Et Yemekleri Airfryer ile Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Airfryer ile Et Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne bu sene kışlık hiç bir şey yapamadım sen düşün 😏
Yakin olsak salcalarimdan verirdim o_O

Benim de biber salcalar8min yarısı bozuldu o_O soguk gelmiş herhalde salça hep gitti kucuk şişeler

Şükür domates salcaları sağlam .yazdan hazırlık olmayınca zor oluyor ..bende de güneş salçası yok onn eksikliği de ayrı o_O

Ben ameliyat için gittim. Doktor yaşımı genç buldu. Rahmi almak için 3-5 yıl daha sık dişini dedi. Polip ameliyatı oldum. Mirena spiral takıldı. Eylül ayında oldum. İlk aylar düzensiz oluyormuş. Ama düzelmiyor. Biraz iş yapayım, ağır kaldırayım 10 gün deli gibi akıyor.
Benimde üzüntü, stresten olabilir.
Senin daha zor ya🥺Sürekli operasyon 😏
Rabbim yardımcın olsun 🤲
Hay Allah yaaaa 😔 Allah sağlıkla imtihan etmesin, gerçekten çok zor 😔 bir an önce iyileşelim inşallah 🤲🏻

Yakin olsak salcalarimdan verirdim o_O

Benim de biber salcalar8min yarısı bozuldu o_O soguk gelmiş herhalde salça hep gitti kucuk şişeler

Şükür domates salcaları sağlam .yazdan hazırlık olmayınca zor oluyor ..bende de güneş salçası yok onn eksikliği de ayrı o_O
Sağol canım siz ağız tadıyla yiyin inşallah 🫶benim arkadaşın annesi çok güzel yapıyor biber salçası sağolsun bana da veriyor her sene .
Aynen kışlıklar iyi oluyor bu sene yaprak bile koymadım ,tembellik ettim😏

Sağol canım siz ağız tadıyla yiyin inşallah 🫶benim arkadaşın annesi çok güzel yapıyor biber salçası sağolsun bana da veriyor her sene .
Aynen kışlıklar iyi oluyor bu sene yaprak bile koymadım ,tembellik ettim😏
Denk gelmemiştir inşallah seneye yaparsın bol bol 😊🤩🥰

Şu mesajları okuyorum da 7 senedir evliyim, bu zamana kadar hiç kışlık yapmadım 😂 birkaö taze fasulye-bezelye attım buzluğa ama sayıyla 3 paket filandır 😂😂😂

salça yapmayı bilmediğim aramızda kalsın lütfen 😂

X