Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevosummm nasılsın ablacim
İyiyim canım sağ ol sen nasılsınNevosummm nasılsın ablacim
İyi diyelim iyi olsun gündem haberleri beni çok sarsıyor maalesef giresim gelmiyor siteye bütün gün kedilerle ilgileniyorum evdeİyiyim canım sağ ol sen nasılsın
Bu yıl çok fazla şehidimiz varYıla kötü başladık. Rabbim ailelerine sabır versinİyi diyelim iyi olsun gündem haberleri beni çok sarsıyor maalesef giresim gelmiyor siteye bütün gün kedilerle ilgileniyorum evde
Evet maalesef öyle hayatımda iki kez yakın arkadaşlarimizdan şehit haberi aldım ben, o zamandan beri resmen travma oldu haberlere bakamıyorum sanki hepsini tanıyormuşum gibi hissediyorumBu yıl çok fazla şehidimiz varYıla kötü başladık. Rabbim ailelerine sabır versin
Çok acı canımEvet maalesef öyle hayatımda iki kez yakın arkadaşlarimizdan şehit haberi aldım ben, o zamandan beri resmen travma oldu haberlere bakamıyorum sanki hepsini tanıyormuşum gibi hissediyorum
Ablacım hayırlı akşamlar nasılsın
Her şeyi yarım bırakıp gitmeleri çok acı, ama naasini gören herkes gulumsedigini söylemişti ben bakmamıştım. İnşallah çok daha güzel yerde hepsi Rabbım geride kalanlara sabır versinÇok acı canım
Aileleri için çok zor. Malatya 'da bizim semtte bir abla vardı. Oğlu 6 yıl önce şehit olmuştu. Hergün mezarlığa gidiyordu. Ailesi ile sorun yaşıyordu. Bizde destek olmaya çalışmıştık. Yani hergün değilse gün aşırı git diye. Yapamıyorum diyordu
Allah iyilik sağlık versin çok şükür bizde iyiyiz ablacımHayırlı akşamlar canım iyiyim sağ ol siz nasılsınız
Amin inşallah canımHer şeyi yarım bırakıp gitmeleri çok acı, ama naasini gören herkes gulumsedigini söylemişti ben bakmamıştım. İnşallah çok daha güzel yerde hepsi Rabbım geride kalanlara sabır versin
Allah razı olsun ablacım hep beraber inşallahDaha iyi olun inşallah