- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
- 373
- Konu Sahibi oscarandthewolf
-
Bu cocugun dogru soylediginden emin misin? Yami gercekten tum bunlar ailesi seni istemiyor diye mi? Emin misin? Bana pek oyle gelmedi. Sanmi sen ve baska birisi arasinda gidip gidip geliyordu bitirmek icin ailesini gosterdi gibi geldi. cunkuonce bitirmissiniz ama sonra pencere dibinde beklerken bulmussun. Ertesi gun mucadele edemeyecegim diyor...alakasi yok. Isteyen istedigi icin mucadele eder. ben erkek arkadasinin o kadar da masum olduguna inanmiyorum. Bence sukret senin icin boylesi hayirlisiymis ki gercek yuzunu gormussun.
Diyecegim o ki diyelim ki soyledigi hersey dogruydu ve ailesi guzunden ayrildiniz. Ben sanmiyorum da. Diyelim ki oyle. Bitmedi seninicin hayirlisiymis cunku boyle birisi en ufak bir zorlukta mucadele etmeden kacacak biri. Evlenseniz bile en ufak hayat zorlugunda seni yuzustu birakabilecek biriymis. Hayirlisi buymus.
Okurken kötü oldum ya niye bu aileler böyle yapiyor bi gencler cok mu cahilizde hep bizi yonlendirmeye calisip üstüne birde hayatina alacağı eşe bile karisiyorlar bende sorunlar yasiyorum ama farklı düşünen benim ailem güya benim işim daha iyi diye hep ben pes etmeye kalktim o hic birakmadi belkide biraksa daha mı iyi bilemiyorumda hakkinizda ne hayirlisi ise mevlam onu versin sizede güç sabır versin zor onun durumuda zor birde askerde ve doğuda yazık onada rabbim ailesine insaf akil versin cocuklarini yakacaklar ya
Of be.
Sevenleri neden ayirirlarki?
Oglan seni hala seviyor, o belli.
Olay babasindanda korkmak dgil.
Olay seni boyle sevgiden anlamaz, yureksiz, merhametsiz bi ailenin icine sokmak.
Olay kendinin sana yetemiycegi, oyle dusunuyor o.
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.
Insallah yinede sevenler kavusur.
Sen ne kadar iyi yurekli bi kizsin ya bu kadar derdinin arasinda sana ozelden mesaj attim kalkip bana upuzun cevap verdin. Hic boyle bi ayrilik sebebi beklemiyodum gercekten okurken cok uzuldum. Hersey bu kadar yeniyken sana tavsiyem asla hic birseyi cope atma. Suan sana cok aci verse bile onlar sizin en guzel anilariniz. Zamaninda bu hataya dusmustum ve baristigimizda cok pisman olmustum. su hayatta hic bisey imkansiz degil. Erkek arkadasin zaten askerde o kadar sey yasamis psikolojisi alt ust olmus bide boyle biseyle karsilasinca napicagini sasirmistir. Ayrica gozu acilmamis gelin istemek nasil bi kafa? Kendilerine gelin degil kendini ezdiricek kadin ariyolar bence. Umarim bu zorlugun ustesinden gelirsiniz ve yeniden birlikte olursunuz.
Ailesi yüzünden değil, sevgilinizin pasifliği yüzünden ayrılmışsınız. Öyle bir aileyle zaten huzuru hiçbir zaman yakalayamazdınız.
Öyle kaldırımlarda beklemekle olmaz bu işler..
Yapma lutfen askerlik psikolojisini sen anlattin bana kendin soyledin herseyi. Evet gucsuz durmus olabilir ama orda boyle bi sorunla nasil bas edecegini bilemiyodur ki suan. Dusunsene askerdeyken annesinin babasinin onu arayip surekli bu konulari actigini falan. Kafayi yer orda. Ki yaparlar bunu eminim. Ama evet keske daha guclu durabilseydi daha fazla karsi gelebilseydi. Belki biz olsak "siz ne derseniz diyin ben seviyorum sizin istediginiz kisiyle degil onunla evlenicem " derdik. Belki drgil eminim derdim. Kosullar farkli olsaydi bu askerlik meselesi olmasaydi sence yine boyle mi davranirdi? Kac ay var gelmesine?Estağfurullah elimden geldiğimce yardım etmeye çalıştım sadece. Ben artık ona ait hiçbir şeyi yakınımda istemiyorum. Konu onun ailesinin karşı çıkması değil artık, onun bu güçsüzlüğü, korkaklığı, beni bu şekilde bırakması.. Artık geri dönse de istemiyorum ki. Bir kere pes eden her engelde pes eder. Bütün umudumu, hevesimi aldı benden. Onun için eşyaları atmanın ben de hiçbir yararı olmayacak, aksine daha kötü olacak. Anılar diyorsun ya, anılar.. Anılar zaten her yerde, akılda, kalpte, sokaklarda.. Kürşat Başar'ın çok sevdiğim bir kitabında geçen bir cümle vardı;
"Anılar bir an için bizi gülümsetse bile hemen sonra elimizi uzatıp tutmaya çalıştığımızda silinip giderler ve ne yaparsak yapalım ancak acı verirler."
Ben artık bana acı veren hiçbir şeyi istemiyorum hayatımda, onunla da olsun istemiyorum. Ailesi zaten çok cahil bir zihniyette, onlara da kızamıyorum. Kızdığım tek kişi belli.
Yapma lutfen askerlik psikolojisini sen anlattin bana kendin soyledin herseyi. Evet gucsuz durmus olabilir ama orda boyle bi sorunla nasil bas edecegini bilemiyodur ki suan. Dusunsene askerdeyken annesinin babasinin onu arayip surekli bu konulari actigini falan. Kafayi yer orda. Ki yaparlar bunu eminim. Ama evet keske daha guclu durabilseydi daha fazla karsi gelebilseydi. Belki biz olsak "siz ne derseniz diyin ben seviyorum sizin istediginiz kisiyle degil onunla evlenicem " derdik. Belki drgil eminim derdim. Kosullar farkli olsaydi bu askerlik meselesi olmasaydi sence yine boyle mi davranirdi? Kac ay var gelmesine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?