- 27 Ocak 2019
- 80
- 12
- 3
- Konu Sahibi Darkrainbowww96
Merheba arkadaşlar...yaklaşık 5 aydır biriyle konuşuyorum, çok seviyeli, yolunda giden ilişkimiz vardı.Bir kaç kez görüşmüştük, ama kendisi baya kıskanç.Şimdiye kadar 2 kez falan kavga ettik, hepsi de kıskançlik yuzunden.6 gündür falan da ayrıyız.Medeni şekilde ayrıldık, yani kufur falan, kotu sozler kullanmadik asla.Ayrilmamiz da kıskançlık yuzunden oldu, bir kiz hakkinda abuk subuk konuştugu icin,ben de onu kıskandıracak tarzda konuştum ve abarttım galiba,beyefendinin zoruna gitti, bitirelim, beni engelle dedi.Ben böyle soyleyince bir az usteledim, ama baktim olmuyor tamam dedim.Facete arkadasliktan sildi beni, messengerden engelledi.Ben de numarasini falan sildim.Ama tavri cok asiriydi, bir turlu anlam veremedim, kuyruğu dik tutmak icin de yalvarmadim ona.Yani ayrilmak istiyorsan ok, tamamdir falan dedim.Ama facemde uzgün olduğumla alakalı dozunda bir kac tane paylasim yaptim.Yani ne asiriya kactim, ne de umrumda değilmis gibi gorunmek istemedim.Ama onu baya özlüyorum(((( geri gelsin diye ne yapmaliyim? Gururumu ayaklar altına da atmak istemiyorum,bu yüzden yazamam ona, ama düşünüyorum ki, eğer aylar boyunca arayıp sormasa instagramdan takip atayım.Sadece takip yani, mesaj yazmadan.Sizce bu yanlış mı olur? Bu arada ayrılırken gerekçe olarak benim onu bilerek üzdüğümü, bilerek damarına bastığımı söyledi.