“AK Parti için çıldırıyorum”

O eşlere tahsis edilen makam Araçları ve korumalarına bezler mi taşıtılmadı, poşetler mi...
Çocukları okuldan mı aldırılmadı... Kız istemesine mi götürülmedi...
Kaymakamı, polis müdürü ve daha bir çoğu,
Bunun hangisi normal? Benim bildiğim AKP düzeninde olanlar bunlar.
Anap'tan bahsedilmiş de aklıma korumalarının nöbet tuttuğu kumar Kapıları geldi. Ne kadar Şanlı bir geçmiş!
Sağ partiden Başkasına oy vermem diyen bir zihniyet var ki, Allah gözlerindeki perdeyi sağ sol yapmamak üzere kaldırsın.
Kumar masalarından ayakkabı kutularına uzanan Şanlı bir destanı avuçları kızarana kadar alkışlıyorlar :KK53:

İdo için dedim ben onu :KK43:o_Oo_Oo_Oo_O

Senin baban kim anlamadım. Ama babanın adını ağzıma almadım. İnanamıyorum şu an beni itham ettiğin şeye. Ben kimseyle laf dalaşına girmedim kimseye terbiyesizlik yapmadım daha bu sitede.
cok ozur dilerim ozelinede yazdim senin oyle bisey yazuncada sasirdim.Bu kiz pervasi degil diye kusura bakma yanlis anladim.

İdo için dedim ben onu :KK43:o_Oo_Oo_Oo_O

Senin baban kim anlamadım. Ama babanın adını ağzıma almadım. İnanamıyorum şu an beni itham ettiğin şeye. Ben kimseyle laf dalaşına girmedim kimseye terbiyesizlik yapmadım daha bu sitede.
evet idoya söylediğin için komik geldi banada

O eşlere tahsis edilen makam Araçları ve korumalarına bezler mi taşıtılmadı, poşetler mi...
Çocukları okuldan mı aldırılmadı... Kız istemesine mi götürülmedi...
Kaymakamı, polis müdürü ve daha bir çoğu,
Bunun hangisi normal? Benim bildiğim AKP düzeninde olanlar bunlar.
Anap'tan bahsedilmiş de aklıma korumalarının nöbet tuttuğu kumar Kapıları geldi. Ne kadar Şanlı bir geçmiş!
Sağ partiden Başkasına oy vermem diyen bir zihniyet var ki, Allah gözlerindeki perdeyi sağ sol yapmamak üzere kaldırsın.
Kumar masalarından ayakkabı kutularına uzanan Şanlı bir destanı avuçları kızarana kadar alkışlıyorlar :KK53:
mevzuatta gerektiginde cocugunu okula birakabilecegi bile yaziyor.

Olabilir, dogrudur, ne de olsa bu hislerinde Ido yalniz degil.. Bazen ben de insanlarin toplu halde hipnotize edilmis olabileceklerini dusunuyorum:KK57:.. Belki de Tayyip'in boyle bir ozelligi vardir. Ben "ainesi istir kisinin,lafa bakilmaz" diyerek adamin hic bir konusmasini dinlemedigim icin bu durumdan yirtmis olabilirim, belki dinleyenler buyulenip:confused: adama deliler gibi tav oluyorlar da ondan boyle ne olursa olsun arkasindayiz filan gibi seyler soyluyorlardir..
Siz de AKPnin cildirtabildiklerinden misiniz, yoksa cildirtamadiklarindan misiniz?:KK53:
Ben çıldırttıklarındanım. Konuşurken ağzından köpükler saçmasına çıldırıyorum mesela, Herkese\her şeye saldırmasına çıldırıyorum. Hele o basit konuşmasına deliriyorum deliriyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

X