Ayrintilarla ugrasirken buyuk resmi kaciriyorsunuz. Insanlar bir sekilde tepki gosteriyorlar. Ayip olmasin diye hic birsey yapmayip seyir mi etsinler sadece istiyorsunuz? Bu kadin boyle tepki gosteriyor, baskasi baska turlu. Kimseye saldirip oldurmuyorlar ya..Peki insanlar bu kışkırtma,kaos yaratma çabasına böyle yaparak katkı mi sağlıyorlar yoksa zarar mı veriyorlar. Bizim demek istediğimiz bu kadının yaptığı gereksiz bir şey. Belki çocukla güzel bir dille konuşsa videoya çekmeden etkili bile olurdu kim bilir? Yani savunulacak bir şey göremiyorum. Belki de takipçi kasıyor.
O zaman büyük resmi görmeyip ayrıntıda boğulan bu kadın olmalı ki tepkiyi küçük resme göstermiş buyugune değil.Ayrintilarla ugrasirken buyuk resmi kaciriyorsunuz. Insanlar bir sekilde tepki gosteriyorlar. Ayip olmasin diye hic birsey yapmayip seyir mi etsinler sadece istiyorsunuz? Bu kadin boyle tepki gosteriyor, baskasi baska turlu. Kimseye saldirip oldurmuyorlar ya..
Valla babasi butun gun televizyonlardan bunlar terorist, bunlar serefsiz, bunlar adi, bunlar soyle bunlar boyle diye hakaret ederse o insan da karsisina kim cikarsa ona gosterir tepkisini. 1500 korumali Saraya gidecek hali yok herhalde 1 km. oteden bagirip kendini iceri attirtmaya.O zaman büyük resmi görmeyip ayrıntıda boğulan bu kadın olmalı ki tepkiyi küçük resme göstermiş buyugune değil.
Gayet de fikri değişen oluyor. Ben gördüm. Siz de gormussunuzdur belki. Zaten çocukla konuştu diye fikri değişmezdi beş dakikada ama belki bir acaba derdi. Belki de çocuk para kazanayim diye o işi yapıyor bunu da bilemeyiz. Yine de diyorum böyle şeyler sadece kararsız seçmenin fikrinin değişmesine neden olur.Valla babasi butun gun televizyonlardan bunlar terorist, bunlar serefsiz, bunlar adi, bunlar soyle bunlar boyle diye hakaret ederse o insan da karsisina kim cikarsa ona gosterir tepkisini. 1500 korumali Saraya gidecek hali yok herhalde 1 km. oteden bagirip kendini iceri attirtmaya.
Cocukla guzel dille konussan ne olur? Adamlarin beyni yikanmis, altlarindan donlarini cekip alsa hala onsuz olmaz diyenlerle dolu bu ulke, guzel konusmakla mi fikri degisecek? Izle iste bak amcam neler diyor:
Valla babasi butun gun televizyonlardan bunlar terorist, bunlar serefsiz, bunlar adi, bunlar soyle bunlar boyle diye hakaret ederse o insan da karsisina kim cikarsa ona gosterir tepkisini. 1500 korumali Saraya gidecek hali yok herhalde 1 km. oteden bagirip kendini iceri attirtmaya.
Cocukla guzel dille konussan ne olur? Adamlarin beyni yikanmis, altlarindan donlarini cekip alsa hala onsuz olmaz diyenlerle dolu bu ulke, guzel konusmakla mi fikri degisecek? Izle iste bak amcam neler diyor:
[/QUOTE
Hdp ile ittifakınızı hatırlatıyorum,daha da birşey demiyorum.
Hdp ile ittifakı hatırlatıyorum,daha da birşey demiyorum.Valla babasi butun gun televizyonlardan bunlar terorist, bunlar serefsiz, bunlar adi, bunlar soyle bunlar boyle diye hakaret ederse o insan da karsisina kim cikarsa ona gosterir tepkisini. 1500 korumali Saraya gidecek hali yok herhalde 1 km. oteden bagirip kendini iceri attirtmaya.
