• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ailesine anlatacak bizii :)

hiç istekli değiller hadi hayırlısı kız tarafının iş bulmasını bekleyen bi bunlardır heralde
Öyle de bi yandan haklilar ama tek maaş zor is yani o yüzden yadirgamiyorum kendi kizlarina da ayni şekilde davranmislar is konusunda

Öyle de bi yandan haklilar ama tek maaş zor is yani o yüzden yadirgamiyorum kendi kizlarina da ayni şekilde davranmislar is konusunda
zengin koca gibi zengin gelin arıyolar sanki anlamadım bir şey var yani bu işte ama hayırlısı ben okuduklarından yola çıkarak yorum yapıyorum

Çok şükür halloldu herşey :)) annesi ameliyat olacak önümüzdeki haftalarda sonra iyileşince tanismaya gelecekler :))
İyi hadi sevindim ikna edebilmiş yani var öyle kabiliyetleri, sinir oluyorum yani erkeklern bu pasifligine işi gücü var borç ta ödenir sende çalıışrsn kpss ye girene kadar herkes bklese bu kadar oooooooo kimse evlenemez :) ben hak vermiyorum yani herşeyin bi yaşı var zamanı geçince olmuyor :)

İyi hadi sevindim ikna edebilmiş yani var öyle kabiliyetleri, sinir oluyorum yani erkeklern bu pasifligine işi gücü var borç ta ödenir sende çalıışrsn kpss ye girene kadar herkes bklese bu kadar oooooooo kimse evlenemez :) ben hak vermiyorum yani herşeyin bi yaşı var zamanı geçince olmuyor :)

Öyle valla ama benim yaşım genç o dusunsun hihhhh :))) hayirlisi olsun artik :)

Back