Ailesine toz kondurmuyor

iyi sizinkiler issiz, bizimkilerin parasi var yine benimkini somurmek hoslarina gidiyor
Ya inanin hani cok hassas konular. Hicbir sey denmiyor bu yuzden. Ama benim de aklima gelmiyor degil biz nasil yapacagiz düğünü? Bir kere oylesine konusurken kredi cekecegim esyalar icin sonra altinlarla bi kismini kapatiriz gerisini de oderim demişti (birde ben uni 3 yada 4teyken evlenecegiz cok kisa bi zaman sonra yani oyle de bi plani var ama imkansiz farkindayim) yani onun ailesinden hicbir sey bekleyemeyiz, bende kendi ailemden cok fazla isteyemem yani istemek istemiyorum, sevgilim de gurur meselesi yapar zaten. Hayirlisi olsun diyorum herseyin, elbet bir yolu bulunur

konusma tarzimda sikinti var herseyi pat pat soyluyorum, utanmiyorlar mi senin annen baban, bir aile evladina boyle yapar mi, daha para biriktirsin diye bakar, aptalsin sen kullandiriyorsun kendimi falan hersey diyorum bana ne kiziyorum cok
iyi diyorsun ben söylemedimde ne oldu.illa her ana baba oğlunun evini dört dörtlük yapıp borcunu ödeyecek diye bir şey yok. fakat oğluna destek çıkmak vicdan borcudur imkanı varken destek olmayan her yerde kınanır böyle anne baba.oğlu ana babası diye affetse de Allah affetmez bence.

ben onun kendi kazandigi paraya karisiyorum, buna hakkim var cunku gelecegimiz soz konusu, ayip veya degil buna hakkim oldugunu dusunuyorum

Yer değiştirin diyelim-Sen ailene yardım ediyorsun o da senin kazandığın paraya karışıyor,benim hakkım var geleceğimiz söz konusu vs diyor.
Çok itici bir durum.

iyi diyorsun ben söylemedimde ne oldu.illa her ana baba oğlunun evini dört dörtlük yapıp borcunu ödeyecek diye bir şey yok. fakat oğluna destek çıkmak vicdan borcudur imkanı varken destek olmayan her yerde kınanır böyle anne baba.oğlu ana babası diye affetse de Allah affetmez bence.

bende boyle dusunuyorum canim
yeni buzdolabi yeni plazma vs aliyorlar birde simdi arabasini degistirecekmis kayinpeder, iki oglan evlendirecek nereye arabasini degistiriyor utanmiyacak mi dedim
onunda iyi arabada gezmek hakkiymismis hey Allahim

ama ne yapayim canim boyle yuzune vurdugumda bile kabullenmiyor tatli dille hic anlamaz
Dedim ya sana sen ne dersen de onun bi kac tecrube yasayip gormesi lazim. Kotuyseler kotuluklerini iyiyseler iyiliklerini kendi kendine gorsun. Hic yorum yapma, biliyorum yorum yapmadan durmak zor ama huzurun icin bu konuda susmani tavsiye ediyorum. Yoksa onlara baglandikca senden sogur.

Yer değiştirin diyelim-Sen ailene yardım ediyorsun o da senin kazandığın paraya karışıyor,benim hakkım var geleceğimiz söz konusu vs diyor.
Çok itici bir durum.

zaten o oyle birsey demez daha ver der hep, vermeye alisik cunku
iticide olabilir ayipta ama gelecegimiz var isin ucunda, ailesinin yaptigida itici

Konunun fake olduğunu düşünüyorum yok gerçekse emin ol bu gönlü açıklıkla bütün isteklerine sahip olursun.

Utanmayacak mı nedir yahu, ne kadar çirkin.. Adam evlatlarını o yaşa getirmiş, bırakın da arabasını değiştirsin.. Sevgiliniz o evde kalıyorsa elbette ki katkı yapacak, babası bakmayacak herhalde ona.. söz- nişan yapıldığında zaten sevgiliniz birikim yapmaya başlar, siz de çalışıyorsanız birlikte halledersiniz.. Ama ailesinin aldıkları hakkında yorum yapma hakkına sahip değilsiniz ve hiç olmayacaksınız..

