- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Selam canomnasılsınSelam kukrikim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canomnasılsınSelam kukrikim
İyiyim şükür. Çocukların uyumasını bekliyorum Sen nasılsınSelam canomnasılsın
Ben de iyiyim şükür ,yoruldum bugün,şimdi uzandım öyle bakınıyorumİyiyim şükür. Çocukların uyumasını bekliyorum Sen nasılsın
Günün sonunda yorgun düşüyoruz Dinlenme vaktiBen de iyiyim şükür ,yoruldum bugün,şimdi uzandım öyle bakınıyorum
Aynen canom,bir de soğuktu bugünanca ısınıyorum Bari kar güzel yağsa.Günün sonunda yorgun düşüyoruz Dinlenme vakti
Evet Tekirdağ a baya yağmış. İnşallah yağar İstanbul a daAynen canom,bir de soğuktu bugünanca ısınıyorum Bari kar güzel yağsa.
Tekirdağ a bile yağdı İstanbul da yok ,sulu sulu yağıyor ,duruyor
Yağsın da yatalım birazEvet Tekirdağ a baya yağmış. İnşallah yağar İstanbul a da
Benim gebelik de biraz sıkıntılı geçti. O zamandan beri yemek işi bende nanaySeni buradan tanısaydım tahmin ederdim ben doğumdan sonra kesfettim yemek bölümünü oğlanlardan sonra ben yemek yapmaya sen yapmamaya başlamışsın
Aşkom nasılsın
Beni darlamadan tarif yapmışsınBenim gebelik de biraz sıkıntılı geçti. O zamandan beri yemek işi bende nanay
Di mi? o kadar darlamadan oldu kiBeni darlamadan tarif yapmışsın
ÇokDi mi? o kadar darlamadan oldu ki
Aretim
O kadar uzun zaman olduğunu fark etmedim
Aşko bende o kadar uzun beklemiyordumO kadar uzun zaman olduğunu fark etmedim
Zaman çok çabuk geçmiş aşkom,bizim suçumuz değilAşko bende o kadar uzun beklemiyordum
İyiyim aşkom ,sen nasılsınAşkom nasılsın
Aşko ya ben buraya geleli bir yıl oluyorZaman çok çabuk geçmiş aşkom,bizim suçumuz değil
Napıyorsun aretimAretim
İyiyim aşkom sağ olİyiyim aşkom ,sen nasılsın