- 22 Temmuz 2014
- 291
- 80
-
- Konu Sahibi holdmetight
Birinci dereceden akraba ilişkilerine karışmamanızı tavsiye ederim.
Size ananız babanız kötülense hoşunuza gider miydi?
bunu cok dusundum tabiki anneme babama laf soyletmem ama ortada olan bir gercegide kabullenmemek olmaz
Valla biz bu konulara hic girmedik, ama benimki de maasinin buyuk kismini gönderiyor biliyorum. Babasi issiz olduğu için yardim ediyor. Bende destekliyorum aslinda hani hep gonder dedim sonucta ailesi ve ihtiyaclari var. Ama ileride ne olur bilemiyorum daha ailesiyle hic öyle sorun yaşamadım. Ama butun erkekler ayni onu diyorum
Evlenmeden aile ilişkilerini sorgulaman hiç etik değil. Hele ki para konularını senden önce onlar vardı.
Bu yaptığın çok ayıp.
Sizinde esiniz/sevdiginiz boyle mi arkadaslar? Anne babasi abisi bir konuda haksiz olsa bile ne yapip edip onlari hakli cikariyor soz soyletmiyor, kabullenmiyor bazen aptal yerine konuldugunu, kullanildigini, iyi niyetinin suistimal edildigini.. ailesi benimkinden alip abisine veriyor ki ihtiyac diye birsey yok ama bizimkinin dedigi ailem beni abimden daha cok sevip sayiyor ondan boyle.. bissuru konularda hep boyle hic kabullenmiyor.
Dusunuyorum acaba biri benim hakkimdada soyle yanlis yapiyor dese benide bu denli korur mu
Birde tutturmus sen beni ailemle dusman yapmak istiyorsun diyor boyle birsey olabilir mi neden isteyeyim ben bunu
Evlenecegiz ve ailesi hicbirsey yapmayacaklarini soylediler herseyi ogullari kendileri yapacak, ama hep eve ustune basina, abisine birseyler aldiriyorlar benimkine, hangi parayla alicaz biraz geri cek kendini para biriktiriyorum de diyorum gecistiriyor vs
sinir oldum artik ne yapmaliyim, ve ona gore hep suclu ve kotu niyetli olan benimmmm
Tartışmalar hep sizin art niyetli ve suçlu olmanızla bitiyorsa ya sizin konuşma tarzınızda sıkıntı var, ya da aşk/sevgi sizi aptal yerine koymuş ve adamın karakterinin böyle olduğunu henüz kondurmak istemiyorsunuz.
Bilmiyorum gelecekte sizi bu denli korur mu? Korunmaya ihtiyaç duymuyorsanız dert etmenize gerek yok zaten, kendim öyle düşündüm hep, aile ilişkilerine haddim olmadığı için karışmadım, benimkilere karıştırtmadım ama karakterinden emin olduğum için kafam rahat.
Herhangi bir şey yapmayacaklarını önceden belirttikleri halde kendi geleceği umrunda değilse, annesi/babası/abisine yormayın durumu, sorumsuz olduğuna ve ikinizle bir gelecek planının henüz var olmadığına yorun.
bende aynı düşünüyorum.hala benim kocamda bazı konularda annesini eteğine dolanıyor.ben dışardan biri olduğum için bazı benim gördüklerimi göremiyor.belli açık olarak oğlu evlendiği için ona muhtaç olsun istemiyor arada bağıda koparmak istemiyor ona da taşısın diye ama bizimki bzen abartıyor ona girip çıkmada.rahatsız ediyor kadını farkında değil hem annesi kirli çıkı ama parasal bir şeylerde vermemesi lazım.yine bir şey oldu mu bu seferde ailesinin tarafına mı geçer bilemiyorum.benim eşim de aynı. ..haklı bile olsam ailesine laf söyletmez. ..bende artık kendimi geri çekiyorum. .ailesiyle ilgili ne konusurum nede yüz göz olurum...yoksa benim huzurum bozuluyor...benim dusuncemde şu acaba aile olma kavramını bilemiyormu erkekler...senin ailen benim annen baban ikinci planda olmalı bence. ..biz senle bir aileyiz herkesten önce beni sahiplenmeli diye düşünüyorum...