• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesini ve evini özleyecek olanlar*

mutsuzperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
966
341
73
Kızlar,düğünüme 1 hafta kaldı mutluyum ve heyecanlıyım ama eşyalarım odamdan toplandığı andan beri kendıme gelemiyorum.Odam bomboş kaldı içime bişey oturdu sanki son 1 hafta diye anneme babama doyamıyorum.Her saniye aklıma onlardan ayrılacağım geliyo.Üzülmesinler diye fazla bu konuyu açamıyorum ama bu geçici mi alışır mıyım yeni evime çok korkuyorum evimi çok özliycem yazarken bile gözlerim doldu.Dayanamıyorummm :(

benimde perşembe kınam cumartesi düğünüm var annem sürekli aglar vaziyette bense sağlık acısından yıprandım:14:
ama her ne zaman olursa olsun biz bu evden uçup gidices allah hayırlı kişilerle mutlu evlilikler versin:16:

Arkadaşım evlendiğinde babasına, nasılmış kız vermek bugüne kadar 2 gelin aldın bir verdin zor oluyor değil mi dedim.
"Kız evlenince evden, erkek evlenince elden gider canım" dedi sustum ve düşündüm.Sanırım haklı:)
O yüzden bırakın damat ailesi düşünsün bunu, sadece evinizi değiştiriyorsunuz siz:)

Bizim dügüne daha var ama ben bile birgün ailemden uzaklasacagimi düsündükce icin yaniyor :43: Sözlenmeden önce aman ya nolcak diyodum ama o yüzügü takip isin ciddiyetini anlayinca icime birsey oturdu sanki...ben birde almanyadan türkiyeye gidecegim ailem burada kalacak ve sadece senede 1ay görebilcem :14: :14: :14:

kızlar bir haftalık gelinim ailem aklıma geldikçe ağlayıp duruyorum eşim de üzülüyor beni öyle gördükçe yazık :( şuan baba evindeyim ve burası yabancı bana ait gibi gelmiyor artık zamanla her şey iyi olacak sanırım.. sonuçta hep burda kalacak değildim böyle avutuyorum kendimi.. umarım herkes çok çabuk alışır..

Bu hafta sonu düğünüm var çeyiz gittiğinden beridir çok tuhafım kimsenin gözlerine bakamıyorum ağlamaklı oluyorum. geceleri uyuyamıyorum . . duvarlar bile farklı geliyor bana

hergün dolabımın karşısına geçiyorum kıyafetlerimi toparlamak için ben onlara bakıyorum onlar bana sonra çıkıyorum odadan el vermiyor toplamaya
bu evde doğdum büyüdüm acı tatlı her anım bu evde bu mahallede geçti evden ayrılmak çok zor olacak çooooooooooooooooooooooooooooooooooooook:ssz:

Kızlar,düğünüme 1 hafta kaldı mutluyum ve heyecanlıyım ama eşyalarım odamdan toplandığı andan beri kendıme gelemiyorum.Odam bomboş kaldı içime bişey oturdu sanki son 1 hafta diye anneme babama doyamıyorum.Her saniye aklıma onlardan ayrılacağım geliyo.Üzülmesinler diye fazla bu konuyu açamıyorum ama bu geçici mi alışır mıyım yeni evime çok korkuyorum evimi çok özliycem yazarken bile gözlerim doldu.Dayanamıyorummm :(

Ben evleni 3 ay oldu, evden ayrılmak özellikle annemden ayrılmak çok zor geliyordu sürekli ağlamamak için kendimi kastım durdum. Evlendikten sonra bütün hastalıklar tek, tek beni buldu daha yeni atlatabildim hepsini. O yüzden canım çok fazla üzülmemeye çalış ama insanın elinde olan birşey değil :( Ben 3 ay oldu hala hergün sabah, akşam annemi arıyorum hatta haftada 2 kez ondayım ama anneme kalsa hergün gitmemi bekliyor...

Back