- 30 Ekim 2016
- 106
- 32
- 27
-
- Konu Sahibi Orangegreysky
Kanserojen mi bilemiyorum o kısmını hiç araştırmadım inanın. Ama kalabalık bir ailedeyseniz ya da misafir gelecekse bence fırın gerekiyor. 4 dilim et pişireceğim sığdıramadım makineye 2-2 attım mesela misafir gelse kullanılmaz böyle yemeklerde.Bu ürünlerin kanserojen olduğunu söyleyen bir kesim de var iç malzemesi tam olarak nedir bilen var mı normal midi bir fırın almak ile bunun arasında kaldım eve fırın girişi yapmamışlar yani ne alırsam sadece onu kullanacağım da biraz tereddüt ettim
çalışanların eli ayağı bence. akşam gelip çok vakit kaybetmeden yemek hazırlamak için pratik ve daha sağlıklıHanımlar selamlar. Nereye kafamı çevirsem Airfryer çıkıyor. Bilinen markalar zaten iletişimi uzun süredir yapıyordu, şimdi birkaç markayı YouTubeda influencerların da övdüğünü gördüm. Karaca'nınki ekstra çekici geliyor gözüme bir de.
Ama ne kadar gerekli? Cidden zamandan, yağdan, elektrikten tasarruf sağlıyor mu? Bir reklam çekimi için bilinen bi markayı denetmiştik, tavuğu airfryerdan çıkarıp fırına koyup içini pişirmişlerdi. Pişmemişti yani kendi haznesinde. Bütün tavuktu belki sorun odur ama ilk deneyimim böyle olduğu için olumsuz da yaklaşıyorum bi yandan. Kullananlar ne der?
Merhaba hangi modelini kullanıyorsunuz rica etsemYaklaşık 2 aydır Philips kullanıyorum deneyimlerim şöyle
*Şimdiye kadar köfte ve kanat yaptım gerçekten hiç yağ kullanmadan ocak batmadan ev kokmadan halloldu. Suyu ve lezzeti de içinde kalıyor
*Kek çok severim normal ankastre fırında 45 dkda pişiyor ısınması hariç bu makinede 15-20 dkda pişiriyorum.
*Donmuş mini ekmek, simit, pide gibi şeyler denedim 10dkyi geçmedi.
*Kestane denedim kurumadan kısa sürede pişti
*Köz mısır çok severim taze süt mısırlar 10 dk kadar sürede çok güzel oldu. Mısır biraz kart olunca kurudu.
*Patates fırın patates gibi ama hazır donmuş kızartmalık patates denemedim.
*Patlıcan ve biber közlemesi güzel ve pratik. Biber kızartması da öyle.
Özetle ocağın oralarda yapılan ve her yere minik yağ sıçratan pişirme işlemleri bunda daha az yağla kolayca yaplıyor.
Amaaa temizleme kısmını sevmedim. Sepeti ızgarası falan bana zor geldi. Şimdilik deneyimlerim bunlar. Aklıma gelirse güncellerim.
Reziztansı kapalı mı kumtel inKumtelin dijitali var bende çok memnunum ben. Az önce kullandık eşim iyi ki almışız bunu dedi durdu
Hayır açıkReziztansı kapalı mı kumtel in
Teşekkür ederimHayır açık
Rica ederimTeşekkür ederim
Philips 9650 xxlMerhaba hangi modelini kullanıyorsunuz rica etsem
Teşekkür ederim bende bugün tefal xxl aldım bakalım heyecanla bekliyorum diyet hazırlığı bana :)Philips 9650 xxl
İnanın gereksiz. Sadece pattes kızartması için mantıklıHanımlar selamlar. Nereye kafamı çevirsem Airfryer çıkıyor. Bilinen markalar zaten iletişimi uzun süredir yapıyordu, şimdi birkaç markayı YouTubeda influencerların da övdüğünü gördüm. Karaca'nınki ekstra çekici geliyor gözüme bir de.
Ama ne kadar gerekli? Cidden zamandan, yağdan, elektrikten tasarruf sağlıyor mu? Bir reklam çekimi için bilinen bi markayı denetmiştik, tavuğu airfryerdan çıkarıp fırına koyup içini pişirmişlerdi. Pişmemişti yani kendi haznesinde. Bütün tavuktu belki sorun odur ama ilk deneyimim böyle olduğu için olumsuz da yaklaşıyorum bi yandan. Kullananlar ne der?
I ıhOrangegreysky kullaniyormusun bol bol
ben sana demostim gereksiz diye
Neden ki tavuk köfte balık kek karnıyarık sebze közlemek ?İnanın gereksiz. Sadece pattes kızartması için mantıklı
En son satayım dedim de özelliklerini anlatınca kayınvalidem çocuğun olunca işine yarar dedi eyi dedim, bekletiyorum belirsiz bi zamanaben sana demostim gereksiz diyealanlari goruyirum cevremde tezgah ustu biblo gibi duruyor