- 16 Ağustos 2016
- 255
- 85
- 98
- Konu Sahibi boncuukgooz
-
Topu kazmaErkekler de bizim kadar hassas düşünse keşke
Beni kaybetmek istemiyomus ama soguk davrandiginin neden oldugunu bilmiyomus bisure arkadas gibi davrancakmisiz bende bu sekilde devam et beni kaybet sen bilirsin kendin kaybedersin bitti mi demek istiyosun diyorum kaybetmek istemiyorum seni dedi ne istedigini sen bilmiyorsun dedim ve ne aradim nede mesaj attim illaki yazacak ozaman da cevap vermem ben Ankarada kursu varmis ama benimlede gorusmek istiyomus kaybetmektende korkuyomus ne istedigini bilmiyor eminimki ailesinin yanindan dönünce eskisi gibi yalakalik yapacak ailesine bu benim sevgilim diyemiyor korkuyor...O kendini geri çekiyorsa sen kendini iki kat geri çek. Ciddiyim
Ailesinin istediği bi kız vardır belkiBeni kaybetmek istemiyomus ama soguk davrandiginin neden oldugunu bilmiyomus bisure arkadas gibi davrancakmisiz bende bu sekilde devam et beni kaybet sen bilirsin kendin kaybedersin bitti mi demek istiyosun diyorum kaybetmek istemiyorum seni dedi ne istedigini sen bilmiyorsun dedim ve ne aradim nede mesaj attim illaki yazacak ozaman da cevap vermem ben Ankarada kursu varmis ama benimlede gorusmek istiyomus kaybetmektende korkuyomus ne istedigini bilmiyor eminimki ailesinin yanindan dönünce eskisi gibi yalakalik yapacak ailesine bu benim sevgilim diyemiyor korkuyor...
Tabi oda olabilir ilk tanıştığımız gunde ailesi ile birlikteydi ve yine msj gec atar aramazdi ki ozaman arkadastik yeniydik so ra tayini cikti gitti ozaman yakinlasti simdi yine ailesi ile buz gibi 2 hafta sonra gelcem yanina filan diyo arkasindan da şunu soyluyor arkadas gibi olalim ilerleyen zamanlarda tekrar baslariz duruma gore ama irtibatimizida kesmeyelim bu nedir yani kafasi mi karışık artık ne istediğini mi bilmiyo ailesinden mi çekiniyor yada ailesi kiz buldu istemiyorsa benide ailesine soylemeden gizlemeye mi çalışıyor bilemedim. Sosyal medyadan da kedi gibi gözlüyor beni.Ailesinin istediği bi kız vardır belki
Ben işkillendim şahsen. Yedekte tutuyor demek istemiyorum ama sanki öyle gibi. Tetikte ol benceTabi oda olabilir ilk tanıştığımız gunde ailesi ile birlikteydi ve yine msj gec atar aramazdi ki ozaman arkadastik yeniydik so ra tayini cikti gitti ozaman yakinlasti simdi yine ailesi ile buz gibi 2 hafta sonra gelcem yanina filan diyo arkasindan da şunu soyluyor arkadas gibi olalim ilerleyen zamanlarda tekrar baslariz duruma gore ama irtibatimizida kesmeyelim bu nedir yani kafasi mi karışık artık ne istediğini mi bilmiyo ailesinden mi çekiniyor yada ailesi kiz buldu istemiyorsa benide ailesine soylemeden gizlemeye mi çalışıyor bilemedim. Sosyal medyadan da kedi gibi gözlüyor beni.
Kesinlikle tetikteyim hazirlikliyim da ailesinin yanindan ayrilinca calistigi sehire gidince normale dönüyor ki ben şaşırdım hersey cok guzeldi buluştuğumuzda bide sabahin köründe aradi ben geldim senin haberin yok supriz yaptim diye şaka gibi geliyor yani tavsiyeleriniz bana iyi geliyor tesekkur ederim :)Ben işkillendim şahsen. Yedekte tutuyor demek istemiyorum ama sanki öyle gibi. Tetikte ol bence
Keske ben de önceden keşfetseydim burayı. Bazen can sıkıcı yorum olsa da Cidde'n kadınların gücü harika. Yasasın KKKesinlikle tetikteyim hazirlikliyim da ailesinin yanindan ayrilinca calistigi sehire gidince normale dönüyor ki ben şaşırdım hersey cok guzeldi buluştuğumuzda bide sabahin köründe aradi ben geldim senin haberin yok supriz yaptim diye şaka gibi geliyor yani tavsiyeleriniz bana iyi geliyor tesekkur ederim :)
Bence bi kıl bir durum var. Ya ailesi birini istiyor bu da seni söyleyemiyor ya da sana diyemedi baska biri var. Erkekçe söyle di mi? Ne kıvırıyorsun ... Dürüstlük bi insandaki en güzel vasıf bence.Kesinlikle tetikteyim hazirlikliyim da ailesinin yanindan ayrilinca calistigi sehire gidince normale dönüyor ki ben şaşırdım hersey cok guzeldi buluştuğumuzda bide sabahin köründe aradi ben geldim senin haberin yok supriz yaptim diye şaka gibi geliyor yani tavsiyeleriniz bana iyi geliyor tesekkur ederim :)
Keske ben de önceden keşfetseydim burayı. Bazen can sıkıcı yorum olsa da Cidde'n kadınların gücü harika. Yasasın KK
Ben cok sevdim burayi gercekten birbirimiz ile yardimlasmamiz cok onemli guvendigim ve siz degerli insanlarin fikirlerine onem verdigim icin sorayim dedim :)Bence bi kıl bir durum var. Ya ailesi birini istiyor bu da seni söyleyemiyor ya da sana diyemedi baska biri var. Erkekçe söyle di mi? Ne kıvırıyorsun ... Dürüstlük bi insandaki en güzel vasıf bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?