“AK Parti için çıldırıyorum”

Asgari ücretle çalışıp çıldırmaya devam eden insanlar tanıyorum. Onu ne yağacağız? :)
bilmiyorum arkadaşım fanatik olamam ben karşımdaki eşim dahi olsa standartıma bakarım..yada evladımın standartına..biri yer biri bakar kıyamet onadan kopar demişler bizde kopmadı..bunlar yiyince diğerinin midesine gidiyor :KK64:herhalde

sanki sevgilisinden bahseder gibi bahsetmiş
çıldırıyorsun heee:KK53:

bu ne şehvet
ido_akp_icin_cildiriyorum_h27660_059f2.png

Olabilir, dogrudur, ne de olsa bu hislerinde Ido yalniz degil.. Bazen ben de insanlarin toplu halde hipnotize edilmis olabileceklerini dusunuyorum:KK57:.. Belki de Tayyip'in boyle bir ozelligi vardir. Ben "ainesi istir kisinin,lafa bakilmaz" diyerek adamin hic bir konusmasini dinlemedigim icin bu durumdan yirtmis olabilirim, belki dinleyenler buyulenip:confused: adama deliler gibi tav oluyorlar da ondan boyle ne olursa olsun arkasindayiz filan gibi seyler soyluyorlardir..
Siz de AKPnin cildirtabildiklerinden misiniz, yoksa cildirtamadiklarindan misiniz?:KK53:

Olabilir, dogrudur, ne de olsa bu hislerinde Ido yalniz degil.. Bazen ben de insanlarin toplu halde hipnotize edilmis olabileceklerini dusunuyorum:KK57:.. Belki de Tayyip'in boyle bir ozelligi vardir. Ben "ainesi istir kisinin,lafa bakilmaz" diyerek adamin hic bir konusmasini dinlemedigim icin bu durumdan yirtmis olabilirim, belki dinleyenler buyulenip:confused: adama deliler gibi tav oluyorlar da ondan boyle ne olursa olsun arkasindayiz filan gibi seyler soyluyorlardir..
Siz de AKPnin cildirtabildiklerinden misiniz, yoksa cildirtamadiklarindan misiniz?:KK53:
çıldırtamadıklarındanım, bende dinlemiyorum sesi çok rahatsız ediyor:KK53:

çıldırdım cıldırdım dün...
İstanbulda yıldız parkına gdelim dedik. ( ben ilkkez gdiyorum bu arada) agzımı acmıs hayran hayran görmemişlik temsili lalelere bakıyorum :KK49:
trafık sıkısık ıcerde gelınler damatlar havada ucusuyor..
anamm bı baktımbıdene sıyah merso gelıyor tbmm 0023 plaka.. ıcınde 2 tane hatun camı acmıs süzüle süzüle gdıyor.. hay sızın deıdm gezınızıde seyrınızıde....
makam arabaları pazar gunlerı bakanlar tarafından eşlerine tahsis ediliyor gözümlede gördüm nihayet..
evet.. ÇILDIRDIMMM !!!!!!

İstanbulda yıldız parkına gdelim dedik. ( ben ilkkez gdiyorum bu arada) agzımı acmıs hayran hayran görmemişlik temsili lalelere bakıyorum :KK49:
anamm bı baktımbıdene sıyah merso gelıyor tbmm 0023 plaka.. ıcınde 2 tane hatun camı acmıs süzüle süzüle gdıyor.. hay sızın deıdm gezınızıde seyrınızıde....
makam arabaları pazar gunlerı bakanlar tarafından eşlerine tahsis ediliyor gözümlede gördüm nihayet..
ne sanmıştın tatlım:KK51:

Cildirma tasit kanununa gore ailesine tahsis edebilir.

halk görüpte hesap sormasın diye onada çözüm bulmuşlar bak:KK70::KK70::KK70:

Bizde makam arabasi kullandik cunki kisiye baska araba tahsisi olmuyor.Makam arabasi evet ne kadar şaşali o arabaya gomdum ben babami .Makam arabasi ne kadar basit geliyor herkese.O kisiye tahsis edilmis gerektiginde ailesinin kullanimina uygun kisiye zimmetlii.O kadar duskun olan makam sahibi biriyle evlenseydi keske.

X