- 8 Haziran 2013
- 57.086
- 151.615
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman bana da gönder kendine gelme durumlarını ben de geleyim arkadaşımUzun zamandır öyleydim yeni kendime geliyor gibiyim ben de
hastaydım iyileştim evde hareket zamanı diye bir şey var dı onla spora başladımO zaman bana da gönder kendine gelme durumlarını ben de geleyim arkadaşım
Hastayım cano şifayı kapmışımKukrim kukrikim 15 lim dysonlım çıt yok
Çok geçmiş olsunHastayım cano şifayı kapmışım
Geçmiş olsunHastayım cano şifayı kapmışım
Ayy geçmiş olsun canım ortalıkta salgın kol geziyorHastayım cano şifayı kapmışım
Geçmiş olsun aşkomHastayım cano şifayı kapmışım
Eneee spor ve ben canım çok geçmiş olsun ve helal olsun spor yapanlara ayrı saygım varhastaydım iyileştim evde hareket zamanı diye bir şey var dı onla spora başladım
Niye yapamıyor musunEneee spor ve ben canım çok geçmiş olsun ve helal olsun spor yapanlara ayrı saygım var
En büyük yaptığım spor yürümek abla he bide çocuk peşinde koşmakNiye yapamıyor musun
kilo alınca mecburen bir yerden başlamak gerektiEneee spor ve ben canım çok geçmiş olsun ve helal olsun spor yapanlara ayrı saygım var
Yapsak ne güzel olurEn büyük yaptığım spor yürümek abla he bide çocuk peşinde koşmak