Ailesine toz kondurmuyor

Sizinde esiniz/sevdiginiz boyle mi arkadaslar? Anne babasi abisi bir konuda haksiz olsa bile ne yapip edip onlari hakli cikariyor soz soyletmiyor, kabullenmiyor bazen aptal yerine konuldugunu, kullanildigini, iyi niyetinin suistimal edildigini.. ailesi benimkinden alip abisine veriyor ki ihtiyac diye birsey yok ama bizimkinin dedigi ailem beni abimden daha cok sevip sayiyor ondan boyle.. bissuru konularda hep boyle hic kabullenmiyor.
Dusunuyorum acaba biri benim hakkimdada soyle yanlis yapiyor dese benide bu denli korur mu
Birde tutturmus sen beni ailemle dusman yapmak istiyorsun diyor boyle birsey olabilir mi neden isteyeyim ben bunu :KK43:
Evlenecegiz ve ailesi hicbirsey yapmayacaklarini soylediler herseyi ogullari kendileri yapacak, ama hep eve ustune basina, abisine birseyler aldiriyorlar benimkine, hangi parayla alicaz biraz geri cek kendini para biriktiriyorum de diyorum gecistiriyor vs
sinir oldum artik ne yapmaliyim, ve ona gore hep suclu ve kotu niyetli olan benimmmm

Neden abisine para veriyor abisi calismiyor mu? Kac yasinda sevgilin?

Neden abisine para veriyor abisi calismiyor mu? Kac yasinda sevgilin?

kendisi 24 abisi 27 yasinda calisiyor abiside ama evin abisine harciyor demek istemedim, evin masraflari sevgilimin ustunde
ve abisi daha iyi para kazanmasina ragmen