- 21 Aralık 2022
- 4.606
- 20.454
- Konu Sahibi Orangegreysky
Ben galeta unuyla kızartıyorum ya diğer türlü donuk gibi olmuyor
Aaa nasıl yapıyorsun anlatsana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben galeta unuyla kızartıyorum ya diğer türlü donuk gibi olmuyor
Önce patatesleri kesip atıyorum içine az yağla, bi 10 dakika öyle yapıyorum içi pişiyor, en son galeta unu döküp karıştırıyorum bi 10 dakika da öyle pişiriyorumAaa nasıl yapıyorsun anlatsana?
Ne marka aldınız ?Çalışan için gerekli ve nüfus 2 kişi ise cevabım evet ben aldım gayet memnunum temizlemesi çok çabuk
Havayla pişiriyor yemekleri aslında çalışma sistemi o. İçinde dönen sıcak bi hava var. Fırın gibi düşünebiliriz ama fırından çok daha kısa sürede pişiriyor. Daha az yağla pişirebildiğin için de daha sağlıklı oluyor-muş :))Hiç kullanmadım.
Marketlerde mağazalarda ve reklamlarda görüyorum . Amacını da merak ettim . Ne ise yarıyor acaba ?
Sen Anteplisin, gaza gelme derim. Ben Philips XXL aldım, damak tadımıza pek uymadı.Hiç kullanmadım.
Marketlerde mağazalarda ve reklamlarda görüyorum . Amacını da merak ettim . Ne ise yarıyor acaba ?
Diyordu airfryer i alip kullanmayan kizceHavayla pişiriyor yemekleri aslında çalışma sistemi o. İçinde dönen sıcak bi hava var. Fırın gibi düşünebiliriz ama fırından çok daha kısa sürede pişiriyor. Daha az yağla pişirebildiğin için de daha sağlıklı oluyor-muş :))
İşte -muş kısmı ondan ay ama geçenlerde tavuk pirzola aldım baya kocaman 4 tane sığdı, o da yetti zaten. Ben küçüklüğünü abartmışımmDiyordu airfryer i alip kullanmayan kizce
Anladım evetHavayla pişiriyor yemekleri aslında çalışma sistemi o. İçinde dönen sıcak bi hava var. Fırın gibi düşünebiliriz ama fırından çok daha kısa sürede pişiriyor. Daha az yağla pişirebildiğin için de daha sağlıklı oluyor-muş :))
Sen Anteplisin, gaza gelme derim. Ben Philips XXL aldım, damak tadımıza pek uymadı.
O güzel ya ben seviyorum gönül başka almak ama tadı kötü değil nesini sevmedinGaza gelmedigim icin Cook mutluyum.
Bir kahve makinasi almistik, kapsullu olanlardan. Bir kutu kapsul bitti. Dahada almadim. Zavalli makina tozlanip duruyor
Kurabiyelerin hamurunu onda yapıp sonra kendim şekil veriyorum.Evet denemişsiniz sadece merak ettim nasıl olduğunu . onun yerine zaten yeni hamur yoğurma makinem oldu eşim hediye etti.
Sevmedigimden degilO güzel ya ben seviyorum gönül başka almak ama tadı kötü değil nesini sevmedin
İsabet olmuş. Ben de hamur yoğurmanın yanında içli köfte, kıyma çekme aparatı falan var diye Karaca’nın bir modelini almıştım. Fırına lahmacun vereceğimiz zaman da kullanıyoruz. Kışlık domatesi, biberi onda çekiyorum. Daha işlevsel oldu benim için. Aldığım en mantıksız alet airfryer oldu.Evet denemişsiniz sadece merak ettim nasıl olduğunu . onun yerine zaten yeni hamur yoğurma makinem oldu eşim hediye etti.
Ben de öyle yapıyorum. Pizza, poğaça hamuru da aynı şekilde.Kurabiyelerin hamurunu onda yapıp sonra kendim şekil veriyorum.
Sevmedigimden degil
Kahve ile Aram yok latte filanda.
Hem iyi hem kotu ozamanHe ben elimden gelse tüm maaşı kahveye yatırma potansiyelde olduğum için işimi görüyor
Evet sizde iyi günlerde kullanın.İsabet olmuş. Ben de hamur yoğurmanın yanında içli köfte, kıyma çekme aparatı falan var diye Karaca’nın bir modelini almıştım. Fırına lahmacun vereceğimiz zaman da kullanıyoruz. Kışlık domatesi, biberi onda çekiyorum. Daha işlevsel oldu benim için. Aldığım en mantıksız alet airfryer oldu.