AK Partili genci rencide etmek istedi! Paylaştığı videoya tepki yağıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lütfen...Körlük konusunda elinize su dokemeyiz

elbette Türküm demekten daha dogal birşey yok. Ve yine soyluyorum. Gurur duyuyorum. Ama kürtte gurur duyuyor kürt olmaktan ,lazda gurur duyuyor.laz olmaktan....Ancak and okullarda okutulurken oradaki çocuklar içinde laz,kürt,çerkeş var .Bunun tam tersi olduğunu ve çocuklarımıza bu andın okutulduğunu düşünün.....Ama mucadele sen kurt,laz cerkessin degil....Tek bayrak altında tek Türkiye olarak yaşayabilmek.....Bu ülkede özerklimis bilmem neymiş yok olmayacakta....Herkes bu bayrağın altında kardeşce yasayacak.....ki buna has kürdün bi itirazı yok....Ha varsada kapi açık buyursun dışarı.....Bu arada çözüm sürecine hicbir zaman sıcak bakmadım.... niyet iyiydi evet ama nemalanacaklari düşünmeliydi en büyük hatası oldu.....Bu zirvalayanlarin kürt olduguda şüpheli ya neyse.....

Burasi tek ulke, tek devlet, tek bayrak, ve bu bayragin altinda yasayan herkes Turk Milletinin bir ferdi. Nufus cuzdanlarinda da boyle yazar. Dunyanin neresine gidersen git, biraz genel kulturu olan bir insan ben Turkum dediginde irkini sormaksizin senin Turkiye sinirlari icinde dogdugunu, oz vatanininin Turkiye oldugunu anlar. Sen kalkip insanlari irklarina gore siniflandirirsan, onlar da cikip hani bizim bayragimiz, hani bizim ulkemiz, hani bizim devletimiz, hani bizim kendi ozerk yonetimimiz der. Bu yapilanin adi boluculuk. Irklara gore insanlari guruplastirma, ayirma, ayrilmaya kiskirtma.

Amerika'ya bak.. Dunyadaki en buyuk irk karisimi onlarda. Zaten kurulusunda tum Avrupadan gelenler Amerikayi olusturmus. Bir de kole ticareti yapmislar Afrikadan ve Brezilyadan, bir kismi da zenci. Amerika'da kac millet var? Sadece bir: Amerikan halki, Amerikan milleti.. Bir Amerikaliya nerelisin diye sordugunda I am Amerikan der, I am from Amerika demez. Aslini, babasini, dedesini sordugunda o zaman sana kimi Isvec, kimi Irlanda, kimi Polonya, kimi aklina gelebilecek her ulkeyi sayar. Irktir bu, millet degil. Fransa Cezayiri somurge yapmis, bir kismi Cezayirde kalmis, bir kismi Fransaya goc etmis. Fransada zenci Fransizlar var bugun. Sorsan Fransizim der, ama asli Afrikalidir. Irk baska, millet baska.. Oralara bir AKPliyi gonder, hergun islesin insanlara sen Irlandalisin, sen Koreli, sen Alman, sen Cezayirli diye, sonunda inandirir, boler insanlari. Iste Turkiye'de AKPnin yaptigi bu. O Cerkes, bu Kurt, oburu Laz, sura Lazistan idi, bura Kurdistan. Adam gitti Diyarbakir'da merhaba Kurdistan dedi, orasi Turk topragi degil mi? Onlarin evlatlari Turk ordusunda askerlik yapmiyor mu? Biraksan once eyalet, sonra devlet, pesinden bol gitsin.. Bolunup parcalanan ulkeler yokolmaya mahkumdur.

Dunyada birden fazla milleti barindiran yegane ulke Israil, bir sokak ilerde Filistin halki, diger sokakta Israil. Sonuc belli. Oyle mi olmak istiyorsunuz? Oyle ise uzulmeyin, gidisat ayni. Onlar da para icin toprak satmakla basladilar Israile, sonra da savasa savasa bir parca toprak kaldi ellerinde. Biz de ayni yoldayiz. Araplara, Katara Israile Hatayi, Sakaryayi, Trabzonu, Yalovayi, hatta Istanbulu, fabrikalari, limanlari para icin, gunu kurtarmak icin parsel parsel ada ada satiyoruz. Adalari da Yunana sattik. Gazamiz mubarek ola..

Son düzenleme:
Yazacaklarim bitmeden gönderdi sistem. Bilgisayarda yazıp gonderecegim inşallah

Ak partide kim kötü elma ve bu nasil ayiklanacak?
Hangi alanda ak parti iyi isler ortaya cikardi? Egitim, tarim, saglik???
Ve hic basa gecmemis chp icin neden kötü diyorsun?

Ha bu arada Türk/kürt hasasiyetin, müslüman olmayan yada karsit görüste olan içinde geçerlimi? Zira cumhurbaşkanimiz bize terorist diyor da...

