Et Yemekleri Airfryer ile Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Airfryer ile Et Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Evet maalesef öyle 😭 hayatımda iki kez yakın arkadaşlarimizdan şehit haberi aldım ben, o zamandan beri resmen travma oldu haberlere bakamıyorum ☹️ sanki hepsini tanıyormuşum gibi hissediyorum
Çok acı canım 🥺
Aileleri için çok zor. Malatya 'da bizim semtte bir abla vardı. Oğlu 6 yıl önce şehit olmuştu. Hergün mezarlığa gidiyordu. Ailesi ile sorun yaşıyordu. Bizde destek olmaya çalışmıştık. Yani hergün değilse gün aşırı git diye. Yapamıyorum diyordu🥺

Çok acı canım 🥺
Aileleri için çok zor. Malatya 'da bizim semtte bir abla vardı. Oğlu 6 yıl önce şehit olmuştu. Hergün mezarlığa gidiyordu. Ailesi ile sorun yaşıyordu. Bizde destek olmaya çalışmıştık. Yani hergün değilse gün aşırı git diye. Yapamıyorum diyordu🥺
Her şeyi yarım bırakıp gitmeleri çok acı, ama naasini gören herkes gulumsedigini söylemişti ben bakmamıştım. İnşallah çok daha güzel yerde hepsi 🤲 Rabbım geride kalanlara sabır versin

Her şeyi yarım bırakıp gitmeleri çok acı, ama naasini gören herkes gulumsedigini söylemişti ben bakmamıştım. İnşallah çok daha güzel yerde hepsi 🤲 Rabbım geride kalanlara sabır versin
Amin inşallah canım 🤲
Benim dayımda şehit,çocukları çok küçüktü öldüğünde😏Ani ölüm çok zor.

X