- 24 Ocak 2021
- 11.354
- 25.572
Tm inşallah araştırayım, çok teşekkür ederimAnladım canım tembellik varsa inositol kullan mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tm inşallah araştırayım, çok teşekkür ederimAnladım canım tembellik varsa inositol kullan mutlaka
Helal olsun sana ozaman umarim hayatinda hep güzellikler olur, bebişine maşallah ozaman allah uzun ömurler versin27 ay evvel dogum yaptim.
Pedleri kullaniminin rahatligindan dolayi ve regl sancisini dindirmek icin kullaniyorum. Baska ozel gerekcesi yoktu.
Okudum, calistim, 25 yildir bir ayagim orada.
Rica ederim canim biliyosun sandim inositolu yumurtayi geliştiren takviye vitaminTm inşallah araştırayım, çok teşekkür ederim
Helal olsun sana ozaman umarim hayatinda hep güzellikler olur, bebişine maşallah ozaman allah uzun ömurler versin
Cnm duydum ama bilmiyorum inan ki alayım ondan daRica ederim canim biliyosun sandim inositolu yumurtayi geliştiren takviye vitamin
Link atabilirmisiniz aldiginiz yefinBen kullanıyorum, sırf diğer pedlere oranla daha zararsız diye aldim , pedi takınca o mentolü hissediyorsun tek yaşadığım fark bu , bir de bu son ay böyle parça parça kanamam oldu , artık mentolden dolayı mi bilmem , satan kişiler kısırlık, miyom , kistlere iyi geldiğini söylüyor
Trendyolda var lakin ben bir abladan almıştım o satıyordu...Link atabilirmisiniz aldiginiz yefin