Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende cok istiyorum annemi,babami getirtmek............
Allah gecinden versin ama olmeden birkez gorsunler istiyorum evimi yasadigim yerleri.....
bak anne dicem, sen hep bu koltukta oturdun ben hep seninle konustum,
baba dicem,sen her sabah ise giderken bu yoldan gectin ben hep sana el salladim,
anne biz her aksam beraber yemek hazirladik,kimse bilmiyo ama bi ben biliyorum masada sende vardir,her lokmada birbirimize bakar gulerdik..........
daha neler neler anlaticam ben hele bi gelsinler:1rolleyes:
anladigim kadariyla onlari cok özlemissin
insallah en kisa zamanda annenleri getirisinayerimseniben
bende kardesimi getirmek istiyorum landratsamti arayip sorduk 3 aylik maas belgesi ve pasaport istediler
sonra bize kapali zarf verceklermis bizde o zarfi tr ye postalicaz
kardesimde o zarfla konsolosluga gidecek vize almak icin o zarf olunca vize hemen cikiyomus davetiye gibi bisey oluyomus heralde öyle diyolar
Sen getirmeye calisdiysan sorunlar tam olarak neden dolayi cikdi? Esinin Maasi ne kadar olmasi gerekiyorduki?selam bayanlar bende annemi getirmek istemistim ama benim oturdugum sehir cok gicik cok zorun cikariyorlar esimin ayligi 50 euro az diye bizim islemleri yapmadilar evimizin büyüklügü anneni getirebilirsen yatircak ayri odan varmi diye sordular ama benimoturdum sehirden 30 km uzaklikta bir yer var ordada getirme daha kolay zorun cikarmiyorlar ama birgün bend eisterim ailemin gelip yasadigim sehri evimi cevrami görmelerini kim istemezki
evet canim davet etmek gerekiyormus bende öyle duymustum, ama biz hic birini daha getirtmedik o yüzden bilmiyorum.
bende cok isterim amcamin kizini getirmeyi, ama bekar diye zorluk cikarmis, sizce nasil olur, gelebilirmi buraya?
sende kardesini getirtmek istiyormussun, oda bekarmi yani gelebilme sansi varmiki ?
cok isterim amcamin kizi gelsin burayi gezdireyim onu. o benim canim ya ikizim o :çok üzgünüm: cok özledim :çok üzgünüm:
bende kiz kardesimi dogumuma cagirdim ama kabul etmediler genc kiz olunca munkun degil oraya evlenmek icin gidiyor saniyorlarmis ama doguma gelecekdi kiz kardes de erkek kardesde getirmek cok zor......