Ben de PKK ile ittifaki hatirlatiyorum, baska da birsey demiyorum.Hdp ile ittifakı hatırlatıyorum,daha da birşey demiyorum.
Rüyanızda oldu bu sanırım.Ben de PKK ile ittifaki hatirlatiyorum, baska da birsey demiyorum.
Bunlar CHPnin maruifetleri mi?Hdp ile ittifakı hatırlatıyorum,daha da birşey demiyorum.
Uykuda olan biz degiliz ki ruya gorelim..Rüyanızda oldu bu sanırım.Allah akıl fikir versin
Salla canım salla.
Sizin gibi din düşmanlarina hainlere oy verenler uyuyanlar.Rabbim uyandırır insallah.Uykuda olan biz degiliz ki ruya gorelim..
Salliyor muyum?İstediğinizi konuşun,sallayın belki yiyen olur zamaninda sizin de yediğiniz gibi.
Yarın akşam yüzünüzün hali ne olacak şimdiden kestirebiliyorum.
Sall
iyor muyum?
Valla ben de onlarin yalancisiyim. Kendileri hergun televizyonlarda itiraf ettiler.. Ocalan Ocalan diye milletin basini yediler.. Binlerce gencin olmesi gerekti yanlistan donmeleri icin.. Ne de kolay affettiniz.. Sizin evladiniz evde di mi? Ates dustugu yeri yakti.
Al sana itiraf videosu, bir tane daha.. Youtubeda daha yuzlercesi var, gozunu kapatmazsan. Kul hakki yemek, insanlarin yasama hakkini yemek, yolsuzluk, ahlaksizlik, aymazlik, yalancilik, utanmazlik ne zamandan beri dindarlik sayilmaya baslandi? Islam buysa ben musluman degilim, evet.. Sayenizde yuzbinlerce insan Islami sorgulamaya basladi, binlercesi dinden cikti.Sa
Salla canım salla.
Video ile gel.bu yalan haberlere anca sizin gibiler inanır.din düşmanı partinize basın mührünüzü . Bye
Size her gece tvden baska masalla iyi uykular canim..şuan herşey çok açıkken kendinizi kandirmayın bari.size birsürü kanıt da çıkartırım ama gerek yok bilen biliyor.bilmeyen de araştırıp ögrensin.bitmez bu Tayyip düşmanlığınız.meyve veren agaç taşlaniyor işte.size ne desek boş.kör olmuşsunuz.
Ne meyvasi loo? Domates patates kurusogani bile tanzim satista 2 saat kuyruk bekleyerek aliyr millet artik..şuan herşey çok açıkken kendinizi kandirmayın bari.size birsürü kanıt da çıkartırım ama gerek yok bilen biliyor.bilmeyen de araştırıp ögrensin.bitmez bu Tayyip düşmanlığınız.meyve veren agaç taşlaniyor işte.size ne desek boş.kör olmuşsunuz.
Hanimefendi burası Türkiye.Bizler de Türküz.Türkiye de Türküz demekten daha doğal ne olabilir?Mesele Kürtler değil ki..Ayrıca ülkeyi ayrıştıran,kendi gibi düşünmeyene terörist diyen Erdoğan..Ahhhh ak parti ....yıllardır oy veriyorum bana bi makarna kömür vermedin. Bu arada Türküm elhamdulillah ama andımız Türkiyeliyim diye neden başlamıyor. Neden kürt mutlu degil mi? doğru degil mi? çalışkan degil mi? Resmen bölücü bir yazım... İnsanları ırkları ,dinleri ,inanışları için hep sorgulayıp yargıladığınız için inşallah kazanamayacaksınız........o kadar ürkütücü ve korkutucusunuz ki bi dönüp bakın be artık bi kendinize yeter.....Ak parti dört dörtlük degil elbet içinde çürük elma var .En azindan ayıklanır....Ancak chp‘nin içinde saglam bulmak çok daha zor!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?