- 28 Haziran 2011
- 59.429
- 149.925
Sınavin çemberinden gectigin belli oluyor nevosumBen çok güzel soru hazırlarımCumartesi sınavım var ben böyle sorular hazırlıyorum belki sorarlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sınavin çemberinden gectigin belli oluyor nevosumBen çok güzel soru hazırlarımCumartesi sınavım var ben böyle sorular hazırlıyorum belki sorarlar
Şansımı denedimOnuda mı biz yapalım
Ben sordum bakalım en iyi kim cevaplayacakSınavin çemberinden gectigin belli oluyor nevosum
Tamam aşkomtamam aşkom ikimizin arasına alırız ayferi
Yeni görev tanımlandıSana görev bize aırfrey olan pro üye olmayan üyeler bul
Sana geçerKredi kartı geçiyor mu
Ders çalış sen bu ay çok oyalanmadan yapYeni görev tanımlandı
Canooooo yarın yemek yapKredi kartı geçiyor mu
Tamam şurdan çekiverSana geçer
Bunu bende çok merak ediyorum nevosumBen sordum bakalım en iyi kim cevaplayacak
Allah iyiliğini versin çok güldümHem oyda toplarim birinci olur yeni elemaann araniyooorrr,bu bir ilandir
Eti çok severim deseydiniz ki gril çift kapakli tavada olacak o zaman yüzde yüz katılırdım ama cosoriyi ise bulaştıramam onu temizleyemem ben hic sevmiyorum temizliğiVar ama katılmayacağım diyorsun ve bizi yalnız bırakıyorsun.Peki
Ödemeyi de dyson olarak kabul ediyor bu ay aşkoKredi kartı geçiyor mu
TrinkkkTamam şurdan çekiver
Yarın değilde çarşamba olabilir eşim evde yok yarınCanooooo yarın yemek yap
Ben olsam destan yazardımBunu bende çok merak ediyorum nevosum
Tamam benim dyson u göndereyimÖdemeyi de dyson olarak kabul ediyor bu ay aşko
Yine beni gaza getiriyorsun ama bu sefer yemezler hahaSen yap,ben yıkarım RedGirl
KınadımEti çok severim deseydiniz ki gril çift kapakli tavada olacak o zaman yüzde yüz katılırdım ama cosoriyi ise bulaştıramam onu temizleyemem ben hic sevmiyorum temizliği