- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
- Konu Sahibi archangelus
iyi yaptın canım..ihtiyacımız vardıOrtam yumuşasın dedim canım ya. Yine tartışmaya gidiyor baksana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi yaptın canım..ihtiyacımız vardıOrtam yumuşasın dedim canım ya. Yine tartışmaya gidiyor baksana
kibledin ya elif geldi kızkontrol yapıyor sanırım gardiyançok değişik hissettim kendimi kiblerken
iyi yaptın canım..ihtiyacımız vardı
seni hiç sevmedim süt oğlan,babanıda sevmezdim
hey admin beni banlama sakın kendi kendimi kibledim
banlanırsam kendi kendini banlatan diye kk nın girişine heykelimi diksinler litfenkurunun yaninda yaşda yandi desene
Kendini naail kibledin mubarek.Tamam sana kendini banlatan odulu verilicek imza toplicizzzbanlanırsam kendi kendini banlatan diye kk nın girişine heykelimi diksinler litfen
baktım düzeltemiyorum kiblim dedim kendimi bari sorunumu ilettimKendini naail kibledin mubarek.Tamam sana kendini banlatan odulu verilicek imza toplicizzz
baktım düzeltemiyorum kiblim dedim kendimi bari sorunumu ilettim
ozaman ikimizin birden heykelini diksinler lütfen aha yeşil elif gelmişbende bazen kendimi kiblerim. yalnız değilsin:)
o değiştirildi yada silindi sanırım oky..bu arada alıntılanan mesajı göremedim ben
içerik silmek yasak. ceza sebebi.o değiştirildi yada silindi sanırım oky..