- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Tanışıyor muyuz
Ben bennnn perülüçeeeKim bu çıkaramadım
Kızı almaya gitcem gelin pesimden
Yapma ağlatma beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tanışıyor muyuz
Ben bennnn perülüçeeeKim bu çıkaramadım
Yaaaaa okuyunca bı dokundu ciğerine demiiiiiAnam ne gömmüşüz kızı, az değiliz C A N O
Yoo ,az bile yapmışız ahahahahahajYaaaaa okuyunca bı dokundu ciğerine demiiiii
Sen tanıyor musun zennamAnam ne gömmüşüz kızı, az değiliz C A N O
Kocayi bul hadi acıdım sana seni daha sonra ucururum ,çok merhametliyim bakBen ölmek için koca bulmadan olmaz diyorum,gelemem gezmeye
Gözüm ısırır gibi oldu ,baktı tanımıyor bıraktı Zano'mSen tanıyor musun zennam
Allah razı olsunKocayi bul hadi acıdım sana seni daha sonra ucururum ,çok merhametliyim bak
Başkası ile karıştırmışsındırGözüm ısırır gibi oldu ,baktı tanımıyor bıraktı Zano'm
Blend ettimBaşkası ile karıştırmışsındır
PüüüYoo ,az bile yapmışız ahahahahahaj
Sen tanıyor musun zennam
Ben sizi çok iyi tanıyorum siz tanimasanizda olaaarGözüm ısırır gibi oldu ,baktı tanımıyor bıraktı Zano'm
İyice çorba olmuştur iyi yapmışsınBlend ettim
Unutturma sende alla allaPüüü
Ben sizi çok iyi tanıyorum siz tanimasanizda olaaar
Hak ettiİyice çorba olmuştur iyi yapmışsın
Çok fenayız,başa belayiz kıızaaaamPüüü
Ben sizi çok iyi tanıyorum siz tanimasanizda olaaar
İyice çorba olmuştur iyi yapmışsın
Tamam sögözUnutturma sende alla alla
Hak etti
WuuuuuÇok fenayız,başa belayiz kıızaaaam
Ya patiğiz neyin nesi ben çok geri kaldım neler döndü burda hep görüyorum aranızda bir gizli sifrelesmemi nedirVitamini kabuğunda
Zano ile aramızda, gizli ,soylemem
Tamam sögöz
Wuuuuu
Ya patiğiz neyin nesi ben çok geri kaldım neler döndü burda hep görüyorum aranızda bir gizli sifrelesmemi nedir
Bana diğer canoyu hatırlattı bu emojikkmürdüm muydu tokadını yemisligumiz varneyse konuya gelelim demek gizli hım hommZano ile aramızda, gizli ,soylemem
Tabi gündemi takip etmiyorsunBana diğer canoyu hatırlattı bu emojikkmürdüm muydu tokadını yemisligumiz varneyse konuya gelelim demek gizli hım homm