20'sini geçmiş koca adam sen 16 yaşında çocuklukla genç kızlık arasındayken mi baktı sana?Ben olsam ben de izin vermezdim oğluma,bu nası bişey..
Daha bu yaşta bu ne koca merakı allahım.Benim de kızım olacak korkuyorum bunları okudukça.Rabbim minik kızımı esirgesin.16 yaşındaki kızımın 23lük adamla olmasını istemezdim , net.
Yapman gerekenler listesiHanimlar iyi aksamlar.bu işin içinden nasil cikacagimi bilmiyorum. Lütfen bu durumu yasayan kisiler var ise bana bir akil verin yardimci olun.
Ben 18yasindayim suan üni hazirlaniyorum. Sevgilim 25yasinda uzman çavuş, suan urfada görev yapiyor 1 sene sonra tekrar yanima istanbula gelecek. Afyonlular ailesi bildim bileli sevgilimi evlendirmeye calisiyorlar. Akrabalar olsun kendi koylerinden olsun, bir cok kiz buluyorlar. Sevgilimde reddediyor tabiki. 2yillik bir iliskimiz var hersey cok guzel. Ailesine madem evlenmemi istiyorsunuz, benim iki yillik bir iliskim var seviyorum ve onunla evlenmek istiyorum diyor. Fotograflarimizi gosteriyor. Fakat annesi babasi halasi yengeleri dedesi anneannesine kadar kimse beni istemiyor. Ortada geçerli bir sebep yok. Ben istanbulda yaşıyorum, belki istanbuldan kizmi alinir diye dusunuyorlar bilmiyorum. Sevgilime arkadaş olarak takilin demisler. Bu benim çok agrima gidiyor. Filmlerde gorurdumde inanmazdim. Ben ne yapicam? Nasil bir yol izliycem nasil davranicam? Bu durumu yasayan varsa bana bir fikir verin lütfen çok zor durumdayim
Dersine çalış kuzum. Onları daha düşünecek vaktin olur. Ünv kazan oku evlenirsin. Zamanla onlar da alışır.Hanimlar iyi aksamlar.bu işin içinden nasil cikacagimi bilmiyorum. Lütfen bu durumu yasayan kisiler var ise bana bir akil verin yardimci olun.
Ben 18yasindayim suan üni hazirlaniyorum. Sevgilim 25yasinda uzman çavuş, suan urfada görev yapiyor 1 sene sonra tekrar yanima istanbula gelecek. Afyonlular ailesi bildim bileli sevgilimi evlendirmeye calisiyorlar. Akrabalar olsun kendi koylerinden olsun, bir cok kiz buluyorlar. Sevgilimde reddediyor tabiki. 2yillik bir iliskimiz var hersey cok guzel. Ailesine madem evlenmemi istiyorsunuz, benim iki yillik bir iliskim var seviyorum ve onunla evlenmek istiyorum diyor. Fotograflarimizi gosteriyor. Fakat annesi babasi halasi yengeleri dedesi anneannesine kadar kimse beni istemiyor. Ortada geçerli bir sebep yok. Ben istanbulda yaşıyorum, belki istanbuldan kizmi alinir diye dusunuyorlar bilmiyorum. Sevgilime arkadaş olarak takilin demisler. Bu benim çok agrima gidiyor. Filmlerde gorurdumde inanmazdim. Ben ne yapicam? Nasil bir yol izliycem nasil davranicam? Bu durumu yasayan varsa bana bir fikir verin lütfen çok zor durumdayim
Dersine calissssHanimlar iyi aksamlar.bu işin içinden nasil cikacagimi bilmiyorum. Lütfen bu durumu yasayan kisiler var ise bana bir akil verin yardimci olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?