendi aldığı suriyeliler dahi bu ülkede kalmak istemiyorlar yaşam şartlarının zorluğundan dolayı akın akın ölüm pahasına avrupaya ulaşmaya çalışıyorlar bu bile sana bir şeyler anlatmıyor
Ateş olmayan yerden duman çıkmadığına inanıyorsanız o zaman ses kayıtlarına da inanıyorsunuz, öyle mi? Para sıfırlamalara falan?
Adalet ve Kalkınma Partisi=AKP