^^TuBiK^^ Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2007 213 4 118 36 Ankara 4 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ^^TuBiK^^ #1 İçimi dökemediğim zor zamanlarda resim yaparak rahatlarım kızlar sizlerle paylaşmak istedim kusuruma bakmayın vaktim olmadığından resimleri normal boyuta döndürmek için uğraşamadım a.s.
İçimi dökemediğim zor zamanlarda resim yaparak rahatlarım kızlar sizlerle paylaşmak istedim kusuruma bakmayın vaktim olmadığından resimleri normal boyuta döndürmek için uğraşamadım a.s.
kedijik CüMLe_-_MüHeNDiSi Kayıtlı Üye 17 Şubat 2008 2.724 2 158 46 Konya 4 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ^^TuBiK^^ #2 Harıka gorunuyolar elıne saglık. Ama bı elestrı yapsam umarım kırılmazsın. Canım neden cızgısı olmayan bı defter tercıh etmedın? Kızımda ugrasır karalar bıseyler ben bıle ılerıde degerlendırmek ıcın cızgısız kullandırıyorum ona. Ustelık o zaman zaman da rhyme da yazıyo cızgısızde hos olmasada olsun Bence bundan sonra cızgısız kullan tekrar elıne saglık...
Harıka gorunuyolar elıne saglık. Ama bı elestrı yapsam umarım kırılmazsın. Canım neden cızgısı olmayan bı defter tercıh etmedın? Kızımda ugrasır karalar bıseyler ben bıle ılerıde degerlendırmek ıcın cızgısız kullandırıyorum ona. Ustelık o zaman zaman da rhyme da yazıyo cızgısızde hos olmasada olsun Bence bundan sonra cızgısız kullan tekrar elıne saglık...
^^TuBiK^^ Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2007 213 4 118 36 Ankara 5 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ^^TuBiK^^ #3 kedijik .!.: Harıka gorunuyolar elıne saglık. Ama bı elestrı yapsam umarım kırılmazsın. Canım neden cızgısı olmayan bı defter tercıh etmedın? Kızımda ugrasır karalar bıseyler ben bıle ılerıde degerlendırmek ıcın cızgısız kullandırıyorum ona. Ustelık o zaman zaman da rhyme da yazıyo cızgısızde hos olmasada olsun Bence bundan sonra cızgısız kullan tekrar elıne saglık... Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cnm a.s. est.neden kırılayım Sadece canım sıkkın olduğunda resim yaparım yani becerimi geliştirmek için değil hayal ürünü aslında anlattıkları var.yorumun için çok Saol:1hug:
kedijik .!.: Harıka gorunuyolar elıne saglık. Ama bı elestrı yapsam umarım kırılmazsın. Canım neden cızgısı olmayan bı defter tercıh etmedın? Kızımda ugrasır karalar bıseyler ben bıle ılerıde degerlendırmek ıcın cızgısız kullandırıyorum ona. Ustelık o zaman zaman da rhyme da yazıyo cızgısızde hos olmasada olsun Bence bundan sonra cızgısız kullan tekrar elıne saglık... Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cnm a.s. est.neden kırılayım Sadece canım sıkkın olduğunda resim yaparım yani becerimi geliştirmek için değil hayal ürünü aslında anlattıkları var.yorumun için çok Saol:1hug:
SuRMeLi66 CANIMIN 3Ü KIZLARIM 👭 👱♀️ Kayıtlı Üye 19 Şubat 2009 6.151 5.671 398 5 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ^^TuBiK^^ #4 çok güzel, çok begendimm.. o hüzünlü bayan resimi yokmu.. ooff..
^^TuBiK^^ Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2007 213 4 118 36 Ankara 5 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ^^TuBiK^^ #5 SuRMeLi .!.: çok güzel, çok begendimm.. o hüzünlü bayan resimi yokmu.. ooff.. Genişletmek için tıkla... a.s.beğenmene sevindim a.s.
SuRMeLi .!.: çok güzel, çok begendimm.. o hüzünlü bayan resimi yokmu.. ooff.. Genişletmek için tıkla... a.s.beğenmene sevindim a.s.
Y yaseminim Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2007 128 0 96 Çanakkale 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ^^TuBiK^^ #6 çok hoş olmuş.. yanına şiirler falan eklemen.. böyle bir mektup yazmak lazım sevdiğine.. gayet güzel olur..
çok hoş olmuş.. yanına şiirler falan eklemen.. böyle bir mektup yazmak lazım sevdiğine.. gayet güzel olur..