Ailesi yüzünden ayrılmak...(İçimi döktüm)

Az önce anneme anlattım o da sinirlendi. Senin için çabalamayan uğraşmayan ailesine karşı diretmeyen ikna etmeyen biri için üzülme dedi. Seven insan ailesinin dediklerini bu kadar önemsemez, seni bırakmazdı dedi. Daha önünce askerliği bitmemiş, hemen evlenecek değildiniz ki zamana bırakırdınız bu meseleyi, eninde sonunda aile de ikna olurdu, çocuklarımızın mutluluğundan önemli ne var ki dedi. Bir daha ararsa çıkma telefonlarına, şimdi acı çekiyorsun, çek ama kendini harap etme bu dediklerinden sonra ondan soğuman lazım dedi. Yine içimi ferahlatan annem oldu ki benim annem sevgiliye karşı olan bir insandı. o bile önce bize inandı şimdi ise kendi yoluna devam et diyor..

her aşkın sonu evlilikle bitmez..
Alınyazısı bu işler.
zamana bırakman en iyisi.
Sevgilinin gerek askerlikten gerekse ailesinin tutumundan sebep psikolojisi bozuk. erkekler kadınlar kadar mücadeleci değil bırakıp gitmeyi seciyolar rahatlıkla. <bizim yüregimizde sevgimizde mücadelemizde daha güclü.bu gücü bazen yanlış kişilere harcıyoruz başka mesele.
aile olarakda size uygun değil gibi.
herşeyin hayırlısı..bir süre zaten anlaşmazlıklar yaşardınız gibi duruyor.

zamanla herşeyi unutur insan..en iyi ilaç zaman..sende o ilacı kullan..

Ben kendimden örnek veriyim eşimin ailesi çok çektirdi çok aşamalardan geçtik ama ben vazgeçemedim tam mutluluğa ulaştık dedm şimdide çocuğumuz olmuyor ve 23 yaşındayım daha tup bebek tek care sevmek evlenmekle bütün sorunlar bitmiyor iste

Allah inşallah sağlıklı bir evlat dünyaya getirmeni nasip eder.
Benim için evlilik hiçbir zaman ilk sırada olmadı, zaten hemen evlenecek değildik, daha önümüzde birkaç yıl vardı. Bana şu an acı veren tek şey benim için diretmekten, mücadeleden cayıp kolaya kaçmış olması.. Elimizden geleni daha tam anlamıyla yapmamıştık bile. Yapsaydık ve yine olmasaydı, işte o zaman birbirimiz için çabaladık ama olmuyor diyip ayrılırdık.
Evlenip evlenmemek şu saatten sonra hiç önemli değildi anlayacağınız.

Amin canm Bence var ya kendi yolunu çizmek seni çok iyi anliyrm sana diyeceğim tek şey vazgeç sevmekte bi yere kadar 3 senelik evliyim ve hala benim ayrılmak için uğraşıyor eşimin ailesi çok şükür eşim ailesinin gerçek yüzünü gördü ama işte huzurum yok dert üstüne dert eklyrlar

Cok sacma olmus ayrilmaniz.
Bu oglan size yine doner yine gider uzer yani tutarsiz cunku birak gitsin unutmaya calis.

Kendi ayaklarının üstünde duramıyorsa mecbur babasının bulduğu kızla da evlenir.

Evlenirken dik duramayan adamla hadi evlenseniz bile evlendikten sonra yine dik duramayacak, ailesiyle bir sorun yaşansa denge kuramayacak.

Hikâyemizin basi cok benzer olsa da sonrasi çok farklı seninle
Karsindakinde cesaret yok
Saglam duramıyor
Ailesine bagli ise baska bir is bulacak onlarla donmeyecek memlekete
Evlenmek istemiyorsa da asla baskasiyla evlenmem diyecek
Sevgilin malesef cesaretsiz
Daha doğrusu senin sahip olduğun cesarete sahip değil

Of be.
Sevenleri neden ayirirlarki?
Oglan seni hala seviyor, o belli.
Olay babasindanda korkmak dgil.
Olay seni boyle sevgiden anlamaz, yureksiz, merhametsiz bi ailenin icine sokmak.
Olay kendinin sana yetemiycegi, oyle dusunuyor o.
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.
Insallah yinede sevenler kavusur.

Unutmaya calisin lutfen. İleride onu hatirladiginizda nefret edeceğinize eminim. Kendimden biliyorum. Korkak erkek omur torpusu. Evlenince de karısına toz kondurmaz. Ot gibi yaşayacakmış bilmem ne. İnanmayın anlattığı hikayelere. Olmek istiyorum vs. Hepsi yalan. Bi tarafları arkanızda durmayı yememis. Bu acılı günleri atlattiginizda iyiki bitmiş diyeceksiniz.

güzel bir bölüm okuyorum diyosun bu kadar acizmisin tatlım okumamış bir hödüğün peşinden koşuyosun. ne olursa olsun farklı oluyosunuz ve sorun çıkıyo işte. senle gezdi gezdi güya temiz köy kızıyla evlenecek. belki evlenince yine seni arar şeref yoksunu. sana attîğı mesajları ailesine kıza ve kızın ailesine gösterirsin seninle oynamak neymiş görürler. adam resmen gezmiş tozmuş bide öpmüş oh ne güzel memleket

ben erkek arkadaşını hiç ama hiç samimi bulmadım. o ettiği sözler ağlamaları falan gülünç geldi bana. işin özeti şu: g..tü yememiş çalışıp kendine bir düzen kurup seninle olmaya. babasının sunacağı imkalar tatlı gelmiş, senden vazgeçmiş. sen bu adamın seni sevdiğine inanıyorsan çok yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…