• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi tarafından istemiyorum, lütfen yardım!!

Bu yaşta tüm sülaleye kadar duyurma gereği duydun yani
Kabul etseler evlenceksin öyle mi
Ben 24 e erken derken
Hoş yaşın büyük olsa da seni isteyeni sen hiç isteme, huzur vermezler evlensen bile

sadece fotolardan görüp istememelerı cok garip.
onlar kendi tarafından birilerini istiyorlar bu cok net.

Daha universite okuyacaksin zaten ne yapican evlenipte 18-20'de

nebileyim bende bilemedim bence okuluna yogunlas sen bunlari dusunup kendini uzme

Bu hikayeyi bir fiil kuzenimde yaşadık. Onlar da çıkarken 16 civarıydı, aynı yaştalar. Sevgilisi uzman çavuş oldu, ailesi kuzenimi istemedi İstanbullu kız şimdi sevgi diyorsun ileride olmaz diye. Ve evlendiler, kuzenim gittiği yerlerde yapamadı, eşini beğenmemeye başladı ve boşanma eşiğindeler. Demem o ki, ailelere çok fazla karışmak düşmez ama onlarda tecrübeli yol göstermeye hakları var. Biraz da bu açıdan bakın. Hem yaşınız çok küçük, üniversite okuyun. Bakalım o zamanda aynı şeyleri düşünüyorsanız kimseye kulak asmazsınız zaten.

Hanimlar iyi aksamlar.bu işin içinden nasil cikacagimi bilmiyorum. Lütfen bu durumu yasayan kisiler var ise bana bir akil verin yardimci olun.
Ben 18yasindayim suan üni hazirlaniyorum. Sevgilim 25yasinda uzman çavuş, suan urfada görev yapiyor 1 sene sonra tekrar yanima istanbula gelecek. Afyonlular ailesi bildim bileli sevgilimi evlendirmeye calisiyorlar. Akrabalar olsun kendi koylerinden olsun, bir cok kiz buluyorlar. Sevgilimde reddediyor tabiki. 2yillik bir iliskimiz var hersey cok guzel. Ailesine madem evlenmemi istiyorsunuz, benim iki yillik bir iliskim var seviyorum ve onunla evlenmek istiyorum diyor. Fotograflarimizi gosteriyor. Fakat annesi babasi halasi yengeleri dedesi anneannesine kadar kimse beni istemiyor. Ortada geçerli bir sebep yok. Ben istanbulda yaşıyorum, belki istanbuldan kizmi alinir diye dusunuyorlar bilmiyorum. Sevgilime arkadaş olarak takilin demisler. Bu benim çok agrima gidiyor. Filmlerde gorurdumde inanmazdim. Ben ne yapicam? Nasil bir yol izliycem nasil davranicam? Bu durumu yasayan varsa bana bir fikir verin lütfen çok zor durumdayim
Yapman gerekenler listesi
1-güzel bir bölüm kazanmak
2-o bölümü başarıyla okumak
3-kesinlikle evlilik için gaza gelemel.bırak onlar istediği kadar bulsun kız sevgilin karakterliyse sen hazır olana kadar kimseye bakmaz karaktersizse zaten salla gitsin
4-belki tipin onlara itici gelmiştir ama zamanla kendini sevdirirsin.
Kısacası şu an önünde hayatını kurmak için planların olmalı bu konulara takılma

