Ailesine fazlaca düşkünlüğü gözümü korkuttu

Anadolu terbiyesinin bu işte büyük payı olduğunu düşünüyorum ben, bekar kız misafir gittiği evde de iş yapar ya onun uzantısı gibi, sıcak kanlı görünme çabası da var tabi

Anadolu terbiyesinin bu işte büyük payı olduğunu düşünüyorum ben, bekar kız misafir gittiği evde de iş yapar ya onun uzantısı gibi, sıcak kanlı görünme çabası da var tabi

Ben oyle bir şey gormedigimden eşimin annesiyle tanismaya gittigimde gayet butun misafirlik boyunca oturmuştum.
Kadina ters gelmiştir belki ama bana da öbürü garip geliyor ilk defa gidilmiş hemen ev işine girişmek... Gerci 8 yillik evliyim kaynanamin evinde hala iş yapmiş degilim kendi yedigim ictigim şeyleri toparlarim sadece.

Dertsiz basina dert alma bence. Ogullarini yamamaya calisiyorlar gibi af edersiniz. Kv nasil bilemeyix ama kp felaket. Hayatinin degerini bil. Uzaklas bu adamlardan.

Cok şükür ben bile rahatladim ☺

Ben gittiğim her yerde işin ucundan tutmaya çalışırım ama öyle sahiplenircesine değil

Ben gittiğim her yerde işin ucundan tutmaya çalışırım ama öyle sahiplenircesine değil

Benim icin işin ucundan tutmak en fazla kendi yedigimi kaldirmak işte.
Kendi ailemde akrabalarimda da görmedim. Asiri kalabalik bir durum yoksa misafir kalkip mutfakta bulasiğa girmez.

Gorumcemi misfasir aliyorum mesela alti ustu 2 tabak bir şey getircem ikide bir yerinden kalkip mutfakta bir şey yardim etmeli gibi hissediyor, otur diyorum yine kalkasi geliyor ama yaptirmiyorum yani 2 tabak tasiyamayacaksam cagirmazdim zaten.

Bu ne böyle.Köle mi alacaklarmis sizi.Watsupta sizi kontrol etmesi bile babanın çok sıkıntılı olduğunu gösteriyor,hadi baba sıkıntılı,sevgilin meden buna çanak tutuyor!Arkana bakma., kaç kurtar kendini.
Benim kp de Facebook instagram da yorum yapmama takmıştı babam karışmıyor bana ne alaka ya ben Bi iki tersledim daha duymadım koca kadınım sinir olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…