ordinary 🇹🇷 Çocuklar uyurken susulur, ölürken değil 🍉 Pro Üye 7 Mart 2013 6.709 20.079 548 22 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi -Hayal #41 Nevreste .!.: Evet canım O bulgur köftesi işte Sen ordinary e bakma o ortalığı karıştırıyor Genişletmek için tıkla... Hayalkuran .!.: Bende başka bi şey sandım Malatya köftesini Genişletmek için tıkla...
Nevreste .!.: Evet canım O bulgur köftesi işte Sen ordinary e bakma o ortalığı karıştırıyor Genişletmek için tıkla... Hayalkuran .!.: Bende başka bi şey sandım Malatya köftesini Genişletmek için tıkla...
-Hayal Guru Pro Üye 13 Ağustos 2022 6.935 30.602 478 22 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi -Hayal #42 ordinary .!.: Eki Görüntüle 3374363 Eki Görüntüle 3374364 Genişletmek için tıkla... Ben yemedim bundan hiç içinde kıyma yok mu sırf bulgur mu şimdi bu
ordinary .!.: Eki Görüntüle 3374363 Eki Görüntüle 3374364 Genişletmek için tıkla... Ben yemedim bundan hiç içinde kıyma yok mu sırf bulgur mu şimdi bu
ordinary 🇹🇷 Çocuklar uyurken susulur, ölürken değil 🍉 Pro Üye 7 Mart 2013 6.709 20.079 548 22 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi -Hayal #43 Hayalkuran .!.: Ben yemedim bundan hiç içinde kıyma yok mu sırf bulgur mu şimdi bu Genişletmek için tıkla... İkisi de var. Şekil verildikten sonra yumurtaya bulanıp kızartılıyor. Yumuşak kıvamlı olmuyor, sıkı sıkı. Sıkma köfteyi anneannem güzel yapıyor. Sarımsak ve kavurmayı tereyağında kavurup (bazen salça da katıyor) sonra köfteyi ekliyor. Fellah köfte getir götürünü yapar
Hayalkuran .!.: Ben yemedim bundan hiç içinde kıyma yok mu sırf bulgur mu şimdi bu Genişletmek için tıkla... İkisi de var. Şekil verildikten sonra yumurtaya bulanıp kızartılıyor. Yumuşak kıvamlı olmuyor, sıkı sıkı. Sıkma köfteyi anneannem güzel yapıyor. Sarımsak ve kavurmayı tereyağında kavurup (bazen salça da katıyor) sonra köfteyi ekliyor. Fellah köfte getir götürünü yapar
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.343 611.739 1.098 43 Malatya 22 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi -Hayal #44 ordinary .!.: İkisi de var. Şekil verildikten sonra yumurtaya bulanıp kızartılıyor. Yumuşak kıvamlı olmuyor, sıkı sıkı. Sıkma köfteyi anneannem güzel yapıyor. Sarımsak ve kavurmayı tereyağında kavurup (bazen salça da katıyor) sonra köfteyi ekliyor. Fellah köfte getir götürünü yapar Genişletmek için tıkla... Malatyalı olmasan bile artık hemşosun ona göre
ordinary .!.: İkisi de var. Şekil verildikten sonra yumurtaya bulanıp kızartılıyor. Yumuşak kıvamlı olmuyor, sıkı sıkı. Sıkma köfteyi anneannem güzel yapıyor. Sarımsak ve kavurmayı tereyağında kavurup (bazen salça da katıyor) sonra köfteyi ekliyor. Fellah köfte getir götürünü yapar Genişletmek için tıkla... Malatyalı olmasan bile artık hemşosun ona göre