Hanimlar iyi aksamlar.bu işin içinden nasil cikacagimi bilmiyorum. Lütfen bu durumu yasayan kisiler var ise bana bir akil verin yardimci olun.
Ben 18yasindayim suan üni hazirlaniyorum. Sevgilim 25yasinda uzman çavuş, suan urfada görev yapiyor 1 sene sonra tekrar yanima istanbula gelecek. Afyonlular ailesi bildim bileli sevgilimi evlendirmeye calisiyorlar. Akrabalar olsun kendi koylerinden olsun, bir cok kiz buluyorlar. Sevgilimde reddediyor tabiki. 2yillik bir iliskimiz var hersey cok guzel. Ailesine madem evlenmemi istiyorsunuz, benim iki yillik bir iliskim var seviyorum ve onunla evlenmek istiyorum diyor. Fotograflarimizi gosteriyor. Fakat annesi babasi halasi yengeleri dedesi anneannesine kadar kimse beni istemiyor. Ortada geçerli bir sebep yok. Ben istanbulda yaşıyorum, belki istanbuldan kizmi alinir diye dusunuyorlar bilmiyorum. Sevgilime arkadaş olarak takilin demisler. Bu benim çok agrima gidiyor. Filmlerde gorurdumde inanmazdim. Ben ne yapicam? Nasil bir yol izliycem nasil davranicam? Bu durumu yasayan varsa bana bir fikir verin lütfen çok zor durumdayim
Dersine çalış kuzum. Onları daha düşünecek vaktin olur. Ünv kazan oku evlenirsin. Zamanla onlar da alışır.

18 yasindasin.16 yasinda tanismissin birde.Istemesinler simdiden neden bunlari dusunuyorsun.

Yaş farkı çok olmaz bu is

Dersine calissss

Hanımlar şuan evlilik diye birsey yok bende. Yazdigim gibi universitem var daha 4 5sene. Sevgilimle bizim aramizda evlilik muhabbeti gecmez normalde çok erken çünkü. Onun ailesi surekli evlenmesi yönünde baski yapiyor. Erkek arkadasimda okuluni bitir kendi hayatimiza bakalim diyor fakat ailesi beni istemiyor daha görmeden tanimadan. Yaşla ilgilide şunu söylemek isterim. Bence erkek herzaman büyük olmalı. Bu yaşta evlilik sevdasi nedir diyenler olmuş, evlilik diye birşey yok bizde şuan ablalarim :) ben boyle birşey yasayan benim durumum gibi karsi tarafin ailesi ön yargiyla yaklasan bu sorunla basa çıkabilenler varsa akil verin dedim :)

Siz nasil tanistiniz.. aranizda yas farki vr ve siz küçüksünuz.. bende 16 yasindaydim sevgilimle tanistigimda ama aybi okuldaydik. Biraz farkli geliyor küçük yasta tanisip fazla yas farki olması.. tabiki sizin tercihiniz.. bence sen dersine odaklan. O adam arkanda duracaksa daima durur. Sunu da unutma farkli bir aile yaoisina gittigin takdirde sorunlarin artacak. Sevgilini me kadar taniyorsun sevmek degil tanimak önemli.
meseka goruseceginiz zaman oldugundan farkli da olabilir. Sej küçüksün kendini gizlemeyi o kadar bilemeyebikirsin ancak o sizden daha tecrübeli oldugundan farkli olabikir durum. Onceligin sinavlarin olsun digeri sonraki is..

kaynana yok diyorsa olmaz bu iş :KK14::KK14: benim eski sözlümüm kişilik yoksun annesi bizim evden kendi evlerine gidene kadar arada 2 saat için bitirdi 4 yılı kısacası kaynana önemli faktör eninde sonunda etkisi altına alıyorlar :KK11:

Kendi kafasına da yatıyor ki onların söyledikleri belli sana bunları soyleyebiliyor o iş yaş desek de sen inanmak istemeyeceksin seviyor beni diyeceksin ama bu iş böyle, kimbilir işin mesleğin yok diye istemiyorlardı veya tarlaların yok diye öyle bir kız istiyordur(lar)

18 yaşında verdiğiniz karar asla karar değildir.
Yaşınız bu sıkıntıları göğüslemek, çözmek vs için çok çok küçük.
Karşınızdaki de adam olsa zaten bu konuyu size yansıtmaz. Ne takılması yahu seviyorum brn o'nu der.
Bir erkek bir kadını gerçekten isterse öyle şeyler yapar ki aklınız durur.
Yok nenem isremedi, dedem gönül koydu, annem bayıldı. Geçeceksiniz o işleri.
Kendinizi düşünerek hareket edin. Elin insanlarına yaranmak için de gençliğinizi heba etmeyin. Yazık ömrünüze.

Back