Siz Atatürk'ün ''Türk'' tanımını anlamamışsınız ki yazıyorsunuz.Atatürk'ün ''Türk''ten kastı anası babası Türk olanlar değil sadece,bu vatan için çalışıp çabalayan herkes.Oldu olacak ülkenin adını da değiştirelim sonuçta ''Türk''iye,saçmasapan konuşmayın ya.Şunu bir Alman'a da Fransız'a da yazsanız size güler.

Benim yazdıklarımı iki süsleyip püsleyip aynı şeyi yazmızsınız hanıfendi .Anlamayacağım birşey yok andımızı çocukluğumdan beri çok severim ancak empati kurduğumda malesef oturtamıyorum herhangi bir kalıba .Türküm doğruyum evet çok şükür ama demekki bu kürtlerin içine sinmemiş ki yıllarca Erdoğandan hadi canım istedi kaldırayım dememiş. Ayrıca Aynı şeyi yazıyorum Türküyle,kürdüyle tek bayrak ve TÜRKİYE olarak kalacak bu ülke Şu almanı fransızı bu kadar büyütmeyin gözünüzde istedikleri kadar gülsünler bizene

tekrar selam tabiki de bölünmek
istemiyorum soru mu bu ?Erdoğan çözüm süreci ile ülkeyi bölmek değil kürt halkı kendini temsil etsin istedi ancak olmadı çok daha farklı bir yol izlemeli yada beklemeliydi.Hdp bana kürt partisi değildir sadece kürtlerin duygularından beslenen ülkenin zehridir ve chp'nin kol değneğidir bu seçimde açıkca gördük . Bu ülke beşikteki son bebek kalana kadar teslim edilmez rahat ol sen . Türklerde ,has kürtlerde bu ülkeyi ne böldürür ne terkeder .İstediği kürt kürdüm desin korkmadan ,şarkısını söylesin bütünleşsindi ancak izlediği yolda hataları yok diyebilir miyiz hayır ....Biz Erdoğa'a değil onda tecelli eden davaya aşığız ve yenilmedik yenilmeyeceğiz.Ve daha hızlı kalkacağız inşallah .......

Eğrisi doğrusu siz ne kadar chpye ideolojik olarak oy atıyorsanız bende ideolojik olarak oy atmıyorum ve hiçbirşekilde güvenmiyorum .

Evet hassasım bunu sizinle çok tartıştık ancak bir sonuca varamadık daha evvel yaptığımız konuşmalarda . Ben bana ,inancıma ,yaşam tarzıma karışmayan herkese saygı duyarım ve hiç kusura bakmayın bana saygı duymayanın karşışındada sessiz kalmam . Sonuçta Peygamber Efendimiz (sav) sizin dininiz size benim dinim bana demiş bize başka söz düşmez .Neye inanıyorsanız ,nasıl yaşamak istiyorsanız yaşayın .Ben inandığım gibi yaşamak için elimden geleni yaparım .Ve inşallah son nefesime kadar

Ne güzel soruya hic cevap vermeden yine "magdurum da magdurum" diyorsun yani.

Eh peygamberiniz öyle söylüyor da, cumhurbaskani öyle demiyor. Ben dindar degilim diye vatan haini teroristmi oluyorum? Yada sirf karsit görüslüler dinsizmi oluyor?

Ha bu arada peygamberiniz kul hakki icinde bir iki cift laf söyledi. Cabuk unuttun kpss sinavin sorulari fetö'ye dagitilmasi, sinavda en yüksek puan ile gecenler, mülakatta en zayif alan. Üniversitelerdeki ögretmi görevlilerdeki torpil. Adam torpillin en ala'sini yapip, damatini ekonomi bakani yapti!

Ha tabi millet cocuguna üniforma alamiyor diye intihar ederken, 50bin liralik cantalar, esarplar alinmasi normal. Cok güzel seylere inanip elinden gelini yapiyorsun baksana!

Sizi hatırlıyorum ve sizin köy büyük deyip konusmayi sonlandırıyorum!!!!

Köy yaristirmiyoz. Benim sorularima niye cevap vermiyorsun? Niye bu kadar zor geliyor sana?
Çünkü havanda su dövüyorum...bugun officenin benim.icin yaptığı gibi ...size daha evvel baska konularda görüşlerimi bardakla anlattım...catalla anlattim....tabakla anlattımsize cevap veremiyorum.yeterli mi bu cevabim

Yoo yeterli degil, zira cevap vermedin...

Smiley kullandin diye söylediklerin komik olmuyor. Bu iki cümle yazmanin yerine, sorularima cevap verebilirdin, ama vermiyorsun. Niye? Cevap yok cünkü.

Ha office in dedikodusunu yapiyorsan, onuda cagiralim tabi.

tahmini 5-6 sene o sorulara cevap aradım, cevap yok deneme :)

pardon ya, bir cevap var.. "kim gelse yapacak"..

Yok iste haklsın diyorum daha ne deyim bırak yakamı office nin dedkosunumu yapmış oldum o lafı bana o dedide kaynaksız demeyim diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…