bende boyle dusunuyorum canim
yeni buzdolabi yeni plazma vs aliyorlar birde simdi arabasini degistirecekmis kayinpeder, iki oglan evlendirecek nereye arabasini degistiriyor utanmiyacak mi dedim
onunda iyi arabada gezmek hakkiymismis hey Allahim
bzim kayınpederde aynı kafalar babası iyi bir arabaya sahipken sen kötü şeylere mi layıksın bir evlada böyle yapılır mı diyin her hangi bir zaman değil ki evladını evlendiriyor.kaç yaşında bu nişanlınız sanırım siz kaç yaşındasınız.ikinizde çalışacakmısınız.bize de ikimizde çalışırız diye biraz ailesi ondanda üstümüze yıkmak istedi.eşime ne araba ne motorsiklet vb almasına destek olmak istiyorum çünkü biliyorum ki ondan çok kendi babası kardeşi arkadaşları binecek o yüzden sizde akıllanana kadar ev kurunca hemen o işlere girmeyin ev alın ev almak için paranızı vermeyin herkes kendi hesabında biriktirsin yoksa sizin birikimlerde illa uçar biri lafını geçirip üstüne konar

Konunun fake olduğunu düşünüyorum yok gerçekse emin ol bu gönlü açıklıkla bütün isteklerine sahip olursun.

asla fake degil, delimiyim fake konu acayim
son ne demek istedigini anlayamadim isteklerime sahip olamiyorum gordugunuz gibi

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye boşuna dememiş atalarımız.
Açık sözlü olmak ayrı, net olmak ayrı, patavatsız olmak apayrı bir şey. :KK14:

bzim kayınpederde aynı kafalar babası iyi bir arabaya sahipken sen kötü şeylere mi layıksın bir evlada böyle yapılır mı diyin her hangi bir zaman değil ki evladını evlendiriyor.kaç yaşında bu nişanlınız sanırım siz kaç yaşındasınız.ikinizde çalışacakmısınız.bize de ikimizde çalışırız diye biraz ailesi ondanda üstümüze yıkmak istedi.eşime ne araba ne motorsiklet vb almak istiyorum çünkü biliyorum ki ondan çok kendi babası kardeşi arkadaşları binecek o yüzden sizde akıllanana kadar ev kurunca hemen o işlere girmeyin ev alın ev almak için paranızı vermeyin herkes kendi hesabında biriktirsin yoksa sizin birikimlerde illa uçar biri lafını geçirip üstüne konar
22 yasindayim uni bitince evlenicez sozde unide 1 yil sonra bitiyor ama biraz zor evleniriz bu gidisle

ama ne yapayim canim boyle yuzune vurdugumda bile kabullenmiyor, tatli dille hic anlamaz

İki türlü de anlamıyorsa bir ilişkinize dönüp bakın o zaman, evlendiğinizde nasıl çözmeyi planlıyorsunuz sorunlarınızı, adam birden bire anlayabilir duruma gelmeyecek o kesin. Ayrıca pat pat söyleyenlerin ve bilmemneye karışmak için kendinde hak bulanların veya patavatsızlığı dobralık falan zannedenlerin evliliklerini görüyoruz. Anneniz saf değil, bitirip bitirmemek size kalmış ama ya sorumsuz biri olduğunu kabul edin, ya da içinizdekini söylemek için yeni yöntemler bulun.

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye boşuna dememiş atalarımız.
Açık sözlü olmak ayrı, net olmak ayrı, patavatsız olmak apayrı bir şey. :KK14:

dogru hem acik sozlu hem net hem patavatsiz birazda utanmazim Kabul
susamiyorum, kendimi tutamiyorum, dusundugumu soylemek zorunda hissediyorum

İki türlü de anlamıyorsa bir ilişkinize dönüp bakın o zaman, evlendiğinizde nasıl çözmeyi planlıyorsunuz sorunlarınızı, adam birden bire anlayabilir duruma gelmeyecek o kesin. Ayrıca pat pat söyleyenlerin ve bilmemneye karışmak için kendinde hak bulanların veya patavatsızlığı dobralık falan zannedenlerin evliliklerini görüyoruz. Anneniz saf değil, bitirip bitirmemek size kalmış ama ya sorumsuz biri olduğunu kabul edin, ya da içinizdekini söylemek için yeni yöntemler bulun.

bitiremem seviyorum, onun gercekleri gorup ikimize yatirim yapmasini isiyorum
ailesinin ihtiyaci olsa anlarim ama ihtiyaclari yok

Tamam da evli değilsiniz geliriniz ortak değil neden ailenin para işlerine karışıyorsunuz ki
Yok evlenicez ilerde vs vs daha fol yok yumurta yok nişan yok söz yok
Sen düğün olacağında hani paralar dersin onu da sevgilin düşünsün.
Adam büyütmüş, yetiştirmiş, düze çıkmış kaç sene sonra oğlu babasına yardım ediyor ama sana neden dokunuyor ki
İhtiyacı var ya da yok adam ailesine para harcamak istiyor size ne,
Bence nişan söz olmadan bu kadar para mevzusu beni sıkardı.

X