- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya.. Ne kadar masum bir niyet.. Kurt halki kendini temsil etsin diye.. Kurt halki zaten belediyelere kendi icinden adaylarla geliyor ve oyunu da onlara veriyor. Kaymakam ve valiyi devlet atiyor. Her ulkede bu boyle. Bu ulkede bir devlet daha kurarlarsa kendi valilerini atarlar. Yani devlet bolunurse. Bilmem anlatabiliyor muyum?tekrar selam tabiki de bölünmek
istemiyorum soru mu bu ?Erdoğan çözüm süreci ile ülkeyi bölmek değil kürt halkı kendini temsil etsin istedi ancak olmadı çok daha farklı bir yol izlemeli yada beklemeliydi.Hdp bana kürt partisi değildir sadece kürtlerin duygularından beslenen ülkenin zehridir ve chp'nin kol değneğidir bu seçimde açıkca gördük . Bu ülke beşikteki son bebek kalana kadar teslim edilmez rahat ol sen . Türklerde ,has kürtlerde bu ülkeyi ne böldürür ne terkeder .İstediği kürt kürdüm desin korkmadan ,şarkısını söylesin bütünleşsindi ancak izlediği yolda hataları yok diyebilir miyiz hayır ....Biz Erdoğa'a değil onda tecelli eden davaya aşığız ve yenilmedik yenilmeyeceğiz.Ve daha hızlı kalkacağız inşallah .......
Ahmet kaya!!! Ve daha bir sürü sey.....çözüm sureci hicbir zaman içime sinmedi....bunu sanirim 384.848.488 .söyleyişimYa.. Ne kadar masum bir niyet.. Kurt halki kendini temsil etsin diye.. Kurt halki zaten belediyelere kendi icinden adaylarla geliyor ve oyunu da onlara veriyor. Kaymakam ve valiyi devlet atiyor. Her ulkede bu boyle. Bu ulkede bir devlet daha kurarlarsa kendi valilerini atarlar. Yani devlet bolunurse. Bilmem anlatabiliyor muyum?
Ayrica biliyorum, balik bastan kokuyor ve bas nereye giderse kuyruk da oraya gidiyor tabii. Basiniz Anayasa delmekte bir veis gormedi hic bir zaman, siz de oyle. Ama devletler anayasalari ile varliklarini surdururler. Anayasanin 66. maddesi de soyle der:
"Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür.
PKKcilari hic sevmem. Ahmet ile ne ilgisi var yazdiklarimin? Adam iste bu. Dostu ozlemismis,, Resmini arkasina asmis, videonun 2:15 dakikasindan sonra koyvergitsin ismini de haykiriyor, bu mudur yani?Ahmet kaya!!! Ve daha bir sürü sey.....çözüm sureci hicbir zaman içime sinmedi....bunu sanirim 384.848.488 .söyleyişim
PKKcilari hic sevmem. Ahmet ile ne ilgisi var yazdiklarimin? Adam iste bu. Dostu ozlemismis,, Resmini arkasina asmis, videonun 2:15 dakikasindan sonra koyvergitsin ismini de haykiriyor, bu mudur yani?
Mune hanım,kusura bakmayın şikayet etmek gerekiyormuş.banlanma sebebi olduğunu düşünmediğim için etmemiştimMune hanım,kişi ve kuruma kötü konuştuğum için banladınız beni ya hani,bu ülkenin başkanını ve iktidarını kötüleyenleri de banlarsınız umarım.aksi halde adaletinizden şüphe edeceğim.
Peygamberimizin (s.a.v) söylediklerine laf denmez,HADİS denir.Ne güzel soruya hic cevap vermeden yine "magdurum da magdurum" diyorsun yani.
Eh peygamberiniz öyle söylüyor da, cumhurbaskani öyle demiyor. Ben dindar degilim diye vatan haini teroristmi oluyorum? Yada sirf karsit görüslüler dinsizmi oluyor?
Ha bu arada peygamberiniz kul hakki icinde bir iki cift laf söyledi. Cabuk unuttun kpss sinavin sorulari fetö'ye dagitilmasi, sinavda en yüksek puan ile gecenler, mülakatta en zayif alan. Üniversitelerdeki ögretmi görevlilerdeki torpil. Adam torpillin en ala'sini yapip, damatini ekonomi bakani yapti!
Ha tabi millet cocuguna üniforma alamiyor diye intihar ederken, 50bin liralik cantalar, esarplar alinmasi normal. Cok güzel seylere inanip elinden gelini yapiyorsun baksana!