Sen bu insandan ayrılmamış mıydın, yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum:44:
üç ay olmuş niye bukadar üzerinde duruyosunkiÇOK OLDU CNM ÜÇ AY OLDU BU olay da ben geçmişi anlatıyorum.çünkü ailesine laf ettiğimi yazmamıştım buraya
kızlar yazın bişeyler ya biliyorum uzun oldu ama belkide sıkıldınız hep aynı konudanpazartesi başlıcam inşallah psikolğa..idare edin beni birz dahaaa:)
Oyyyysıkma canını bitmiş gitmiş mevzularıda kendine hatırlatma ...
İyiki de uzatmıisın ailesine dil..(Tabi bu eğer dil uzatmaysa)...
Herkes haddini bilecek...
Anası kız baksın, babası tavsiye etsin, teyzesinin kızı foto yollasın..Ohoo...
Az bile söylemişsin..
Şu erkek aileleri, neden oğullarına dünyayı yöneten padişah muamelesi yaparlar anlamam...
Birilerinin onları bu rüyadan uyandırması lazım...Bu da çoğu zaman gelinlere düşüyor
Unutmaya çalış ve önüne bak be tatlım...
Şu yine özlediğin için açtın bu konuyu farkındayım...
Ama emin ol, aşık adamın gözü bir başkasını asla görmez...Emin olsun herkes bundan..Erkeklik hormonu, bir anlık hata falan fışfış..Hikaye bunlar..
Ben de olsam ailesini hatta 7 ceddini katardım olaya.
Kim ne bilirse bilsin bence, kendisinden ve ailesinden kurtulduğuna sevinmelisin.
Bu hovardalıkları ileride de devam edecekti.
Sen şikayet etsen bile ailesi "ne var canım erkek adam" diyeceklerdi belki.
Benim kardeşim de hovardadır, aynı anda birkç kızla çıktığı olmuştur ama annem hiç onaylamaz. hatta başına bir şey geldiğinde "iyi oldu kızlardan birinin ahı tutmuştur" faln der. akraba dediğin iyi yola sevkeder bence kötü yola değil. normal karşılanıyorsa siz de onun babasına ayarlayın bir kadın
bir de utanmadan kendisi içip geziyor, otellerde kalıyor üstelik kız ayakları da var ama sana istanbula gitmene izin vermiyor ve bunun için seni 2 hafta aramayabiliyor.
çok sorunlu gerçekten.
karşına iyi biri çıktığında her gün "iyi ki ayrılmışım" diye şükredeceğine emin olabilirsin.
varya ben olsam demediğimibırakmazdım heralde.. iyiki de laf etmişsiniz..
Bi kere benim erkek arkadaşım araba alcaktı abisi olacak hayta dabenle çıktığını bilmesine rağmen sen benim istediğim kızla evlen istediğin arabayı altına çekmeyenin suratına tükürsünler tarzındabi laf etmiş buda bana bunu söyledi telefonda evdeydi konuşurken telefonda hoparlör açıktı o arada annesi ablasıda odaya girmiş bunnu haberi yok tabi arkası dönük..
Ben de aynen şu lafı ettim o abin olacak ş..siz..sana kız bulacağına o bulduğu kızı alsın karısına kuma götürsün.. hepinizden nefret ediyorum demiştim ve telefonu kapatmıştım....
sonra annesi allahtan anlamamış türkçe bilmiyo kürtler annesi yaşlı sadece kürtçe biliyo hoş bilse de hiç çekinmizdim söyleridmmm
babayla falan direk muhattap olmaya gerek yok bence, çok da normal konuşacak yapıda değiller çünkü. muhtemelen çirkin şeyler yaşanırdı.canım ben hiç bilemedim onların oyunlarını ya..aslında babasını arayıp yüzüne söylesem daha güzel olurdu da işte bu bile içimi acıtıyor canım şimdi o arkadaşları var ya beni görünce yüzüme bakmıyorlar babasına laf söylemişim diye.hem suçlular hem güçlüler bir de ben suçlu oluyorum ve öyle hissediyorum işin garibi..ama ben o lafı demesem o beni hala arayacaktı ailesine hiç laf ettirmez özellikle de babasına.ben hem gruruna laf ettim hem de ailesine iyi de yaptım diyorum ama suçluluk duygularıda yaşıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?