- 16 Ağustos 2016
- 255
- 85
- 98
- Konu Sahibi boncuukgooz
Merhaba kızlar biraz başınızı ağrıtacağım ama fikirlerinizde bir okadar değerli sevgilim ile hemen hemen 3 aydır konusuyoruz kendisi Astsubay doğuda görev yapıyor yıllık iznini kullanip 3 gün önce yanıma geldi surpriz yaptı. Hersey çok guzeldi elimi tutmalar sıkıca sarılmalar ayrılırken bile kopamadı arkasına baka baka gitti otogara telefondada canim cicim askim guzel kelimeler kuran adam memlekete indigi sabah ailesinin yanina gidince değişti. Yazdığımız 3 mesaji geçmiyor arıyorum meşgul e atiyor müsait değilim diyor ailesine soylemedi zaten beni daha hersey yeni eski kız arkadasinin ailesi astsubay doğuda gorev yapıyor diye istememiş açık açık bana benim aileminde boyle bir tavır sergilemesinden korktuğu için daha sonra söyleyelim ilişkimizi dedi. Fakat memlekete gitti askim canim gibi kelimler yerini buz ve donuk konusmalara döndü yazismalarimiz azaldi. Bi soğuk davranmalar evde telefonu hic acmiyor disari cikinca ararim diyor ailesi yanindayken konusmuyor msj atmıyor bir degisik yani tamam ailen yanindayken yazma hicmi odanda olmuyosun yada soğuk davranacak ne var mesaj atarsa ya bana benimde gireceğim astsubaylik sinavi için yaziyor yardımcı oluyor yada musait degilim demek için yazıyor 1 ay boyuncada memlekette tabi birde 2 kiz kardesi var onlarda kıskançlık triplerine girmiş durumdalar anlayacağınız bu seylerden sıkıldım önerilerinizi bekliyorum. Insallah başınızı şişirmemişimdir. :)