AK Partili genci rencide etmek istedi! Paylaştığı videoya tepki yağıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla ben Chp'ye oy verdim diye terörist damgası yedim ailem bana neler neler dedi,Yusuf bey bu kadar alıngan olmayın lütfen

Yine algı operasyonu ooo en sevdiğim

Ya.. Ne kadar masum bir niyet.. Kurt halki kendini temsil etsin diye.. Kurt halki zaten belediyelere kendi icinden adaylarla geliyor ve oyunu da onlara veriyor. Kaymakam ve valiyi devlet atiyor. Her ulkede bu boyle. Bu ulkede bir devlet daha kurarlarsa kendi valilerini atarlar. Yani devlet bolunurse. Bilmem anlatabiliyor muyum?

Ayrica biliyorum, balik bastan kokuyor ve bas nereye giderse kuyruk da oraya gidiyor tabii. Basiniz Anayasa delmekte bir veis gormedi hic bir zaman, siz de oyle. Ama devletler anayasalari ile varliklarini surdururler. Anayasanin 66. maddesi de soyle der:
"Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür.

Ahmet kaya!!! Ve daha bir sürü sey.....çözüm sureci hicbir zaman içime sinmedi....bunu sanirim 384.848.488 .söyleyişim

Ahmet kaya!!! Ve daha bir sürü sey.....çözüm sureci hicbir zaman içime sinmedi....bunu sanirim 384.848.488 .söyleyişim
PKKcilari hic sevmem. Ahmet ile ne ilgisi var yazdiklarimin? Adam iste bu. Dostu ozlemismis,, Resmini arkasina asmis, videonun 2:15 dakikasindan sonra koyvergitsin ismini de haykiriyor, bu mudur yani?

PKKcilari hic sevmem. Ahmet ile ne ilgisi var yazdiklarimin? Adam iste bu. Dostu ozlemismis,, Resmini arkasina asmis, videonun 2:15 dakikasindan sonra koyvergitsin ismini de haykiriyor, bu mudur yani?

ben bunu ilk kez görüyorum tum saygimi yitirdim zaten pek yoktu ama sanatçıların yaptığını cok kınamıştım su an kınamıyorum!!!!

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım,kusura bakmayın şikayet etmek gerekiyormuş.banlanma sebebi olduğunu düşünmediğim için etmemiştim
Diğerleri gibi etmek gerekiyormuş.tekrar kusura bakmayın.

Peygamberimizin (s.a.v) söylediklerine laf denmez,HADİS denir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…