• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verir misiniz lütfen(((((((((

Darkrainbowww96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2019
80
12
3
Merheba arkadaşlar...yaklaşık 5 aydır biriyle konuşuyorum, çok seviyeli, yolunda giden ilişkimiz vardı.Bir kaç kez görüşmüştük, ama kendisi baya kıskanç.Şimdiye kadar 2 kez falan kavga ettik, hepsi de kıskançlik yuzunden.6 gündür falan da ayrıyız.Medeni şekilde ayrıldık, yani kufur falan, kotu sozler kullanmadik asla.Ayrilmamiz da kıskançlık yuzunden oldu, bir kiz hakkinda abuk subuk konuştugu icin,ben de onu kıskandıracak tarzda konuştum ve abarttım galiba,beyefendinin zoruna gitti, bitirelim, beni engelle dedi.Ben böyle soyleyince bir az usteledim, ama baktim olmuyor tamam dedim.Facete arkadasliktan sildi beni, messengerden engelledi.Ben de numarasini falan sildim.Ama tavri cok asiriydi, bir turlu anlam veremedim, kuyruğu dik tutmak icin de yalvarmadim ona.Yani ayrilmak istiyorsan ok, tamamdir falan dedim.Ama facemde uzgün olduğumla alakalı dozunda bir kac tane paylasim yaptim.Yani ne asiriya kactim, ne de umrumda değilmis gibi gorunmek istemedim.Ama onu baya özlüyorum(((( geri gelsin diye ne yapmaliyim? Gururumu ayaklar altına da atmak istemiyorum,bu yüzden yazamam ona, ama düşünüyorum ki, eğer aylar boyunca arayıp sormasa instagramdan takip atayım.Sadece takip yani, mesaj yazmadan.Sizce bu yanlış mı olur? Bu arada ayrılırken gerekçe olarak benim onu bilerek üzdüğümü, bilerek damarına bastığımı söyledi.

Merheba arkadaşlar...yaklaşık 5 aydır biriyle konuşuyorum, çok seviyeli, yolunda giden ilişkimiz vardı.Bir kaç kez görüşmüştük, ama kendisi baya kıskanç.Şimdiye kadar 2 kez falan kavga ettik, hepsi de kıskançlik yuzunden.6 gündür falan da ayrıyız.Medeni şekilde ayrıldık, yani kufur falan, kotu sozler kullanmadik asla.Ayrilmamiz da kıskançlık yuzunden oldu, bir kiz hakkinda abuk subuk konuştugu icin,ben de onu kıskandıracak tarzda konuştum ve abarttım galiba,beyefendinin zoruna gitti, bitirelim, beni engelle dedi.Ben böyle soyleyince bir az usteledim, ama baktim olmuyor tamam dedim.Facete arkadasliktan sildi beni, messengerden engelledi.Ben de numarasini falan sildim.Ama tavri cok asiriydi, bir turlu anlam veremedim, kuyruğu dik tutmak icin de yalvarmadim ona.Yani ayrilmak istiyorsan ok, tamamdir falan dedim.Ama facemde uzgün olduğumla alakalı dozunda bir kac tane paylasim yaptim.Yani ne asiriya kactim, ne de umrumda değilmis gibi gorunmek istemedim.Ama onu baya özlüyorum(((( geri gelsin diye ne yapmaliyim? Gururumu ayaklar altına da atmak istemiyorum,bu yüzden yazamam ona, ama düşünüyorum ki, eğer aylar boyunca arayıp sormasa instagramdan takip atayım.Sadece takip yani, mesaj yazmadan.Sizce bu yanlış mı olur? Bu arada ayrılırken gerekçe olarak benim onu bilerek üzdüğümü, bilerek damarına bastığımı söyledi.
Gerçek aşk engellemez de silmez de. Gerçek aşkı arıyorsanız tabi . Ama anlattıklarınıza göre tripli bir insan . Siz ne kadar tripli de olsanız seven insan her şekilde katlanır bence.Hayatta başarılar.

Her şeyi anlatmışsın

Ama kıskandıracak "bir şey" ne yaptığını söylememişsin?

Onu açıkla sonra yorum yapıcam.

Bazen burada ipin ucunu kaçıranları görüyorum eğer başka erkeklerle ilgili bir şey gözüne sokmaya kalktıysan hak veririm.

Insan bitirelim lafını ağzına alamamalı gülüm çok sevse. Ama siz sürekli böyle kavga ediyorsanız artık pes etmiş olabilir tabi.

Evet cok
Gerçek aşk engellemez de silmez de. Gerçek aşkı arıyorsanız tabi . Ama anlattıklarınıza göre tripli bir insan . Siz ne kadar tripli de olsanız seven insan her şekilde katlanır bence.Hayatta başarılar.
tripli,egolu biri evet, kendisi abuk subuk konuştu, ben tek laf edince zeytin yağı gibi uste çıktı.Neymiş onu bilerek üzüyormuşum galan.Oysa onun söyledikleri de beni üzmüştü.Zaten egolu oldigunu bildiğim için daha fazla şişmesin diye ayrılma isteğini fazla abartmadan kabul ettim.Ama özlüyorum işte(

Bittiğine bu kadar üzülecekseniz neden gurur yaptınız ve sırf inat olsun diye kıskandırmak amacıyla ileri geri konuşmalar yaptıysanız bu ne derece bir seviyeli iliski diye sorarım size

5 aylık ilişki, birkaç kez görüştünüz, adam neyi kıskanıyor? yani ortada bir ilişki yokmuş ki kusura bakmayın da.

bir de haklı cidden bilerek damarına basmışsınız. amacınız neydi çözemedim de.
Ondan önce kendisi geçmişten tanıdıgı kiz hakkinda abuk sunuk komuştu.Yani ilk ben başlatmadım, daha yeni yeni sevgili oluyorduk zaten :|

Her şeyi anlatmışsın

Ama kıskandıracak "bir şey" ne yaptığını söylememişsin?

Onu açıkla sonra yorum yapıcam.

Bazen burada ipin ucunu kaçıranları görüyorum eğer başka erkeklerle ilgili bir şey gözüne sokmaya kalktıysan hak veririm.
Evet tam da bunu yaptım (( aşırıya kaçtım biliyorum

Yeni nesil ayrılmaların dilinden zerre kadar anlamıyorum ben.
Takipten çıkmak ayrılmaksa eğer takip etmek nedir sorunsalındayım konuya odaklanamadım
Bitti dedi işte, sonra da engelledi beni.Nesini anlamadınız? Takipten çıkarmak işin sanal tarafı, malum sosyal medya hayatimizla iç içe devrimizde

Evet tam da bunu yaptım (( aşırıya kaçtım biliyorum

Ee.
Baya haksızsın işte.
Sevgilim gelip gözüme başka kızları soksa "de git o zaman onlarla ol" derim.
Ya siz çocuk musunuz ki başkalarıyla kıskandırma falan yetişkin ilişkisi yaşıyorsunuz.
Gidin özür dileyin.
Bir de kıskanç diye adama atmışsınız suçu.

Ee.
Baya haksızsın işte.
Sevgilim gelip gözüme başka kızları soksa "de git o zaman onlarla ol" derim.
Ya siz çocuk musunuz ki başkalarıyla kıskandırma falan yetişkin ilişkisi yaşıyorsunuz.
Gidin özür dileyin.
Bir de kıskanç diye adama atmışsınız suçu.
Özür dileyemem, çünkü benden once o bana bunu yaptı.

Back