- 8 Haziran 2013
- 56.274
- 149.392
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin aşkom
Aynen her şeyi ondan öğrendik
Oooo Allah zihin açıklığı versin sosyalim çok emek veriyorsun Rabbim karşılığını versin inşallahKampa girdim kuzuummmoyyy canını yidigim
İyi yapmışsınız abla darısı banaOnu kampa soktuk
Para sayma makinesi alalım aşkom
Senin ne çalışman lazımOooo Allah zihin açıklığı versin sosyalim çok emek veriyorsun Rabbim karşılığını versin inşallah
İyi yapmışsınız abla darısı bana
Bu süreci istedigim gibi atlatirsam inş nevosumm, artık güzel şeyler olsun yemek yapmak en kolayıSen devam ediyorsun. Sınav sonrası hep burada olursun
Pinterest girl olarak geldi, Güneydoğu mutfağından çıkış yaptı nerden nereyeAynen her şeyi ondan öğrendik
Çok aminBu süreci istedigim gibi atlatirsam inş nevosumm, artık güzel şeyler olsun yemek yapmak en kolayı
Kadın zaten güneydoğuda yaşıyorPinterest girl olarak geldi, Güneydoğu mutfağından çıkış yaptı nerden nereye
Ama beğenmiyorKadın zaten güneydoğuda yaşıyor
Allah razı olsun canım benimmm,rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin inşallah hepimizeOooo Allah zihin açıklığı versin sosyalim çok emek veriyorsun Rabbim karşılığını versin inşallah
İyi yapmışsınız abla darısı bana
Kpss abla yaa. Başladım araya taşınma girdi yerleştim ettim yine başladım bu sefer ne zaman ders çalışmaya otursam benim kız uyanıyor geceleri. Normalde uyanmaz belli saatleri vardır. Bıraktım bende 1 haftadır yüzünü açmadımSenin ne çalışman lazım
Ders çalışma yarışması yapalım. Bende katılırım
Eli mahkum kocayı oradan almışAma beğenmiyor
Hangisine gireceksin. Lisans daha yakın. İnşallah imkanın olur canımKpss abla yaa. Başladım araya taşınma girdi yerleştim ettim yine başladım bu sefer ne zaman ders çalışmaya otursam benim kız uyanıyor geceleri. Normalde uyanmaz belli saatleri vardır. Bıraktım bende 1 haftadır yüzünü açmadım
Bildirim