- 8 Haziran 2013
- 57.092
- 151.633
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle canom. Kuzuları op yerime hep iyi olun inşallah
yaaa abla bu hafta hiç moralli değil o nedenle gelemiyorum buralara paçamdan dert akıyor desem yeri siz nasılsınızz napiyonuzNe yapıyorsun dedim
yaaa kafam o kadar dalgın ki hani serivste uyuyakalırsında geldik derler ya ha o kıvamdayım D:10 gün var oylamaya
Uzun zamandır öyleydim yeni kendime geliyor gibiyim ben deyaaa kafam o kadar dalgın ki hani serivste uyuyakalırsında geldik derler ya ha o kıvamdayım D:
Aynı kardeş bizimde öyleyaaa abla bu hafta hiç moralli değil o nedenle gelemiyorum buralara paçamdan dert akıyor desem yeri siz nasılsınızz napiyonuz
Bulursam ben ondan istiyorumInstagram sayfamızda hikayede ki yarışma reklamımı gördünüz mü? : ))))
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
EvetInstagram sayfamızda hikayede ki yarışma reklamımı gördünüz mü? : ))))
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ondaki daha lezzetli olur link lütfenBulursam ben ondan istiyorum
Bunu bari alabiliriz sankiBulursam ben ondan istiyorum
Sen sus,zengoOndaki daha lezzetli olur link lütfen
Cidden çok lezzetli olur. Balkona kurarızAntep, Urfa'da olsa sıkıntı olmazdıOndaki daha lezzetli olur link lütfen
Çok emin değilimBunu bari alabiliriz sanki
Gerçeği hepten hayalCidden çok lezzetli olur. Balkona kurarızAntep, Urfa'da olsa sıkıntı olmazdı
Çok emin değilim
Özelde yaptırabiliriz aslındaBunu bari alabiliriz sanki
SusmamSen sus,zengo
Komşular dama çık dama diye bağırırdı kesinCidden çok lezzetli olur. Balkona kurarızAntep, Urfa'da olsa sıkıntı olmazdı
Çok emin değilim
Toplu fiyat alalımÖzelde yaptırabiliriz aslında
Susmam
Komşular dama çık dama diye bağırırdı kesin