Ailesinin Yanında Aramaz Sormaz Oldu...

boncuukgooz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
255
85
98
Merhaba kızlar biraz başınızı ağrıtacağım ama fikirlerinizde bir okadar değerli sevgilim ile hemen hemen 3 aydır konusuyoruz kendisi Astsubay doğuda görev yapıyor yıllık iznini kullanip 3 gün önce yanıma geldi surpriz yaptı. Hersey çok guzeldi elimi tutmalar sıkıca sarılmalar ayrılırken bile kopamadı arkasına baka baka gitti otogara telefondada canim cicim askim guzel kelimeler kuran adam memlekete indigi sabah ailesinin yanina gidince değişti. Yazdığımız 3 mesaji geçmiyor arıyorum meşgul e atiyor müsait değilim diyor ailesine soylemedi zaten beni daha hersey yeni eski kız arkadasinin ailesi astsubay doğuda gorev yapıyor diye istememiş açık açık bana benim aileminde boyle bir tavır sergilemesinden korktuğu için daha sonra söyleyelim ilişkimizi dedi. Fakat memlekete gitti askim canim gibi kelimler yerini buz ve donuk konusmalara döndü yazismalarimiz azaldi. Bi soğuk davranmalar evde telefonu hic acmiyor disari cikinca ararim diyor ailesi yanindayken konusmuyor msj atmıyor bir degisik yani tamam ailen yanindayken yazma hicmi odanda olmuyosun yada soğuk davranacak ne var mesaj atarsa ya bana benimde gireceğim astsubaylik sinavi için yaziyor yardımcı oluyor yada musait degilim demek için yazıyor 1 ay boyuncada memlekette tabi birde 2 kiz kardesi var onlarda kıskançlık triplerine girmiş durumdalar anlayacağınız bu seylerden sıkıldım önerilerinizi bekliyorum. Insallah başınızı şişirmemişimdir. :)

Yaşadıklarımdan öğrendiğim su; erkekler hic böyle hassas davranışlar sergilemiyor. Şahsen ben olsam WC'ye girer yazarım oyle de merak etmesin sevgilim derim. Ama malesef bu kazma herifler cok düşüncesizler:-( ya kabul edeceksin ya hır yapacaksın. Senin kararın

Maalesef odun mu kütük mü kazma mı bilemedim iliskimiz basladigindsn beri miy miy geciyodu ama bayağı yakındı bayramdan sonra 2 hafta burda olcak gelecem insallah diyip duruyo da boyle 1 ay ailesinden tırsarak bana soğuk davanirsa sinirlerime hakim olamadan nasil duracaksam

O kendini geri çekiyorsa sen kendini iki kat geri çek. Ciddiyim
Beni kaybetmek istemiyomus ama soguk davrandiginin neden oldugunu bilmiyomus bisure arkadas gibi davrancakmisiz bende bu sekilde devam et beni kaybet sen bilirsin kendin kaybedersin bitti mi demek istiyosun diyorum kaybetmek istemiyorum seni dedi ne istedigini sen bilmiyorsun dedim ve ne aradim nede mesaj attim illaki yazacak ozaman da cevap vermem ben Ankarada kursu varmis ama benimlede gorusmek istiyomus kaybetmektende korkuyomus ne istedigini bilmiyor eminimki ailesinin yanindan dönünce eskisi gibi yalakalik yapacak ailesine bu benim sevgilim diyemiyor korkuyor...

Ailesinin istediği bi kız vardır belki

Ailesinin istediği bi kız vardır belki
Tabi oda olabilir ilk tanıştığımız gunde ailesi ile birlikteydi ve yine msj gec atar aramazdi ki ozaman arkadastik yeniydik so ra tayini cikti gitti ozaman yakinlasti simdi yine ailesi ile buz gibi 2 hafta sonra gelcem yanina filan diyo arkasindan da şunu soyluyor arkadas gibi olalim ilerleyen zamanlarda tekrar baslariz duruma gore ama irtibatimizida kesmeyelim bu nedir yani kafasi mi karışık artık ne istediğini mi bilmiyo ailesinden mi çekiniyor yada ailesi kiz buldu istemiyorsa benide ailesine soylemeden gizlemeye mi çalışıyor bilemedim. Sosyal medyadan da kedi gibi gözlüyor beni.

Ben işkillendim şahsen. Yedekte tutuyor demek istemiyorum ama sanki öyle gibi. Tetikte ol bence

Ben işkillendim şahsen. Yedekte tutuyor demek istemiyorum ama sanki öyle gibi. Tetikte ol bence
Kesinlikle tetikteyim hazirlikliyim da ailesinin yanindan ayrilinca calistigi sehire gidince normale dönüyor ki ben şaşırdım hersey cok guzeldi buluştuğumuzda bide sabahin köründe aradi ben geldim senin haberin yok supriz yaptim diye şaka gibi geliyor yani tavsiyeleriniz bana iyi geliyor tesekkur ederim :)

Keske ben de önceden keşfetseydim burayı. Bazen can sıkıcı yorum olsa da Cidde'n kadınların gücü harika. Yasasın KK

Bence bi kıl bir durum var. Ya ailesi birini istiyor bu da seni söyleyemiyor ya da sana diyemedi baska biri var. Erkekçe söyle di mi? Ne kıvırıyorsun ... Dürüstlük bi insandaki en güzel vasıf bence.

Keske ben de önceden keşfetseydim burayı. Bazen can sıkıcı yorum olsa da Cidde'n kadınların gücü harika. Yasasın KK

Bence bi kıl bir durum var. Ya ailesi birini istiyor bu da seni söyleyemiyor ya da sana diyemedi baska biri var. Erkekçe söyle di mi? Ne kıvırıyorsun ... Dürüstlük bi insandaki en güzel vasıf bence.
Ben cok sevdim burayi gercekten birbirimiz ile yardimlasmamiz cok onemli guvendigim ve siz degerli insanlarin fikirlerine onem verdigim icin sorayim dedim :)
Evet anne kuzusu gercekten onceki iliskimde boyle oldu anne ye begendiremedi beni sonra aldattı bu biraz saf yakalanıyor bana suan asiri ters davraniyorum soguk davraniyorum aciklama yapıyor yapma istemiyorum agzimu dahi acmayacagim dedigimde tutustu sanirim o mesaj atmadigi surece beni önemsemedigi surece kusura bakmasin ben yokum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…