Ailesini almanya'ya ziyarete getiren var mi?

isimsiz00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
26
1
ben annemi getirmek istiyorum 3 ayligina ne gibi evraklar gerekiyor.getirenlerden bilgi alabilirmiyim?

ben getirmedim ama ilerde allah izin verirse getirmek istiyorum

benim bildiklerim esinin 3 aylik maas belgesi gerekliymis bide sigorta yaptirilacakmis ama nerde bilen kimse yok sanirim kimse bilgi vermemis(

ben de annemi getirdim
esinin maas belgesi birde mietvertrag(kira sözlesmesi)
bildigim kadariyla bunlar gerekli

bende cok istiyorum annemi,babami getirtmek............
Allah gecinden versin ama olmeden birkez gorsunler istiyorum evimi yasadigim yerleri.....

bak anne dicem, sen hep bu koltukta oturdun ben hep seninle konustum,

baba dicem,sen her sabah ise giderken bu yoldan gectin ben hep sana el salladim,

anne biz her aksam beraber yemek hazirladik,kimse bilmiyo ama bi ben biliyorum masada sende vardir,her lokmada birbirimize bakar gulerdik..........

daha neler neler anlaticam ben hele bi gelsinler:1rolleyes:

anladigim kadariyla onlari cok özlemissin
insallah en kisa zamanda annenleri getirisinayerimseniben

anladigim kadariyla onlari cok özlemissin
insallah en kisa zamanda annenleri getirisinayerimseniben

evet cok ozledim hemde cok............anlatmaya gerek yok bu duygulari bilirsin...
sagol canim dileklerin icina.s.,iyisallah bi gun annemi babami evimde gezinirken gorurum,,:1rolleyes::Saruboceq:ve tum isteyenlerde ulasir bu dileklerine iyisallah:Saruboceq:

ben annemi getirmistim .Burda biz sigorta yaptirmistik ama gec olmustu izin kagidinda yazmadigi icin annem bide ordan yaptirdi .biz burda bosu bosuna 100€ dan fazla para vermistik .Kizlar aileniz sigortayi orda yaptirsin cünkü burdan cok daha ucuz.annem 30 ytl ye yaptirmisti orda

bende kardesimi getirmek istiyorum landratsamti arayip sorduk 3 aylik maas belgesi ve pasaport istediler
sonra bize kapali zarf verceklermis bizde o zarfi tr ye postalicaz
kardesimde o zarfla konsolosluga gidecek vize almak icin o zarf olunca vize hemen cikiyomus davetiye gibi bisey oluyomus heralde öyle diyolar

evet canim davet etmek gerekiyormus bende öyle duymustum, ama biz hic birini daha getirtmedik o yüzden bilmiyorum.
bende cok isterim amcamin kizini getirmeyi, ama bekar diye zorluk cikarmis, sizce nasil olur, gelebilirmi buraya?

sende kardesini getirtmek istiyormussun, oda bekarmi yani gelebilme sansi varmiki ?
cok isterim amcamin kizi gelsin burayi gezdireyim onu. o benim canim ya ikizim o :çok üzgünüm: cok özledim :çok üzgünüm:

selam bayanlar bende annemi getirmek istemistim ama benim oturdugum sehir cok gicik cok zorun cikariyorlar esimin ayligi 50 euro az diye bizim islemleri yapmadilar evimizin büyüklügü anneni getirebilirsen yatircak ayri odan varmi diye sordular ama benimoturdum sehirden 30 km uzaklikta bir yer var ordada getirme daha kolay zorun cikarmiyorlar ama birgün bend eisterim ailemin gelip yasadigim sehri evimi cevrami görmelerini kim istemezki

Sen getirmeye calisdiysan sorunlar tam olarak neden dolayi cikdi? Esinin Maasi ne kadar olmasi gerekiyorduki?

evet canim benim kardesimde bekar bizden sadece o belgeleri istediler baska bisey sormadilar
bilemiyorum artik ne olur ne gider insallah getirebilirim

yukarda verilen adrsteki yazilari ben okuyamadim cok ufak harler. Ben annemi en az sende bi kere getiriyorum bunun yanu sira babam oglan kardesim karisi ve cocuklariyla kiz kardesim bebisiyle de geldiler Allah herkese tattirsin bu duyguyu. bundan bir kac sene öncesine kadar son 3 aylik gelir belgelerini istiyorlardi ama o kalkti artik evinin bagli oldugu ortsamta gidiyorsun ve davetiye aliyorsun orda getirmek istedigin kisinin adi soyadi adresi dogum tarihi ager pasoportu varsa pas. nr. hangi tarihler arasinda buraya getirmek istedigin soruluyor kagidi doldurup veriyorsun yanilmiyorsam 25 euro karsiligi sana davetiyeyi veriyorlar baskada burdan yapman gereken bir sey yok burdan sonraki is gelmek isteyene düsüyor. gelmek isteyenin türkiyede kesin bir baglantisi olmasi gerekiyor yani eger okula gidiyorse okul belgesi emekli ise ona dair belgeler ev tapusu eger calisiyorsa is belgesi evli ise evlilik cüzdani vs. davetiyeyle ve pasoportla beraber konsolosluga gidiyor eger zaten kagitlarda herhengi bi eksiklik varsa ordada söylüyorlar eger hepsi tamamsa pasoportu orda alikoyuyorlar ve biz sana haber vericez diyorlar. eger zaten pasoport orda kaldiysa bir roblem yok demektir gelmesinde . sigorta meselesine gelince gelcek olan kisi türkiyede yaptiriyor. Allah herkesi sevdiklerine kavustursun.:teytey:

bende kiz kardesimi dogumuma cagirdim ama kabul etmediler genc kiz olunca munkun degil oraya evlenmek icin gidiyor saniyorlarmis ama doguma gelecekdi kiz kardes de erkek kardesde getirmek cok zor......

bende kiz kardesimi dogumuma cagirdim ama kabul etmediler genc kiz olunca munkun degil oraya evlenmek icin gidiyor saniyorlarmis ama doguma gelecekdi kiz kardes de erkek kardesde getirmek cok zor......

Evet cok zor hele de türkiyede bir baglantilari yoksa hic olmaz

ya arkadaskar bende yeni dogum yaptim annemi getirtmek istiyorum ve islemler icin dogum belgesi istediler ama belge almancami yoksa internasyonelmi olmasi gerekiyo bi bilgisi olan varsa yardim etsin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…