- 13 Ağustos 2022
- 6.271
- 25.817
Yol göstericiBirileri yol açsın ki gelsinler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yol göstericiBirileri yol açsın ki gelsinler
Doğru dedin durdukça yük oluyor sürekli bi stres bugün yapıyım yarın yapıyım derkenÜzerimde durup yük olacağına, vitrinde dursun daha iyi
Nisan galibaSEnin fasıllen ne zaman biteeyyyy
Hemen takip et ,sen de yapYol gösterici
Öyle vallaDoğru dedin durdukça yük oluyor sürekli bi stres bugün yapıyım yarın yapıyım derken
Fasile nasıl oluyor çok okudum burada ama tam olarak anlamadım beni aydınlatsanNisan galiba
3 defa birinci olan 4. Kez olamıyor. Olsa bile hak ikinciye geçer. 3 defa birinci olan bir yıl birinci olsa bile hakkı yok. Yani bir yıl dinlenmeye geçer. Ona biz fasulye diyoruz. Fasulye de kendini nimetten sayıyor gibiFasile nasıl oluyor çok okudum burada ama tam olarak anlamadım beni aydınlatsan
Taze fasulyeFasile nasıl oluyor çok okudum burada ama tam olarak anlamadım beni aydınlatsan
Çok sağ ol canım3 defa birinci olan 4. Kez olamıyor. Olsa bile hak ikinciye geçer. 3 defa birinci olan bir yıl birinci olsa bile hakkı yok. Yani bir yıl dinlenmeye geçer. Ona biz fasulye diyoruz. Fasulye de kendini nimetten sayıyor gibi
İsterse iki yılda olsun. İsterse 3 aydaÜçüncü kez alan sonra fasulyedir.Çok sağ ol canım
Peki 3 defa üst üste birincilikte mi oluyor
Şimdi tam anladım teşekkürler canım benimİsterse iki yılda olsun. İsterse 3 aydaÜçüncü kez alan sonra fasulyedir.
Kuru fasulye olsa olmaz mıTaze fasulye
Eeiii daha varNisan galiba
Beklerken kuruduk zaten esliiiiii liiii liiiiKuru fasulye olsa olmaz mı
Ben kuru fasulye olabilirim son bir ayım kalıyor. Mart ayında dönüyorumKuru fasulye olsa olmaz mı
Tek tek dönüyoruzBen kuru fasulye olabilirim son bir ayım kalıyor. Mart ayında dönüyorum
Birilerini gönderelimTek tek dönüyoruz
BuyursunlarBirilerini gönderelim
En acilindenİlk Zekta1 gitsin