- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.911
Hep kocam yüzünden oldu, soğuyor getirde yiyelim diye acele ettirdi beniDenemek başarmanın yarısıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep kocam yüzünden oldu, soğuyor getirde yiyelim diye acele ettirdi beniDenemek başarmanın yarısıdır
Onlar hep aç yaHep kocam yüzünden oldu, soğuyor getirde yiyelim diye acele ettirdi beni
Hep erkeklerin yüzünden oluyorHep kocam yüzünden oldu, soğuyor getirde yiyelim diye acele ettirdi beni
Bu ay sende mi katıldın güzel olmuşturBen tarifimi yaptım ama çekimlerim hiç güzel olmadı
Sen bir kızaydın süt dökmüş gibi oturur beklerdiHep kocam yüzünden oldu, soğuyor getirde yiyelim diye acele ettirdi beni
Evet askomm, inşallah begenirsiniz çok istediğim gibi yapamadım cekimiBu ay sende mi katıldın güzel olmuştur
Kıyamıyorum ben onaSen bir kızaydın süt dökmüş gibi oturur beklerdi
hayırlısı olsun canımEvet askomm, inşallah begenirsiniz çok istediğim gibi yapamadım cekimi
Zennam tamda öyleyim
Kalbim temiz ,hissettim Zano'm hastalığın ilerlemedi inşallah, hayırdır?Zennam tamda öyleyim
Yok ya şükür iyiyim Gün yoğun geçiyor. Gün sonu bu moddayımKalbim temiz ,hissettim Zano'm hastalığın ilerlemedi inşallah, hayırdır?
Aman iyi o hep sabit zatenYok ya şükür iyiyim Gün yoğun geçiyor. Gün sonu bu moddayım
Ablacım hayırlı akşamlar
Çok şükür iyiyim ablacım giremedim pek sen nasılsın?Hayırlı akşamlar canım nasılsın
Dün gece biraz zor geçti ama şükür şimdi daha iyiyim ablacım çok şükür olduk ablaBir sıkıntı yok inşallah
Maşallah 32 olmuşsun
İyiyim canım çok şükür